54

Анонимен

преди 1 година

За 20 дни 120000 подписа. Затова ли пиши това очилатото , пищи от страх, че Народът е против евро!

53

Анонимен

преди 1 година

Възраждане трябва да се забрани със закон, а копейкин в психиатрията под ключ. Българския лев така и така е като еврото. Вързани си като допе и ***. Ако утре всички кажат не на еврото, копейкин ще реве за еврото. Просто това животно копейкин е лудо.

52

Анонимен

преди 1 година

Този червей гнусен знаете ли колко милиона са откраднали дядо му, баща му и майка му? И той продължава да е същия престъпник. Съд за държавна измяна трябва за всички политици!!

51

Анонимен

преди 1 година

Според него голяма част от аргументите на "Възраждане", които събират подписи за референдум за националната валута, са неверни. . . . ДА КАЖЕ КОИ АРГУМЕНТИ СА ВЕРНИ, А НЕ АЛА БАЛА! . . . . Доходите щели да растат, а производителнстта какво - ще расте ли и как ще стане това или ще се запази ръста си? КОИ СА ТЕЗИ ОБРАЗОВАНИ СПЕЦИАЛИСТИ, КОИТО ЩЕ УВЕЛИЧАТ ПРОИЗВОДИТЕЛНОСТТА? Н Е Г Р А М О Т Н И Ц И!

50

Grinder

преди 1 година

Киро Канадеца с двойното гражданство, доказания престъпник от конституционния съд, съсипа България!!!!

49

Анонимен

преди 1 година

Ще се печеш ви всеки в ада заради предателството ти и кражбите от народа. Проклети сте всички, които не спряхте да ни грабите и унищожавате, долни изедници, продажни сатанисти.

48

Анонимен

преди 1 година

Преди 40г в БНА Клетвата беше -За измяна към Родината , присъдата е Смърт ! Те и затова премахнаха смъртната присъда , иначе сега 99% от всички политици щяха да са смъртници .. към тях да добавим и продажните и платени журналисти които Надежда Михайлова нахрани в Ловеч 97 ги любимите социолози за които всеки ден е 1 Април ...

47

Анонимен

преди 1 година

Вие разбрахте ли,че трябвало да плащаме 600 лв застраховка за колите заради тази еврозона и от ПеПето и ДеБето настоявали за това.Тези луди ли са?Кой ще плаща толкова пари?!

46

Анонимен

преди 1 година

ПИТАЙ ЧЕКМЕДЖАН ,КЕШЕФ И ШАЙКАТА СЪЗДАВАНА ПРЕЗ ГОДИНИТЕ ПО ФИНАНСОВО-ПОЛИТ ХРАНИТЕЛНА ВЕРИГА И ИНТЕРЕСИ ПО ГРАДОВЕ КАТО ТИП ИНХАУС ГИМНАСТИКИ ,УСВОЯВАНЕ ПО ЕВРОПЕЙСКИ И НАЦИОНАЛНИ ПОРЪЧКИ И ПРОГРАМИ,ДИРЕКТНО КРАДЕНЕ НА БИЗНЕСИ ,ИЗНУДВАНЕ В ПРОГРЕСИРАЩИ %-ГАРНИРАНО С БЛЯБОТЕНЕ И НИЩОПРАВЕНЕ НА КАПАЦИТЕТИ КАТО *** ,МАНЕВ,БИКОВ,ДЕСИТА И ТЕМЕНУЖКИ И РАЗНИ ТАКИВА ЛИМОНКИ В МИНИСТЕРСТВА ЗА ПОДПИС И ПЕЧАТ СРЕЩУ МИЖАВ % И "ЕВТИНИ" ТОП АПАРТАМЕНТИ И ТРУДОУСТРОЯВАНЕ НА ХРАНИЛКА ..

45

Анонимен

преди 1 година

Пеканов да си обръща цените в евро и все едно е в еврозоната.

44

Анонимен

преди 1 година

До За Възраждане - гласуваме, ама друг път!

43

Анонимен

преди 1 година

Пеканчо ако иска да си въведе еврото с собствения дом. България е на всички граждани и не може едно недоносче да ми казва че нямам право на мнение.

42

Ха-ха, левът велик!

преди 1 година

Българският лев отдавна е проекция на еврото! Като такава може да се каже, че се държи прилично. Стане ли обаче случайно самостоятелна валута, свършено е с лева!

41

За Възраждане

преди 1 година

Гласуваме ЗА Възраждане!! България над всичко! ЕС и НАТО вън от България!

40

Анонимен

преди 1 година

Швейцария като няма евро в периферията ли е? Дания, Норвегия, Великобритания не ползват евро и не са в центъра на Европа но не мрънкат че били в периферията.

39

Петя

преди 1 година

Копейкин може да иска много работи ,той и Хитлер е правил бая референдуми и е промивал мозъците на германците до като не е подпалил Германия а после и Света.Агресивните като Копейкин и Трифонов комунистите - 1947 год.само с референдуми се занимават .В Швейцария правят референдуми,защото хората са високо интелигентни нормални и не се подават на манипулации.България е свърталище на мошеници ,защото наивниците и елементарните са много

38

Анонимен

преди 1 година

ДА ЖИВЕЙ БЪЛГАРО-РУСКАТА ДРУЖБА. КОЛ И ВЪЖЕ ЗА ЕС

37

Анонимен

преди 1 година

Никой освен Възраждане не ви пита, ако зависи от Пеканов и Цветанка Ризова еврптп трябва да се проеме без да ви питат.

36

Анонимен

преди 1 година

Резултатите от референдума също могат да се манипулират, както резултатите от изборите. В момента разиграват драматична постановка, а ние сме публиката. Всичко е планирано и решено, чакаме само театрото им да свърши.

35

Жендърмерия

преди 1 година

България е по-слаба с Пеканов и подобните МУ/ ИМ/ ТЕ/ ТО/ (празно място да си сложи пола че не му/им/и. итн го знам)!