273

Стълбарят

преди 1 година

Ще се бием до последния украински фашист!

272

руския нацист

преди 1 година

трябва да се унищожава по всякакъв начин, както русофила с правата лопата.

271

Ганка

преди 1 година

Само прах ще остане от Украйна

270

Бай Дрън

преди 1 година

Няма ли кой да го застреля тоя? Загинаха хиляди млади и не толкова млади момчета! Стига с тая война! За една педя земя, цяла Украйна умира! Майнaта и на земята, дето ще загубите. А, да, знам, ще ви се поизпразнят джобовете. Затова е цялата магария, нали?

269

...

преди 1 година

ужас... горките украйнци.. 10 години затвор или те пращат на сигурна см3рт... миролюбивите съюзници ще се борят за мир до последния украйнец......

268

До идеот кръгъл

преди 1 година

Прав си, ако не е македонска ще е на втората най-древна нация на планетата - древните укри.

267

388 абе идиот

преди 1 година

гулак е по хуманно. ИдиотиКато теб вегетирате около рушкияПародиен център и мЪтрофаноФнЪ.

266

Анонимен

преди 1 година

379 - ама ЗАГРАДИТЕЛНИ роти ги има още от по рано. Още си съществуват. Убиват всеки който го разберат че може да избяга, или е ПОБЕГНАЛ. Вчера НАЦИТАТА са убили и група полски наемници, УЖ нещо се скарали???

265

noFreeman

преди 1 година

какъв морал бе... да те изкарат в 3 през нощта насила от къщи да те трепят за нищо... това морал ли е... това е геноцид срещу украинците от евреите-украинци във властта...

264

др0гаре плоскоземи

преди 1 година

във всеки един военен конфликт има дезертьори....къде е новината? Съседите на м0сковията се напълниха с НЕдоброволци, това е новина! Според меките ви мозъци, те дезертьори ли са? От пасольството тоже могат да се включат.

263

До руски нацист

преди 1 година

Аланкоолу ракетата Сатана е съветска, много си умен като г..зът Румен. Поне да беше прочел малко.

262

Слава кокаине!

преди 1 година

В Русия има 17000 украински воннопленника, предават се на килограм. Когато военнопленниците се свързвали с близките си те молели руснаците да не ги обменят понеже ще ги пратят отново в месомелачката. Средната продължителност на живота на новомобилизираните без военна пдготовка в Бахмут е 4 часа. Нашите "медии" това го спестява. Най-храбрите войни са украинските, особенно тези из Европа размахващи украинското знаме.

261

.

преди 1 година

Бандеровци и Азовци в БГ, тролят в този сайт. Изгрялата звезда на Зеленски ще свети за векове. Холивуд ще го екранизира, а смаия Зелен ще изиграе себе си в тази екранизация.Прогресивните сили ще затанцуват на токчета, и младежие по света ще подражават на доблестния президент на Украйна носейки дрехи от славния клип с кожените дрешки и високи токчета.

260

Анонимен

преди 1 година

Събираме бегълците от мобилизацията в Украйна. Слава Украине!

259

Анонимен

преди 1 година

Толкова сериозен закона а толкова много боеспособни украински мъже въртят геврека на джиповете си по нашите улици...Как ли става тази работа? Не са ли бегълци, дезертьори? Нашите власти вместо да раздават на кило временни удостоверения за чужденци да отправят запитване дали подлежат на военна служба в Украйна и да ги натирват а не да дремят по бюрата

258

Анонимен

преди 1 година

Смелите воини отдавна се записаха. Сега събират страхливците и тарикатите. Трябва да екстрадираме всички украинци към Украйна, за да сме истински поддръжници на Украйна и Запада.

257

.

преди 1 година

Това е политически некоректно! Зеления и неговите хора не правят такива работи. Зеленчука с този смел и решителен поглед е за Оскар, а танца му на токчета му издейства отпечатък на дланта в Алеята на звездите.

256

Анонимен

преди 1 година

Да бе, сериозно ли ?!? Аз пък си мислех, че всичките тези луксозни возила с UA регистрации в България са миражи ! Хм може и да са дегизирани руснаци, пак Путин ще да е виновен :)))))

255

Руски путки

преди 1 година

рано почнахте да плюете.... Марш обратно в тоалетната чиния!

254

Анонимен

преди 1 година

Ами то затова спряха руската телевизия. За да могат да лъжат свободно, и ние да вярваме на всякакви глупости. Даваха репортаж с един - Бил на обучение в Англия ли в Америка ли (забравих вече), и след като се върнал - При първа възможност се предал на руснаците. Мисля каза, че 20 минути "воювал" докато се предаде. Не твърдя, че всички са такива. Вчера даваха един, който поздравяваше онлайн приятелите си от ВСУ със Зиг Хайл! За съжаление болшинството са принудени да воюват - Ловят ги по улиците на