118

Анонимен

преди 1 година

До Пич Тц. Не си пич.

117

Анонимен

преди 1 година

Ся кво? Еврод-ж-е-ндърите почват да пропагандират яденето на щурци ли? Болно

116

Пич

преди 1 година

"той е здраво стъпил на земята, здравословно недоверчив традиционалист и затова ще отцелее!" Аха, да видяхме колко оцеляхте покрай пандемията и антиваксърството. Едно яко оцеляване падна ...

115

Ферма за

преди 1 година

крастави дървесни жаби. Дават много енергия ако ги ближеш между бутчетата 3 пъти на ден и действат като афродизиак и като бустерна доза

114

Анонимен

преди 1 година

Кое е първо - щурецът или кокошката? Затварят над 30% от холандските ферми, фабриките на BASF за изкуствени торове затварят, в куп държави искат да намалят употребата на азтни торове, което директно ще доведе до огромен спад на реколтата - виж Шри Ланка, там го тестваха вече - трепят наред пилета заради птичи грип, съсипват животновъдството - дали щурците са "спасение", или целта?

113

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 142 храни се само с зеленчуци и плодове, ама нали и на тех им отнемаш живота :))) Една моя приятелка почина с твоето мислене, просто не можеше да си набави нужните калории :)

112

Анонимен

преди 1 година

Не усещали болка...Всяко живо същество усеща болка, овца! И аз мога да кажа, родът на китанова не усеща болка дайте да почнем да ги разснопяваме.

111

Анонимен

преди 1 година

Това не е политкоректно, щото черните в САЩ предпочитат пържено пиле :)))

110

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 137, разбира се :) И всички, които отричат са ***!

109

като огладнем и ко-

преди 1 година

--тките ще издем ! Абе онея по Африка като няма какво да ядат не може ли малко да спрът да се плодят ,защо имам чувството ,че ес и сащ са длъжни по разни лини на оон да ги изхранваме ,не знам дали знаете само нигерия и сомалия колко милиона са станали --там са му намерили цаката до 20-тина години са на помощи от оон после във училищата се учи здраво англииски и после тръгват по света и къде ,къде във сащ или ес !

108

Анонимен

преди 1 година

О,яжте си ги и си пейте на Хиподил "Скакалец"!Без мен!Ще повърна...

107

Анонимен

преди 1 година

Очаквам до дни пасквил, обясняващ че смлените бръмбари са най-предпочитани от хората с висше образование и добри доходи. Досега за всяка шитня, която се опитват да ни пробутват с пропагандата, се пуска и обяснение как най-умните и успелите са номер едно привърженици на шитнята.

106

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен "Гледам в Давос менюто, да видя колко бургера от шурци са продали," ----------- там не гледай! В лафката на парламента съшо не гледай. Гледай в менютата в училащата и детслите градини. Гледай и в етикетите в магазините за простолюдието.

105

до 132

преди 1 година

От фирмата Насекомо на Балникова!

104

Гадняр

преди 1 година

Кармин или Кохинил е оцветител, който се използва в хранително-вкусовата промишленост от дълги години. Добива се се от насекоми. На етикета е написано, че съдържа Е120. Същото ще бъде и с протеините от насекоми. Ще сложат едни Е-та със ситен шрифт.

103

"""

преди 1 година

Откъде ще е доставката на Червеи?На етиката трябва да пише от кой гробищен парк са?Т,.....и

102

Анонимен

преди 1 година

Насекомите са за дръпнатите очички, нали се плодят безразборно, нема какво друго да ядът :))) Българина си обича пържолките, надали ще тръгне да яде некакви щурци :)))

101

Овертон

преди 1 година

По-полека бе политкоректни п...яри. Изчакайте поне Илън Мъск или Бил Гейтс да си пусне клипче как уж яде тия л..на. Днес професор ни светва каква пълноценна храна било, утре примерно я Гала я Сашко на мама ще си спретнат едни 'кюфтета' по сутрешния блок. Вдругиден очаквам вече и дежурните т..лове да почнат да псуват всеки който се усъмни в новата 'храна' и прочета какъв задръстеняк съм щом не ги ям тия ***. Направо счупихте прозореца.

100

анонимен

преди 1 година

Оная Балникова от Насекомо, приближена до Киро простото и Промяната, вече със сигурност ще ни храни! Интересно, тя и близките и, ядат ли щурци ларви?!

99

Анонимен

преди 1 година

Значи ЕС-то се опитва да ни убеди, че очаква продоволствена криза заради цените на газа и липсата на торове, ама в същото време унищожава фермите в Холандия? Абе това ЕС да нема раздвоение на личността нещо?!?