20

Анонимен

преди 1 година

Следващата стъпка е да се подготви мощна армия от *** и да се прати в Украйна.Така нещата ще се обърнат в полза на Украйна.

19

Анонимен

преди 1 година

Тъкмо викам къде е главния герой и той цъфна.

18

Апокалипто

преди 1 година

За това англосаксонците са били и са номер едно в света... Изкусни в манипулациите и промиването на мозъци, използваха укрите за мръсната си война срещу Русия, понеже нямат топки да влязат в открит конфликт, защото знаят какво ще им се случи.

17

Ром"с

преди 1 година

На каква цена г-н Зеленски !? Каква ще е цената и в чоешки ,и във финансов ресурс ,струва ли си ...Украйна има два варианта ,единият е лоялна към Русия и вторият е да се раздроби на "кгяжества" които ще преминат към Полша,Унгария,Румъния.. .Това е ,третият вариант по-добре да не става.

16

Кифладжията

преди 1 година

Дайте му Оскар на най-добрия двоен агент. Ъъъъ... Исках да кажа най-смелия актьор на всички времена.

15

трагедия

преди 1 година

Братоубийствена война, поддържана от световния миротворител САЩ и техните *** във неевропейска Великобритания, фашистка Полша (чакаща парче от разпадащата се Украйна) ... измислен и неефективен НАТО, покварен от корупция и пед*растия ЕС. Информационно затъмнение, печатане на пари, инфлация, глад, беднотия ... Колко тъжно и жалко е всичко!

14

Хахахаха!!

преди 1 година

Не ни интересува какво пак е изхриптялтози нацист. Украйна е бита карта, да си го набият в евроатлантическите глави всички подкрепящи укронацизма.

13

Фед Красивия

преди 1 година

Освен,че са сто пъти по-добре ооурудвани и подготвени за разлика от ВСВ,сега руснаците не се и хвърлят лудо "За победу" като едно време.Бавно и методично гътат всичко напредват леко,без жертви,а и грам не се интересуват,какво се пеняват и лаят срещу тях.

12

Статистик

преди 1 година

От снощните новини по Блумбърг - емигрирали украинци в Европа - 8.22 млн; в Русия - 11 млн; отцепили се в Крим, ДНР и ЛНР - 8.7 млн. Т.е. Украйна от 47 млн (2021) в момента е под половината си население, и минус 24% от територията. Нищо работа, а?

11

Анонимен

преди 1 година

Освен да увеличи още териториите си ли?

10

Анонимен

преди 1 година

Ще постигне това,че от украинския фашизъм няма да остане НИЩО.

9

Анонимен

преди 1 година

Нещата отиват в полза на Русия.Стигнаха до там че да изпращат своята си натовска техника на Украйна.Скоро НАТО ще остане без резерви и това е една от целите на Вовата.А и скоро се очаква мощно настъпление в Украйна,при Соледар беше само загрявка.Постоянно пристигат ешалони с танкове Т90 Пробив в Украйна,нещата стават сериозни.

8

Анонимен

преди 1 година

С цялото това оръжие дето им изсипаха и с всичките мобилизирани дето изгубиха животите си там, Украйна трябваше да са стигнали до Москва и вече да крачат към границата с Китай. А то се оказа, че страните "съюзници" наливат от пусто в празно

7

Анонимен

преди 1 година

Украйна е без ток и без 1/4 от територията си, това нищо ли е?

6

Анонимен

преди 1 година

А Кремъл дали знае?

5

Важно е

преди 1 година

ежеминутно да четем какво е казал зеления гном

4

БАНко

преди 1 година

ОТНОВО НИ ГО НАВИРАТЕ В ЛИЦЕТО , ПРОТИВНО !!! ВЕЧЕ ВСИЧКИ ГО МРАЗИМ !!!

3

Анонимен

преди 1 година

Това и русoфилтаците го знаят

2

Натовеца

преди 1 година

Кокаински на трибунал !

1

баце

преди 1 година

Да разбираме, че кремъл прави точно обратното на това дето бълва друсаната марионетка. Този се е уплашил, че краварите ще го сменяват с друг, дето е по-предсказуем.