13

4

преди 1 година

Не съм кучкарин. Казвам само, че по някакъв начин е попаднала на място, което кучетата са обитавали. И по някакъв начин ги е предизвикала. Не че я обвинявам. Аз от малък съм се научил да отбягвам кучета, които се движат в група и ако се засечем, да не давам признаци на страх.

12

Анонимен

преди 1 година

На това му се казва поетична справедливост.

11

Анонимен

преди 1 година

ВЛАСТИТЕ СА СИ ВЪРШЕЛИ РАБОТАТА ТОЧНО КАКТО АНА ОРОШ Е ИСКАЛА И СЪДБАТА И Е ЛОГИЧНО СЛЕДСТВИЕ НА НЕЙНИТЕ ЕКОТАЛИБАНСКИ ЖЕЛАНИЯ. В БЪЛГАРИЯ ИМА ТАКИВА ЕКОТАЛИБАНИ, КОИТО НАПРИМЕР РАЗВЪЖДАТ ПОДИВЕЛИ КУЧЕТА В ГОРИТЕ И ГРАДОВЕТЕ И СЕ РАДВАТ АКО ТЕ РАЗКЪСВАТ ДИВИ ЖИВОТНИ И ТЕХНИТЕ МАЛКИ. ТАКА НАПРИМЕР ПО НЕШЪНЪЛ ДЖИОГРАФИК ПРЕДСТАВИХА ФИЛМ КАК ПОБЕСНЯЛИ ПОДИВЕЛИ СКИТАЩИ КУЧЕТА ИЗЯЖДАТ СЪРНИ ПО ВИТОША, ПЛАНИНА ПЪЛНА С ТУРИСТИ... НЯМА ЗАКОНИ ЗА ТЯХ.

10

Анонимен

преди 1 година

Ами тя природата си е направила така нещата - хората защитават хора, кучетата защитават кучета, вълците защитават вълци ... Казва се междувидова борба, който надделее, оцелява. Напоследък някои хора, особено из Нормалния свят, забравиха, че са хора. Някои си помислиха, че имат 80 пола, които могат да сменят, други се помислиха за кучета, трети за вълци. Кучетата и вълците обаче нямат такива заблуди и убиват друговидовите. Даже тези, които ги "защитават".

9

Анонимен

преди 1 година

Жените са странни същества, но докато не ги нахапяъ кучетата за природозащитнички....:))))

8

Анонимен

преди 1 година

Ако не беше защитничка на животните по-малко нахапана ли щеше да бъде? От тази статия мирише на манипулация на общественото мнение.

7

Анонимен

преди 1 година

носете помощни средства, хора!всяка седмица се занимавам с агресивни бездомни п0мияри и като извадя телескопичната - бягат обратно

6

Анонимен

преди 1 година

До 4 кво значи кучетата вече имат право да окупират територии ли бе кучкарино

5

Анонимен

преди 1 година

С тази разлика, че там домашните си ги водят на каишка. След тези случки не се съмнявайте държавата ще реагира. Не са к..ре..те..ни като нас. Тук все си водя п.у..ми..яра без каишки да лае и да хапе хората или да с..ре където му скимне.

4

Исторически парк

преди 1 година

Мъдрият български народ е казал храни куче да те лае!

3

Анонимен

преди 1 година

Явно е излъчвала страх, не е трябвало да се навира в територията на глутницата.

2

Българин

преди 1 година

А така! Мачкай кучкарите! С техните камъни по тяхната глава!

1

Ивелин Михайлов

преди 1 година

Най-големият Исторически парк в света до Варна напомня, че според куч карите, кучетата нападат само лошите хора ;)