69

Анонимен

преди 1 година

Радой Ралин го е писал:"Срещнали се на полянка, прабългарин и славянка. Цуни гуни,вади тури-народили чукундури.Хем ебливи,хем крадливи-най-вече,завистливи." Те това сме ние българите. Само се лян ду ри са на власт в България.

68

Анонимен

преди 1 година

Да, да се съобщи на Албания, че ако искат в ЕС да се отделят от РСМ. Всички бугарски пасоши раздадени да се анулират и без право на работа в ЕС

67

Анонимен

преди 1 година

Не сега вето, а постоянно вето ще сте.Без значение дали Груевски или Ковачевски ще ви е на власт.Пускаме Албания в ЕС и Северна Македония остава с Косово да чака 40 години още.

66

1

преди 1 година

ТЕ НИ ПЛЮЯТ НИЕ СИ МИСЛИМЕ ЧЕ ДЪЖД ВАЛИ ВЕЧЕ ПОВЕЧЕ ОТ ГОДИНИ,КРАЙНО ВРЕМЕ Е НАШИТЕ ПОЛИТИЦИТЕ ДА ТРОПНАТ

65

Анонимен

преди 1 година

Ново вето е наидобрата работа што може сега да и се случи на МК , прво одма да се укинуиат историски комисии , под присила заеднички чествована , власта на СДС пагиа , Груио се вракиа победоносно на бел кон , и потоа исто како порано ....На тотален игнор една децениа наималко. А после нов договор . Ако сакате да имаме договор што ке се поштуе . Де. Ако не ЗДРАВИЕ .....

64

Мачкай

преди 1 година

мачкай "см" но с памук, хем да боли, хем да не оставя следи - казвам го преносно, но с твърд политически нюанс! Твърд политически отговор, от който да ги боли до степен, че да се осъзнаят, но и да не се откажат от сътрудничество, т.е. да разберат, че без нас не могат и три стъпки напред да направят. Така е...!!!!

63

Ххх

преди 1 година

Пак сме много меки,приключвАне на комуникация с тия,пълно безразличие към тях и вето до дупка

62

Анонимен

преди 1 година

Да съобщят на Урсула, че България ще гласува за рсм в ЕС след като се приеме Турция, която е започнала преговори преди 40 години

61

Анонимен

преди 1 година

Да се затваря границата и да се спира износа на ток и газ за МЪкедония. Да почувстват зимата.

60

Станю Иванов

преди 1 година

От тия люде с промити мозъци , надъхвани с омраза към браятята си от върхушката на Тито , не може да очакваме адекватни действия и инциативи!Време е да ги отрежем окончателно и като узреят сами ще влязат в правия път и ще разберат какви са , българи ли , сърби ли или гърци!Сега са никакви , просто една население с измислена , онкрадната история , т.е. една крадлива пакмина!

59

отец Нафърфорий

преди 1 година

"VETOTO " е лекарство против всякакви психични отклонения, взема се 2 пъти в годината, може и на гладно.

58

Анонимен

преди 1 година

Ко?Не!

57

Анонимен

преди 1 година

Това е иронята, че не им дават заповедите от САЩ, в този случай. Действат на своя глава, за да се покажат какви великиФамаци и европейски нацисти са. Затова се получава пълен майтап и резил, и битиФатмаци. Президентско фиаско на великата ви президентска република Чалгария.

56

ПП

преди 1 година

Кирил Петков стои в основата на омразата в РСМ срещу България. На посещението си в Скопие той заяви, че е готов да сътрудничи с тамошните власти за ликвидирането на всяка една проява на българско самосъзнание на хората там!

55

Дидо

преди 1 година

Да живее България.Македония в коша!

54

Анонимен

преди 1 година

Плюнки, плюнки и само плюнки! Действия от политиците- марионетки не чакайте.

53

Уил Смит

преди 1 година

на тукашните русофилитици много им се иска загубения бг народец да се юрене да се трепе с ония " югославски" сурогати около Вардара, елементарно на " настъпващата" в Донбас рашка и е нужен бушон за да не е единствената в СВЕТА страна агресор срещу комшията си, айде бегайте се " бийте' и под сесесерейски флаг ако щете, първо да ви обомбят качествено Щатите и второ да ви бият и макетата хахаха аз съм лесен слагам куфара в колата и за 15- 20 минути вече няма да съм и в Нрб то

52

Че Гевара

преди 1 година

Наще управляващи назначени от САЩ пак се издъниха.

51

Анонимен

преди 1 година

Това което стана на границата днес показа същността на македонците стана ясно, че побоят на онова момче в Охрид не е била случайност. Ти да блокираш с разни аргументи границата и да размотаваш нарочно хора. А "черешката на торта" бе забраната за достъп до РСМ на екип на голяма българска телевизия. Нашите власти трябва да вдигнат такъв шум в ЕС, че да спукат тъпанчетата на всички бюрократи Брюксел нека онази пендара да обяснява поради каква причина са спрели журналистите ..

50

Tangra

преди 1 година

Северномакедонците са боядисани сърби крайно време е да им се заяви ясно.Ето ви Слава македоине