185

Бе защо

преди 1 година

Туй момче зелено не го виждаме веме? Аленка да не е станала вдовица? Ошутка сума ти свят последно време, пък работника с потника се се чува никакъв?

184

Анонимен

преди 1 година

То това им остана на прехваления могъщ Запад - да се надяват как Путин ще умре. Преди 30-40 години не предполагах, че ще доживея до толкова неща, включително да видя Запада така смешен и жалък. Макар че след онова с 80-те пола и после зелените енергии, вече се виждаше накъде вървят нещата. Но млъкни, сърце! Зеленият наркос е наше победно знаме в битката ни с нормалността. Слава, героям слава!

183

анонимен келеш

преди 1 година

Другарю Путине!Ние тук в България не искаме руски газ:):):)Продавай на Сирия и Северна Корея:):):)

182

Зе

преди 1 година

За Путин не знам, но Зеленски се снима на зелен екран.

181

Кекъл

преди 1 година

Много смях, днеска гледам кринджляка Совальов отишъл в Украйна да надъхва брадати амуджи-кадировци. Постоянно се говореше за бог и свещена война, но в крайна сметка едните викат Аллах, а другите гледат тъъпо. Накрая стигнаха до консенсуса, че Украйна е Сатанинска държава защото имало гейове там... нищо че едно от наказанията за дезертьори в руската армия изпълнявана от Кадировците е да ги оножждат отзад... няма такъв виц като Рашистан просто

180

Анонимен

преди 1 година

Тоя наркоман пак е предозирал!

179

хммм

преди 1 година

Да се моли на всички украински богове които ги има Путин да е още жив, защото следващия надали ще е така мек. Думата терор ще придобие истинския си смисъл в Украйна и платените жур наля от днеса ще има наистина за какво да пишат.

178

Никола Стефанов

преди 1 година

Жив е той, жив е, в Москва белокаменная ;-) Виж, шефовете на украинското МВД и апарата им за сигурност днес ги пратиха в ада. Май американците са започнали да си разчистват укро-***; руснаците едва ли ще се главоболят.

177

анонимен

преди 1 година

белият прахът не прощава на никого

176

Поредната глупост

преди 1 година

Путин участва в толкова международни срещи, а Зеленски рядко излиза от бункера си. Ако някой може да е заместен от двойник, това е точнио Зеленски. И това не е особено трудно за изпълнение. Предварително е ясно какво Зеленски може да каже.

175

Анонимен

преди 1 година

Зеленски пак е прекалил с белото. :))) Путин ще бъде заменен след неговата кончина, но наследникът му може да не е толкова търпелив и благосклонен към продажните укро лидери.

174

птица

преди 1 година

Червенски е обиден, че Путин никога, ама никога няма да го уважи отзад, затова се утешава, че Путин не е жив.

173

ЗЕЛЕНСКИ:

преди 1 година

За да има преговори имам условие .Идват дъщерите на Путин заедно с него независима комисия му прави ДНК тест ,докажат ли ми че това е истинският Путин - сядам .

172

Анонимен

преди 1 година

Двойниците на Путин са няколко, и всичките са руско производство. По-смешни са и от имитациите на рокли в Алиекспрес.

171

Джендър

преди 1 година

До БРАВО . Да насссирам се върху паницата ти русоробеее ахаха яж яж яж

170

Клоунът Зеленски

преди 1 година

Не е ли забавен? Все пак е шоумен.

169

Анонимен

преди 1 година

Зеленски не е наркоман, стига глупости. Не е възможно човек да се друса и да върши толкова много за народа си едновременно.

168

ж ц

преди 1 година

Вярно е, двойникът му е много смешен, наскоро му гледах интервю и нямаше нищо общо с Путин.

167

Хххх

преди 1 година

абе тя укропитеция е мъртва тоз за Путин се загрижил...

166

МКСБГ

преди 1 година

Щом не са му ясни нещата на Зеленски, нека да попита президента на САЩ, който му дава доларите си. Че дори и тези на Илон Мъск. А пък наскоро ходи и да го види лично. Нещата се променят доста бързо. СТОЙНЕ И ВАСИЛКЕ.