48

Анонимен

преди 1 година

Прав е Гешев, не може на едни парии да дават пари, а на мафиотската ГЕРБ нищо.

47

Анонимен

преди 1 година

България е цъфнала и вързала, та сега американски проблеми бистрим! Не може да се съди човек за провинения в чужда държава! Все едно като си паркирал грешно в България да ти търсят отговорност в Германия или Франция! Народа, но и политиците му са доста прроости!

46

Мутроландия

преди 1 година

Не са кешили за изборите и мафията ги е погнала чрез тоягата си гешефт. Нищо ново под слънцето.

45

Анонимен

преди 1 година

Връзката с Русия нещо спря да се споменава, а това е лошо, много по-лошо защото не малка част от политиците както и всички наши родни олигарси са агенти точно на тази държава.

44

АнонимеН

преди 1 година

ОТ ЦЯЛАТА РАБОТА РАЗБРАХ САМО, ЧЕ НЕДЕМОКРАТИЧНА БЪЛГАРИЯ Е ПАРТИЯ НА ОЛИГАРСИТЕ И , ЧЕ НЕ РАБОТИ ЗА БЪЛГАРСКИЯ ИНТЕРЕС А ЗА ТОЗИ НА МУТРОКОНТИНГЕНТА! НЕ СЛУЧАЙТО НЕХОТО Е ДАРИЛО НА ПАРТИЯТА 399 ХИЛЯДИ ЛЕВА

43

Анонимен

преди 1 година

"Аз все така се питам къде са конфискуваните 200 000 биткойна," - Мниго като тебе вече питаха... Майките им днес държат техни снимки и те питат, къде са им децата. Не питай, че да не ти се случи нещо!

42

?

преди 1 година

В Америка когато фирма е нарушила закона има глоби и се прилагат веднага. За това са богати.В България ако фирма е нарушила закона глоби няма - ако е на властта. Или е Организирана Престъпна Група и се закрива - ако не е на властта.Не чух да са изнесли 65 милиона в Чували в Дубай покрай строежа на Хемус от Тексим за Рушвети.. Но имат стотици служители, и плащат десетки милиони данъци и осигуровки за БГ, време е да ги закрием. Не са си платили рушвета.Геша биткойните ги конфискува и изчезват

41

Анонимен

преди 1 година

*** измамници, които крадят скътаните пари на пенсионерките чрез "ало, ало' ряпа да ядат. Шарлаатаните от Нексо са съвременните Робинхутовци - крадат от богатите западняци и ги раздават на бедните български служители във фирмата и на бедните БГ политици от ДъБъ.

40

Анонимен

преди 1 година

Бойко се завръща на бял кон, но конят е болен и няма да го издържи. Ама глупавата публика това иска, защото си е платила с глупостта.

39

В.

преди 1 година

Все едно държавна структура да преведе огромна сума в лична сметка, някой да получи лихва и след 48 часа да върне сумата.

38

Анонимен

преди 1 година

Няма какво да отговарят на Гешев...да дават и на България 45 милиона и да се приключва.Да вземем пример от американците поне веднъж;).

37

В.

преди 1 година

Биткойна прекъсва връзката на Финансовата система с Търговията и Производството, премахва Държавнитете граници, Континентите, Гражданството. Достатъчно е компютър и подкуп.

36

Анонимен

преди 1 година

:)

35

Анонимен

преди 1 година

1 кюлче инвестиционно злато от 100 гр е около 10-11к.
Една скромна дарителка от Нексо дарила 2 кюлчета.
Освен нея, това са направили още 14 служители на Нексо.
Тоест, ДБ са получили 28 кюлчета злато по 100 гр,

34

КлубДондуков53

преди 1 година

Аз все така се питам къде са конфискуваните 200 000 биткойна, по същото време е основавана и тая компания :

33

Анонимен

преди 1 година

Тепърва ще ги съдят.
Имат забрана да работят в Ню Йорк за 5 години плюс 45 милиона глоба. Задължиха ги веднага да връщат всичко на вложителите без да ги бавят.Очакват се исковете от останалите 8 щата, където са имали офиси.
Инвеститорите си искат парите, нормално, щом са ги лъгали с незаконосъобразни продукти.
Най-лесно е да ги вкарат в затвора, но първо трябва да им съберат паричките, докато още имат такива.

32

В.

преди 1 година

Хубаво Е!

31

В момента...

преди 1 година

...България се управлява от набори 1949 и 1974. И някъде там. Едните са родителите, които 89 г. са били активни ченгета, а двайстина години по-късно бизнеса поемат синове и щерки. Това са контингент на ДС, която от средата на 80-те се подготвя за тоя момент. Други фактори няма, всичко е милиционери. Не ги виня, и аз бих постъпил така в един "преход". В цяла соцевропа е така. Затова да не се вярва на млади кадри, защото идват да изпълняват заръките на старите ченгета. ВЖ Кире. Оправия след 50 г.

30

Емчи

преди 1 година

Голяма завист от Гешо, че не може да щипне пачки.

29

Анонимен

преди 1 година

ГЛ: "Г-н Гешев, кажете за Nexo?" ИГ: "Далавера за десетки милиарди" ГЛ: "Чудесно, кажете сега за шкафчето и Барселона" ИГ: "Не съм запознат с работата на другите прокурори, не ме занимавайте, тук не е информация"