17

Перукан

преди 1 година

До АнонименНе си чувал, защото толкова си се интересувал. Я провери след земетресението в Свищов 77-*** година какво става и пак си помисли.

16

Анонимен

преди 1 година

Тази статия е 30 минути след онази където пише че са над 300 загиналите. Тоест за 30 минути се увеличиха на 600. Значи спокойно можем да кажем че жертвите в крайна сметка ще се окажат няколко хиляди.

15

Анонимен

преди 1 година

до21.Тихо мишок.От сутринта ревеш тука за тва ново строителство.Голяма реклама му направи.

14

Веселинъ 7112136860

преди 1 година

Манталитетът на турците е такъв,че се търси винаги изгода от един за сметка на иляди.Така всеки е Али Баба в Турция.Строителството им е основано на този принцип и резултатите са потресаващи.В Социалистическа България строихме грозни,но качествени постройки.Каквото и земетресение да има в България Партийният дом,Президенстството и крайните квартали на големите градове ще оцелеят.

13

Анонимен

преди 1 година

Преди два часа бяха 100. Вероятно ще стигнат хиляди !

12

Анонимен

преди 1 година

А борете се с природа,иначе сме лоши и зли,като се случи такова нещо,осъзнаваш,колко сме нищожни.

11

Анонимен

преди 1 година

Поздрави от САЩ и ХААРП.

10

до 12

преди 1 година

Бай Тошо не ти е виновен за мухала. Намери си проблема и си го реши. Освен това мухъл има и в новото строителство.

9

Анонимен

преди 1 година

Много голяма трагедия... Имам 3 имота в идеалния център на София, сгради паметници на културата и все им нямам доверие при земетресение. Иначе имам вила, строена с бетон за бункери- да се надяваме че е здрава. Новото строителство е ок, ако сте следили какво е влагано като материали- имам 2 такива имота. Вече панелките ще паднат първи, това е ясно. не за друго, а заради безотговорните си стопани, които къртят наред и не поддържат връзките на панелите. Панелките са чао.

8

Анонимен

преди 1 година

до12.Абе панелките може да са мизерни ама са добре построени не се е пестяло от материал.Докато новото строителство къде се пести къде не,не се знае.Аз за паднала панелка от земетресение не съм чувал.

7

Анонимен

преди 1 година

Ако у нас стане такова земетресение всичко, построено след бай Тошо, ще падне. Откакто дойде демокрацията се пести и краде от желязо и бетон.

6

Гиб Мелсън

преди 1 година

И Украйна и Русия са изразили готоност да помагат на Турция в тази беда. Зелински е заявил че Украйна е готова да помага на Турция а руснаците са казали на Турция, че имат готовност да изпратят веднага два самолета Ил-76 със спасители.

5

Анонимен

преди 1 година

Сериозен трус.Но дано в България не се случи такова нещо,че с това новото строителство ситуацията не е добре.Като цяло Турция си е земетръсен район.

4

Чик чок

преди 1 година

За жалост, човеци има от толкова хиляди(десетки и стотици) години, но още не са осъзнали, че никой не е по-голям от природата. Освен българина де. Той като чуе някой да казва Левски или Ботев, става много велик, налива в гагата следващата ракия и почва "да бЕга, бате".

3

Анонимен

преди 1 година

Бог да ги прости! Почивайте в мир... Голямо бедствие.

2

Гошо...Тъпото

преди 1 година

Голямо бедствие,където удари,не прощава,горките хора.

1

Анонимен

преди 1 година

Мир на душите им!