23

Анонимен

преди 1 година

Долу военнаФатмашка диктатура и фашисткото правителство! ЗастреляйтеФатмака, като Мусолини!

22

Зозо

преди 1 година

В денят, в който България беше приета в механизма ИРЕМ 2 заедно с Хърватска, Рундю го активираха. Вдигна юмрука и всички путинисти наскачаха по площада. От тогава бял ден не сме видели. България обаче няма да стане президентска държава от руски тип - Беларус, Сърбия. България може и със забавяне, но в НАТО, ЕС, Шенген, Еврозоната.

21

Анонимен

преди 1 година

"радев 2020 срина редовното правителство" - Каквонправителство е било сринато? Пак ли с опорките за "превратаджии" ще говорим?

20

Анонимен

преди 1 година

Янев е аут. БСП ако имат и 8%, ще им е много. ПП са назаде поне 4 пункта. ДПС няма да мръднат. И какво остава - ГЕРБ с 2-4 пунктанагоре, Възраждане може да увеличат с подкрепата си дори повече, като стигнат 15-16%, но 14 със сигурност. ДБ след новоните за "даренията" не вярвам, че ще изхщгубят много подкрепа, но се съмнявам, че щемполупат нова ... И затова ше се гушат с обща бюлетина.

19

Рундьо The Плyжek

преди 1 година

Радев: Харесвам Гълъбчо! С него сме прекрасни рyсорoбчета, които са способни да се дyпят и на САЩ и на ЕС когато е необходимо, изключително гъвкави дyпeта - за всякакви поводи. Иде буря от някдъде - па дyпим се ко да прайм. Сега си пазя жокера, че Киро прати оръжия за Украйна, нещо ако се обърка ще кажа, че аз все пак съм ги назначил и аз съм издействал помощта за Украйна случайно ако Путин даде фира нали! За това не коментирам тая тема, виждате ли колко съм умна!

18

Неразбрал

преди 1 година

Абе от политика не разбирам..тука едни викат-Рундю е комунист...другите викат обратното-Рундю го командва Мустафата!!!Абе какъв точно е Р6ндю така и не мога да разбера!?Поне плевнята беше прозрачна че е на дистанционно от Вашингтон и на Нова година ни поздравяваше по телевизора на фона на Скалистите планини в САЩ!Какъв е Рундю беее?Бееее...бееее

17

Анонимен

преди 1 година

Гълъбът много послушен излезе,харесва го Радев.

16

Анонимен

преди 1 година

XA XA XAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA

15

Анонимен

преди 1 година

Ами ше е смешно, да се сменя нонстоп кабинета.

14

Анонимен

преди 1 година

До АнонименКато партийте му дават аванта той няма друг избор

13

перко

преди 1 година

Сбъдната мечта на Радеф, България да е блато! Всичко започна от вдигнатият юмрук и руското му влияние!

12

Ямуксикли

преди 1 година

Радев си прави сметката.....но да не забравя......в къщи сметката на пазара не излезе...

11

Анонимен

преди 1 година

Сами си го вкарват партийте и сами ще си закрият парламентарният бизнес .После Радев бил виновен , че сам управлява

10

Анонимен

преди 1 година

радев 2020 срина редовното правителство и оттогава не можем да се оправим! той иска да управлява еднолично като путин русия!

9

Анонимен

преди 1 година

Евроатлантици в слугиннаж.Нали Рундююю ,Мустафа те направлява в изпълнение на задачите .Все пак си натовски генерал, като гледах вчера по Канал1 как пребиват старите ни хора,още повече освирепяххх.Бездушници сте всички.

8

Анонимен

преди 1 година

Няма модели Борисов, Радев и тн.Източна Европа е новата Африка както беше казал един виден банкер в Октопод 6.Тоест ще ни вземат хората за роби и ще напълнят с мангизи олигархията на местна почва.От нас това се иска плюс пазари за техните стоки.Жив късмет беше войната на Путин, щото мислеха да ни затворят вовеки с маските и ваксините.Сега поне им паднаха маските и съскат злобно.

7

Анонимен

преди 1 година

Предпочитам да си назначим друг президент.

6

Анонимен

преди 1 година

Удобно,през това време във варчанско американците дълбаят за шистов газ,за Козлодуй купено ядрено гориво от Уестингхаус ,без одобрението на МААЕ.Важното,че сме го платили.Нашите Марици ще ги затворим,а американската остава да работи.

5

М. Колев

преди 1 година

Хареса му на комунистът Радев да управлява, без да му се търси отговорност.Загубено време са тези две години. Та той всяка седмица нарушава конституцията,като се бърка навсякъде.,,Специалист" по -всичко.И за Крим знае много.За Виена също...

4

негласуващ

преди 1 година

Да гласят по следващия!С таз имитация на избори с купени маали и 600 000 пътурнаци в Турция които нищо общо нямат с България 100 години на избори ли ще в караме?Това не са реални демократични избори!