49

Анонимен

преди 1 година

Еднорозите те такова жuвomнo нема рекъл шопа

48

РУЧККИ

преди 1 година

АРЕ НАПАДАЙТЕ НАТО, БЕ. ИМАТЕ ЛИ ТОПКИ? НАЛИ СТЕ МНОГО СИЛНИ?!?

47

Анонимен

преди 1 година

Новата година се започна с топла зима! Има ток, има газ, има топлинка за нас! Путин в бункеро се мая, как да свърже двата края! Ние ручаме кифтета, Путин му бере гайлето, че га nykнe пролетта, по нисък ще е със глaваааа! СЛАВА УКРАИНЕ! СЛАВА УКРАИНЕ! СЛАВА УКРАИНЕ!

46

АнонимеН

преди 1 година

ВСИЧКИТЕ *** ТРЕПЕРЯТ , ЗАЩОТО ЗНАЯТ ЧЕ СИ ЗАМИНАВАТ! И ПРОДЪЛЖАВАТ ДА ПЛАШАТ СВЕТА С ЯДРЕНОТО ОРЪЖИЕ КОЕТО Е АБСОЛЮТНА ФОРМА НА ТЕРОРИЗЪМ!

45

До 42

преди 1 година

А държавния преврат в НРБ грешка ли беше?

44

Анонимен

преди 1 година

На еднорозите пак им е дошло ;)

43

анонимен келеш

преди 1 година

Русначета що се хабите да пишете тука бе?:):):)България-НАТО!:):):)

42

Анонимен

преди 1 година

Западът видиш ли трепери пред мощта на съветската армия умряла от глад и бълхи! Само тюфлел български Янко Шумкар вярва в нейната ненадмината мощ, приклещена от шепа украинци до границата!

41

Анонимен

преди 1 година

Държавният преврат в Киев през 2014 г. не е ли престъпление? Турчинов изпрати армия срещу своите граждани срещу несъгласните в Донбас, това не е ли престъпление? спирането на водата на Крим и спирането на тока на полуостров Крим от украинската хунта не е престъпление? Хората седяха без ток и вода, а украинците се радваха на това, това не е ли престъпление? В Одеса изгориха живи хора, сред тях и бременна жена, това не е ли престъпление? Можете да продължите списъка за неопределено време, това не е ли престъпление? Да помогнеш за свалянето на законното правителство и след това да изпомпваш

40

Анонимен

преди 1 година

беше необходимо поради така наречената свобода да унищожите страната си, да убиете толкова много хора, да загубите територии, да останете без светлина и топлина, тарифите за комунални услуги се утроиха, хората избягаха от страната, каква е тази така наречена свобода? Кой ви пречеше да живеете свободно след 1991 г.? Трябваше ли да се скача по площадите и да се прави държавен преврат? Исках Содом и Омир, липсва ли ти педофилията, хомосексуалността? За каква свобода говориш?

39

Анонимен

преди 1 година

За президента на Украйна е много трудно да приеме реалността, че страната му е обект на пазарлък между Кремъл и Белия дом: скоро този пазарлък ще се превърне в някаква стратегическа сделка и тогава конфликтът може да приключи от само себе си. Никой не знае дали това ще се случи в близко или по-далечно бъдеще. Но за мнозина е ясно, че съдбата на Украйна в сегашното й положение се определя, следователно, изобщо не от ръководството на тази страна.

38

анонимен келеш

преди 1 година

Според мене Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот трябва да заработят още по ударно:):):)ЧВК Вагнер и Пригожника чакат:):):)

37

Анонимен

преди 1 година

С други думи, Украйна влезе в конфликта по инициатива на НАТО и по този начин със сигурност не може да реши кой път ще продължи - към мир или към продължаване на битката. В края на краищата този въпрос - дали да се отиде на мирни преговори или да се откаже от тях - се решава не в Киев, а в НАТО.

36

Анонимен

преди 1 година

Де е киро на кирия следва подпис и печат вместо дансинга кирия две напред едно назад експрес танго песен на тодар колев.

35

Анонимен

преди 1 година

Медиите и политиците ежедневно ни внушават, че "Украйна се бори за нас, за целия свободен свят, защитавайки ни от варварството, идващо от Изток". Това е очевидна пропагандна лъжа, но дори и да се приеме на сериозно, възниква основният въпрос - възможно ли е в името на тази борба за "свободния свят" да се използват методи, които нямат нищо общо с принципите, публично прокламирани от същия този свят ?

34

Анонимен

преди 1 година

Ра6истите съвсем глътнаха бaстуна. Големи заплахи, голямо нещо. Да напомним отново. Русия е Агресора. Те не са в правото си. И е нормално да им се случват най-неприятните неща. И ще им се случват!

33

Анонимен

преди 1 година

Според генералния секретар на НАТО Йенс Столтенберг алиансът трябва да увеличи производството на оръжия на фона на намаляващите запаси в складовете на страните-членки, за да продължи да задоволява нуждите на украинската армия. Според американски експерти производството на оръжейни заводи в САЩ е 30 000 гаубични снаряда годишно, а Киев консумира това количество в рамките на две седмици. войната продължава до последния украинец

32

Анонимен

преди 1 година

Не заплашва? Ааа ясно, значи е добронамерен!

31

Анонимен

преди 1 година

Володин, лесно е - спирате войната в Украйна и доставките на оръжие за нея спират.

30

Анонимен

преди 1 година

Много скоро Китай и Индия ще се присъединят към държавите подкрепящи Украйна . Вучич показа че това е много лесно , едно голямо БЛАГОДАРЯ съпроводено със среден пръст .