57

6

преди 1 година

И какво ми дреме в русия ще има ли гражданска война. По добре да се избият сами.

56

И защо

преди 1 година

Русия и Китай, да ни пазят от Турция, Сърбия и Гърция! Напротив! България изчезва без НАТО!

55

Анонимен

преди 1 година

Първо, че извън колективната система за сигурност на НАТО, няма кой друг да се погрижи за сигурността на България" . Не е вярно . Напускаме НАТО , влизаме в съюз с Русия и Китай и ще ни осигурят закрила срещу Вашингтон и Брюксел

54

Анонимен

преди 1 година

Русия и Китай скоро ще правят бази на Луната, а краварите само могат да сънуват за такова нещо.

53

Зозо

преди 1 година

До Анонимен........ Блатната федерация ще фалира, както обикновено ще се моли за храна и пари от "прогнилия запад" . Винаги едно и също в последните 100-200 години, клоун.

52

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 60 Много ясно, че не трябва да имат. Откъде на къде някой от десетилетия живеещ в чужбина ще решава какво да става тук? Пък и не бъди много сигурен, че ще гласуват за оставане. Например, ако се направи референдум в САЩ за разпускане на НАТО има голям шанс да мине на обикновените американци отдавна им е писнало от войни и нато.

51

Анонимен

преди 1 година

Смешна организация ,абе кой нормален човек ще носи оръжие в 21 век .Тея американци са простиЕ от световна класА

50

До Анонимен 60,

преди 1 година

Ами да видим де. Ама ги е страх от референдум нашите подлизници по въпроса. Нека гласуват и българите в чужбина. Няма лошо. Обаче страх тресе щайката продажни политици и петте редови тр о ла, списващи като теб под подобни статии.

49

Анонимен

преди 1 година

Представете си на индустриелното джжудже САЩ ще му отнем да въстанови унищожените си оръжия в Украйна на фона на това, че на на 15 години ни произвеждат 8 самолета разработени през 60-те години. България може да ремонтира по два танка годишно :-), а немците на учения използват метли вместо пушки защото просто нямат.:-(

48

Анонимен

преди 1 година

До 55.....Щом искаш референдум за НАТО .Нека всички 2 милиона и половина българи живеещи и работещи на Запад да гласуват също.Да видим дали ще гласуват за излизане.Но нашите продажби политици няма да го допуснат.

47

Кокала с месо

преди 1 година

Шефа на НАТО:Победа на Русия в Украйна ще е катастрофа за НАТО!!!

46

Иессс

преди 1 година

НАТО със сигурност ще унищожи България .цели поколения са наркомани и прости като ***.евроатлантическите ценности са белото и чалгата .

45

Зозо

преди 1 година

Другарчета руски, кога последно ще се разпада ЕС, фалита на САЩ, разпадане на Еврото, новата Волга.....? От доста време ви питам, ама се разпадна само "великият" СССР. Родината ви Рycлямиcтaн пак ще фалира, нали си го знаете, а? :))))))))))))))))))))))))))))

44

Анонимен

преди 1 година

До Хора Никакъв референдум няма да правят евроатлантиците понеже знаят, че хората ще искат вън от НАТО, иначе щяха да направят и да кажат видяхте ли хората искат нато и да ни пратят на фронта.

43

Анонимен

преди 1 година

До 48....При един референдум за НАТО всичкото Столипиново и Факултетен ще гласуват срещу НАТО ..Срещу 25 лв. на глас.И няма да е трудно Ще използват същата мрежа от канали на ГРАБ. и Бойко Борисоф за целта.

42

Анонимен

преди 1 година

От ЕС ще ни увеличат таксата.Познайте защо.Да пращат на Черната дупка,която не е член на ЕС.Там нарочно пращат оръжие да предизвикат ядрен конфликт.

41

Анонимен

преди 1 година

Какво ми го хвалите НАТО? Има две държави с мощни армии и това са САЩ и Турция другото е трагедия.

40

Анонимен

преди 1 година

И НАТО, и ЕССР са вече разцепени. Само дето още не са го обявили официално. Ето - Турция и Гърция са в непрекъснат конфликт - натовски държави. Чия страна ще вземе НАТО в този случай? За кл о аката ЕС да не говорим - от 15 години това няма нищо общо с идеята за ЕС такава, каквато е била в началото. Сега е гни лоч, разпад, корупция, гкражби, мариотентно управление и лични финансови интереси.

39

Хора

преди 1 година

Направете референдум за НАТО дави видим тогава!

38

Зозо

преди 1 година

.........Това каза доц. д-р Искрен Иванов.......... Хахахахааааа, тоя рушляк 4000 от къде го изкопаха? Голям фантазьор е :)))))))))))))))))))))))))))