27

хейтъри

преди 1 година

Нас ако ни удари нещо такова плача за помощ от ЕС ще е до небето. Сега всички викат защо помагаме на Турция.

26

До Съвет

преди 1 година

Безмозъчен екземпляр, като ти се случи същото, ще ревеш на умряло, да те спасява руснак.

25

Анонимен

преди 1 година

Путин е зает да прави изкуствени "земетресения" и да сее разрухи в Украйна чрез оръжия, него не го търсете за съзидателни, хуманни неща като помощ и т н.

24

Урсула

преди 1 година

Ее, за Сирия ще седим и ще гледаме сеир и ще се радваме на нещастието им. Така правят цивилизованите евроатлантици!

23

По добре

преди 1 година

Покажете ужаса МВР и пулограмотният Главен Прокурор Иван Стоименов Гешев! България не е Европа!

22

Гиб Мелсън

преди 1 година

На предишното земетресение в Турция загинаха 18 хиляди, беше по-слабо от сегашното. Сегашното е по-ужасяващо и към това се прибавя и студа, който пречи за спасителните акции. Това е голям удар за Турция, но те ще се съвземат, имат огромно население а и като цяло са дисциплинирани. Да не дават Господ при нас нещо такова да се случи, това ще е края на държавата ни, като знаем, че няма никакъв реален строителен надзор освен този, който се води на хартия. Сградите масово са преправяни и надупчени.

21

мира

преди 1 година

те градовете са заличени но никаде не казват джамиите защо стърчат и не падат от това земетресение Алах ли ги пази или се строят с качествени материали

20

У-уууу

преди 1 година

Абе, ***, покажете нещо и от Сирия. Пак от руския Первый канал трябва да научаваме за същия ужас в Сирия, както в Турция. Там мъжете реват. Руски военни са там на терен, изпратили са веднага 50 обучени спасители с кучета, и всякаква медицинска техника, палатки, топловизьори. Но тук евроатлантически забрани, да ви .,,,

19

Санкциите са руски

преди 1 година

Русия е страната разрушила болниците и училищата в Сирия в градовете ударени от земетресението , санкциите са наложени под руски натиск , преди войната в Украйна

18

Смешен плач

преди 1 година

Довчера ревахте за Украйна днес за друга крайна точка на цивилизацията и целия тон на реването се задава от разни непеота които са врагове на родината ви!

17

Анонимен

преди 1 година

До до 9 Дай боже да си прав !

16

Анонимен

преди 1 година

В такива моменти най важното е огромно самообладание и желязна дисциплина,за да се овладее ситуацията.Хаосът е най страшното,което може да се случи.Трябват обучени хора Само желанието не помага.

15

Анонимен

преди 1 година

Не, в Сирия няма жертви.Егати лицемерието.

14

Анонимен

преди 1 година

Както и да го гледаме, се очертава нова мигрантска вълна. Понеже там има много хора с нашите гени и не бива да им обръщаме гръб, предлагам да поискаме пари от ЕС да ги настаним в хотели на морето!

13

Съвет

преди 1 година

До ЗАЩО!!! Путин да се погрижи за Сирия. Нали са братски страни.

12

До 8

преди 1 година

Абе човек дано не се случи, че иначе язък ти за проверките.

11

до 2

преди 1 година

Така- аз искам да кажа, че един таксиджия казал на съседката от Обеля Пенка, че на него на стринка му на вуйна й съсед на чичо й му казал как панелките са много здрави. Той не бил случаен човек- строител бил и зидал зайчарници на село по Неволя. Иначе дипломи имали само баламите. Той, ако имал диплома, щял да строи обори и огради. Та- здрави са, искам да кажа. Съседът гошо усвои кунята и съедини 2те стаи. Няма проблеми, тия панели не са носещи, всичко е наред.

10

Анонимен

преди 1 година

Това земетресение е ужасна хуманитарна катастрофа и е някакъв знак, че след като толкова време човек воюва с природата, накрая природата започва да си отмъщава на човека по непредвидимо жесток начин.

9

999

преди 1 година

Хората да бягат от разломните зони!!! Може да се отцепи нов остров като Кипър, който е точно отделен от разломната зона!

8

до 8

преди 1 година

Ц, от новото строителство няма да замине нищо, строено след 2005та година. Като строителен конструктор ти го казвам. Изпитвал съм не 1, 2 или 3 сгради.