193

Анонимен

преди 1 година

бой по джендърие!!!!!!

192

R.A.T.M

преди 1 година

И защо БГ медиите не пишат за новото руско откритие публикувано в Nature https://nature/articles/s41557-022-01111-y Може би защото руснаците са лошите, дали мирния атом, първи извели човек в космоса и кацнали на друга планета. Изключителното също е че един човек само е работил по този проблем обикновено са група хора, а отскоро и chatGPT изплува като съавтор.

191

анонимен

преди 1 година

Русия е разработила разрушителна машина за края на света, която може да унищожи големи градове на САЩ. Експлозията на руски ядрен подводен дрон може да предизвика радиоактивно цунами с височина на вълната около 90 метра, насочено към бреговата линия на САЩ, пише Daily Express.краварите треперят от страх ,когато една от подводниците се върна от плаване Америка е засякла че подводницата е по лека въпроса какъв ли е бил товара и къде е разтоварен

190

Анонимен

преди 1 година

Айде бе.....тя и Курск беше " супер подводница "- убиец на подводници и тра ла.. ла....Нямаше аналог ,старшилище за врага ..непотопяема....който помни какво стана с ***....

189

Анонимен

преди 1 година

Оръжие ясно - къде работи , къде по-малко,къде само за пропаганда , но новини за оръжие от Русия получаваме. Кога обаче ще видим новина за нещо съзидателно или нещо от полза за другите хора идващо от Русия?

188

СССР

преди 1 година

Аз съм комунист и ще гласувам за БКП нещо против ?

187

Анонимен

преди 1 година

Боже, колко мъка има на тоя свят, Боже!

186

Българка

преди 1 година

Добре че дойде демокрацията да ни отърве от прогнилия лъжлив комунизъм.

185

Ха ха

преди 1 година

Най смешната и жалка крадлива армия на света.

184

КУРтев

преди 1 година

Русия се крепи на пропагандата. За 1 година се видяха техните без аналогови оръжия в Украйна от втората световна война. Иначе фантастиката им работи заради водката.

183

Анонимен

преди 1 година

До:Щом една държава разкирва какво оръжие има, значи то отдавна не е заплаха за врага, за който е предназначено. Ако ги нямаше САЩ, този психопат щеше да е унищожил половината свят до сега и да е превзел останалата половина. Отговор: Такова оръжие се разкрива с цел за да предизвика съответна реакция в кратуните на противника за да не бъде никога използвано!!!

182

Анонимен

преди 1 година

Абе, как при 200км/час под вода, незабелязано! Майтап с кисело зеле и приказки за ***.

181

Бивш

преди 1 година

И колко много е прав Шукри.Когато преди време под секрет ни споделиха,че Руснаците са произвели много ефективно и специално оръжие,се наблягаше,че то ще спаси Русия от западния империализъм,в частност НАТО. Това означава ,че ще се използува далеч от собствената и територия. И нека простолюдието е на ясно,всякакъв ядрен арсенал използван в близост до собствената ТИ държава е самоубийство.

180

Климбо

преди 1 година

Вие нормални ли сте,да вземате едната или другата страна? Благодарение на Рашън ни има като държава(и Съединението),но не защото ни любят са ни дали освобождение. За това,-благодарство,но не може и да се подържа един диктатор, милиардер(ах комунизъм гнил).Как се кефят някой извратеняци,че атомна ракета ще сложи край на едната Цивилизация,Ами плиткоумници,и нас ще засегне радиацията!

179

Шкупи

преди 1 година

Путин да нареди и след това да се похвали че Русия е произвела най-мощното лекарство в света за борба с раковите заболявания у деца! Или да нареди да се произведе най-мощният диагностичен апарат в света за онкологични болести? Да даде господ да се разпадне тази империя на злото!

178

Teo

преди 1 година

A аз да питам Александър Попов: - Александре, на колко ракии беше, батюата, като написа тая чудесия?!? Или гугъл преводача ти помогна?!?

177

До Освен Посейдон

преди 1 година

Те на хартия всичко имат. Ама накрая купуваха тампони защото нямат турникети.

176

До само питам

преди 1 година

Абе и аз да та питам колко гънки имаш у главата, че вярваш в пророци?

175

бай Гошо

преди 1 година

да де, ама ако за Запада това е "опасна стъпка", то за останалия свят е НЕОБХОДИМА СТЪПКА

174

само питам

преди 1 година

Много пророци предсказват, че през 2023 г. в средиземно море ще се случи ядрен инцидент! Дали този предстоящ инцидент е свързан с това торпедо?