51

Христо Христов

преди 1 година

Следващото редовно правителство ще изкара България от ЕС и НАТО. Да свободна и независима България!

50

gogo

преди 1 година

"Ключът към следващото управление е в свикване на ВНС" ;) Време е да спрат да изтичат милиони данъци към хилядите партийки!!! 240 официални крадци и хиляди по прикритие : )

49

Анонимен

преди 1 година

ключът е в бирата

48

Анонимен

преди 1 година

Да прав е - ключово е ГЕРБ да изчезнат веднъж и завинаги

47

Анонимен

преди 1 година

Буахахахахахахахахах

46

Спиро

преди 1 година

Мата Хари е Фидосова: 200 кила свинска мас! До феновете на Възраждане: Възраждане се спонсорира от ГЕРБ, а ГЕРБ се спонсорира от Кремъл! Свински черва, това е!

45

Анонимен

преди 1 година

ЦРУ каза, че снимките не са фалшиви. Елена Йончева ги прати за анализ. Мата Хари е влязло и е направило истински снимки. Въпросите са, дали Мата Хари е сложило парите и златото и е снимало, или е снимало наличните там пари и злато. Мата Хари трябва да даде показания и да изчисти авторитета на премиера и да понесе отговорност за набеждаването.

44

Томе,

преди 1 година

Нали бяхте ключови и след тези избори?Даже победители.Но пак до купуване на изборите опряхте .Нали затова върнахте хартиената бюлетина.

43

1

преди 1 година

който и да е-- само да не е ГЕРБ

42

Анонимен

преди 1 година

Още ли си вярвате бре Габровски хитрецо? Вярвате че Опозицията,ще Ви Лигитимира властта,след Отказ вече 5 път или 6 загубихме му края!-:) ГЕРБ приключихте!-:) Изненади Пак ще има и на тези избори неприятни за ГЕРБ!-:))

41

КОКО

преди 1 година

Как Караянчева ще е Мата Хари бе... Бойко може да е всякакъв но има вкус и е по тънката част.

40

ами

преди 1 година

ако плюещите ГЕРБ не са ***, сигурно са мазохисти , след като харесват това което направиха Кирчо и Кокорчо с държавата

39

абе

преди 1 година

Ключа е да за-ключат ГРОБ

38

Коко

преди 1 година

Единственото по лошо от ГЕРБ и ДПС са Възраждане, не мерси

37

Знам кой

преди 1 година

Е човекът правил филма Мата Хари. Ползвал е чужд материал. Адаптация и Режисурата знам кой е.

36

Анонимен

преди 1 година

Ключ за нужника на двора сте вие.

35

Отец Нафърфорий

преди 1 година

До есента гарбаджиите ще грабят на местно ниво зверски и ще трупат мазнинки за дългата изолация.

34

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен -Името "Мата Хари" се ползва за нарицателно за шпионин.Да,точно така! И сега този шпионин,който ФАЛШИФИЦИРА снимките на ББ доволен ли е? Доволен ли е,че ни направи бедняци,като доведе шарлатаните да ни "управляват" ,и същевременно вдигна имиджа на ГЕРБ!? Доволен ли е ,че съсипа държавата и станахме за подигравки и посмешище пред целия свят!???

33

Ганчев

преди 1 година

Дончев беше кмет на Габрово но аз като габровец вече се срамувам от него! За 15 години той забогатя много но не направи нищо за България. 2 милиарда му дадоха за електронно правителство. Той ги открадна, заедно с Бойко и Делян, и народа пи една студена вода. Но ще дойде деня на възмездието за националните предатели!

32

Анонимен

преди 1 година

Гербодепесарите не могат да излъжат ЦРУ, което чете техните партийни медии. Лъжеевроатлантици и истински путинофили и украиномрази. Всяка лоша дума за спасителите на Украйна Асен и Киро, ще ги потапя още по-дълбоко пред Германия и САЩ. Гербодепесарите са двойни агенти и работят за Путин. Те не благодариха на Спасителите за спасяването на Украйна и злобно се разсърдиха, че са помогнали да се спаси Украйна и питат за "посредниците". "Посредниците" са САЩ и Великобритания и Полша.