133

Анонимен

преди 1 година

Най добрите лъжци са от Изрождане начело с гей Копейката такава смрад са тия че бившите членове на бкп са по добри от тях

132

Разбирам ...

преди 1 година

... да бяха наказали само крадците, ама те удариха всеки с повече от 2 лева и една кирпичена къща, освен ако не беше член на партията им. Много станаха членове на тая партия за по седмица-две, нали знаете?

131

Радослав

преди 1 година

Хаха Веждито и Роската Плювналиева да говорят за лошото в комунизма и да реват за жертвите на родителите им, хахаха! Само бойкопигмея липсваше да разказва с омраза как насила са го карали да разтрива ушите на бай Тошко и да си стиска все още червената книжка!

130

Радослав

преди 1 година

Най смешното е, че комунистите които защитават 9.9.1944 реват срещу сегашните, а сегашните са продукт и деца на тези които комунистите издигат в култ! Къде да се образоват и възпитат управници? От къде пари за партии? А да, от червените куфарчета които комунистите си раздадоха пълни с откраднатото от държавата за да могат да си сменят червените ризи с различни цветове и да продължат да ви яздят! Ама с народ с промит мозък е така! Я кажете 1 партия в която няма членове на БКП?

129

Анонимен

преди 1 година

Е като комунизма е бил толкова лош,защо 12 години си избирахте комунист да ви управлява и да ви краде като за световно?Сега да го екзекутираме ли?

128

137

преди 1 година

Нямаш отговр на това, нали, ах ти, който ми сложи минус!

127

Анонимен

преди 1 година

Печелиш пари от търгоия със суровии - спекулант си. Печелиш пари от тървоия с имои - измамник си. Печелиш пари с ппроизводство на зем. храна - гаден земеделец си. Печелиш от аренда - гаден арендатор си. Имаш производств - робовладелец си. Производството ти не изисква мног работници - от алчност си изял хляба на хората. Накрая казваш - писна ми, ще си гледам едй тука една нивичка, кравички, лол и риболов - идва един кзва ти, че частната собственост е кражба и ти смъква ризата от гърба.

126

Анонимен

преди 1 година

А за ограбените хора, които не са заслужавали? Пак ли така?

125

Анонимен

преди 1 година

До Че Гевара - Виж - в живота на всяко момиче идва момент, в който то се превръща в жена. Помоли някоя п-възрастна жена или по-голяма приятелка да ти обясни.

124

Анонимен

преди 1 година

И какво стана? Един елит се замени с друг елит. И какво се доказа? Че докато има голяма сила, да хрантути България, всичко е наред. Като свърши хранилкта .. пфюююю мааац, тряяяс, прааааас ... И почваме наново. Само дето тояпът нямаше кой да ни храни така. Ама и тоя период отминава.

123

Че Гевара

преди 1 година

Полезно кръвопускане. Нека да напомня на сегашните управници какво ги чака като му писне на народа.

122

Анонимен

преди 1 година

"Такива са последиците,когато на власт се издигат ПРОСТИ,НЕОБРАЗОВАНИ и ПОЛИТИЧЕСКИ ЗОМБИРАНИ индивиди." То така е 1878-*** насам. Всеки път, като някой по-умен и вървежен се изкачи нагоре, веднага е бил мачкан. "Щастливецът" е описал мнгоо от тези процеси. Ако четеш това, което е писал, 50 годин след каот го е писал, няма да се изнаенадш избщо на това, което се случва.

121

Анонимен

преди 1 година

Сталин обезглави нацията си като унищожи руската интелигенция и елит. Българските комунисти направиха същото. Да не се чудим защо сме сега на този хал. Генетичният ни материал е лош.

120

Хубаво е казано

преди 1 година

"Пази Боже,сляпо да прогледа"......Такива са последиците,когато на власт се издигат ПРОСТИ,НЕОБРАЗОВАНИ и ПОЛИТИЧЕСКИ ЗОМБИРАНИ индивиди.От техните престъпления страда цялата нация,защото този избит елит можеше да донесе много ползи *** народа ни,на страната ни,неизмеримо повече,отколкото донесоха тези "герои"..Лека пръст на невинно избитите и Вечна им памет!...България помни!

119

Анонимен

преди 1 година

Лошото е ,че нашите евроатлантици много приличат на комунистите едно време...същите неща приказват само че господаря им е друг.Иначе е ясно,че ни хитлеризма,ни комунизма са стока.Няма да се връщаме назад.В България отдавна няма комунизъм.Дано само не се възроди нацизма.

118

Анонимен

преди 1 година

Справка Миме агент Николай от Християните протестанти досиета му е с достъп Строго секретно и забрана до 20007г да се отваря. Чети и книгата на Пастор Харалан Попов Изтезаван заради Вярата си неговия син Пол Попов още е в черния списък с достъп до България ,на тяхното място ДС поставя най върлите доносници на Киро парапета бащата е агент на ДС, както и Рашков,прехода и Демокрацията са извършени от агентите на ДС и новите от ДАНС

117

Анонимен

преди 1 година

Народният съд е учреден с подписаното примирие със САЩ и Великобритания, на които България бе обявила война и която бе победена като съюзник на Хитлер. Създаден е от правителството на Отечествения фронт, в което БКП е имала само 4 министри, които не могат да наложат мнението си. Съденето на виновниците за въвличане на България във световна война и престъпниците от другите европейски страни е потвърдено със споразумение в Лондон на 4-те Велики сили победителки на 8 август 1945 г., с Декларация на Общото събрание на ООН (11 декември 1946) и с Женевската конвенция за защита на жертвите от

116

Анонимен

преди 1 година

Лошото е че са избити и хора които не са заслужавали.

115

ХАХАХАХАХА

преди 1 година

Същото трябва да се направи с всички от ПП, ДБ и отделни екземпляри от Герб, Бсп и Дпс

114

Анонимен

преди 1 година

Днешните демократи са рожби на БКП_БСП Миме оня елит е избит заедно с Вярващите Християни на тяхното място ДС поставя доносници, на който до 2007г беше забранен достъпа до досиетата им