51

Анонимен

преди 1 година

До Калеко Алеко.Икономиката на една страна не се крепи само на износа,а и на вътрешното потребление.Сега заради войната много заводи работят на три смени,безработицата пада,а покупателната способност се вдига.Мисли си за икономиката на Украйна щото пък нея ич я няма.Сега житото им се изкупува на безценица щото са на зор ,като и всичко друго.А пък тая година спада на реколтата,ще е около 65%.Само на издръжка от запад не става.Последия заем е при условие,че ще се плащат вноски по старите.

50

Анонимен

преди 1 година

Не е само херсон, а и змийския остров и какво ли не. Бяха уж пред навлизане в Одеса , ама както им потопиха корабчето и избягаха и останалите. Вече няма техни кораби на 40 мили от Одеса

49

Анонимен

преди 1 година

Хамериканския дефицит за 22г е 2000 милиарда долара.

48

Анонимен

преди 1 година

До 57.И занел ли к'во стана сега.Руснаците там си обучават артилеристите по Херсон,а от няколко няколко месеца там си обучават и танкистите на Т-90М.Да свикват с техниката и новите уреди Нещо като реален полигон,ама реката ги дели.

47

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами преди икономиката на раша се крепеше на доларите и еврата в касичката на бензиноколонката, а сега за да не потъне се е хванала за юана, хубаво е рашистанците да свикват с него, че скоро той ще им стане официална валута, а маскава ще се казва Чайнатаун ... !!!

46

Анонимен

преди 1 година

Англосаксонците се опитват да обединят запада срещу Китай. ЕС обаче едва ли ще ги подкрепи.

45

хаха

преди 1 година

За цял месец се радваха на Херсон и после избягаха с 200

44

хаха

преди 1 година

Преди 11 месеца бяха на 20 км от Киев , сега са на 320 , голям напредък , голямо нещо

43

Анонимен

преди 1 година

До 49 Е кой пък е казал,че са искали да го направят.Виж,какви стана със Соледар дето си мислеха,че няма как да се превземе,а прави сметка само на украинските загуби техните няма значение колко са особенно,ако Украйна или запада го твърди.

42

Анонимен

преди 1 година

Китайският юан е валутата на бъдещето. Когато долара и еврото отдавна ще са се превърнали в безполезни хартийки

41

Анонимен

преди 1 година

Дори и Кирчо ги направи на смешни. Изгони им 60 човека от посолството и както заплашваха така се скриха и сега не смеят да гъкнат, да не си замине и лелята

40

Анонимен

преди 1 година

До 37 Вярно ли,а тия ракети колко пари струват и кой,ще ти ги даде.Щото една ракета Химарс дето без проблем се сваля е 200000 долара,а се оказва,че това което е пратено в Украйна,американците нямат възможност да го произведат за повече от година.С джавелин е още по-зле там пък им трябват 8 години да наваксат.

39

Анонимен

преди 1 година

А пък оня ден Bloomberg и от Международния Валутен Фонд казаха,че за 2023 руската икономика щяла да има по-голям ръст от тази на Италия и Великобритания,сега на кого да вярваш..тези икономисти малко приличат на тия дето казват времето по телевизията...

38

Анонимен

преди 1 година

мега силата от 3 месеца не може да превземе бахмут. Досега само села и мариупол, а вече мина година и загубиха 100 хиляди. Ако беше толкова хубаво в Русия, нямаше да е пълно с руснаци в турция и сърбия в момента. Вучич беше казал, че имало над 300 хиляди поискали пребиваване за половин година

37

Анонимен

преди 1 година

Немците са повърхностни и европейските ценности са едно клише за тях, а виж руснаците са помагали много на китайците 50 те г. и сега пък е обратното. Тези неща не са разбираеми за немски бакали. Това не оправдава руската агресия, но и немците нямат дълбочина да решават такива конфликти!

36

Анонимен

преди 1 година

Абе ***, колко антируски статии на ден ви е нормата? От сутрин ги почвате от изгрев слънце, та и сега още пускате?! Колко трябва да напишете, за да ви платят бе? 50? 100?.. И така ли нищо друго, което става по света и у нас бе ви интересува бе?

35

...

преди 1 година

както се казва рашистан става склад където Китайците си пазят и петрола и газа и въобще всичко! Но не вярвай китайците да купуват руския петрол на цена над 60$ просто няма как! Китайците не са толкоз "умни" като рашистанците! Но виж сега аз ако бях на НАТО щях да продължа войната 3-4г. при това щях да налагам и нови санкции 50$ за барел! Така и Китай ще спечели и рашистан ще загуби! :)))))) Но ращистан все забравя, че ВСВ САЩ им даваха всичко за фрона към 250млрд$ наляха! Но сега НЕМА! :))))))))

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 23 Хахахха...ти наред ли си с мозъка бе....то само с ядене не става Санчо

33

Обективен

преди 1 година

Не знам кой крепи икономиката на Путин, но знам, че икономиката на евроджендърския съюз и ФАЩ я крепят скакалците и ***. Жалки смехурковци.

32

Анонимен

преди 1 година

До 32.Долара не е вече основната валута в света и,ако той се вдига това не е добре за щатите.*** пример една американска кола струва 35000 докара,а една европейска и тя струва толкова в евро,ако курса на еврото и долара са равни американската никой няма да я купи.