30

За какво воюват

преди 1 година

До Не: Опълченците от Донецк и Луганск воюват за свободата си. Ако не искаха да воюват щяха да хвърлят оръжието и да се разбягат. А те воюват. И то не защото Путин така е заповядал. След осем години обстрел от укронацистите населението на Донецк и Луганск вече не иска да живее в една държава с тях. И руската армия ще им помогне да победят.

29

Не

преди 1 година

Какво правят рупняците в суверенна държава като Украйна?Ако не са там, няма да има жертви!

28

А жълтата кухня?

преди 1 година

А защо няма за жълтата кухня, дайте снимки и видео с жълтата кухня, жълтата кухня сега е хит в интернет, дайте видеото с жълтата кухня и щасливите симпатични украински детенца как похапват с украинските маменце и татенце и която беше ударена от ракетата на руските зверове които без причина нападнаха мирна и демократична Украйна която искаше да живее мирно и щастливо заедно с цивилизования свят в ЕС и САЩ.

27

Км

преди 1 година

Като отричат че са свалили ракетата и така са я отклонили към жилищна сграда,защо тогава най-верният им пропагандатор Люся Арестович подава оставка като съветник на зелето.Пръв той каза,че тяхната противовъздушна отбрана е свалила руската ракета.

26

ddsas

преди 1 година

и.. Арестович подаде оставка.... изводите всеки сам за себе си.

25

Анонимен

преди 1 година

Украинците са свалили ракетата над жилищна зона за да спасят американска установка HIMARS. Убили са собствени цивилни граждани за да спасят американското оръжие.

24

Мисиркиии

преди 1 година

Каза и това - ""Съжаляваме също така, че никой от вас не намери дума да осъди почти непрекъснатите атаки на въоръжените сили на Украйна срещу Донецк, където също умират хора. Още повече, че в случая киевският режим целенасочено удря жилищни райони, военни обекти в местата на нанасяне на удари няма. Жителите на Донецк ще ви разкажат за това на заседанието по "формулата Ария", която свикваме в петък", добави Василий Небензя.

23

Мръсни лъжци

преди 1 година

Дайте да видим, дайте запис в който си признава. Защо не давате ?!

22

Анонимен

преди 1 година

Русофилите във форума ми казаха, че това е инсценировка и изобщо няма никакви руски ракети. На кого да вярвам сега?

21

Анонимен

преди 1 година

Руска ракета, изстреляна по обект на енергийната инфраструктура, беше ударена от украинските сили за ПВО.Тъй като съоръжението за противовъздушна отбрана се намираше в жилищен квартал в нарушение на нормите на международното хуманитарно право, с което толкова се гордеете, свалената ракета падна върху жилищна сграда. Останалото го знаете, каза Небензя, като подчерта,че ако украинските власти се бяха вслушали в изискванията на международното хуманитарно право, тази трагедия нямаше да се случи.

20

Приоритети

преди 1 година

Западни демократични приоритети. Военен обект или цивилен обект. Изборът е ясен, както и приоритетите на нацистката прозападна хунта. Доставените от запад системи за ПВО избиха последните месеци повече цивилни, отколкото руснаците за почти година военни действия. Демокрацията побеждава. Оруел е пророк.

19

Анонимен

преди 1 година

Ако украинските сили не разполагат с огнева мощ да свалят такава ракета то значи някой който разполага със съответната игнева мощ е свалил ракетата. Остава да се разбере кой е той и защо го е направил в навечерието на срещата в Давос и срещата в Рамщайн и защо по дяволите точно сега са тия срещи за да наливат масло в огъня. Това са провокации.

18

Анонимен

преди 1 година

Е, Арестович каза за ракетата. Разпнаха го на кръст за тази истина. Укрите са разположили пво-тата си в градовете и ако успеят да свалят ракета, тя пада в жилищни райони. За чий им е на руснаците да атакуват блокове. Включете логиката, а Небезня е уникален дипломат. Най-добрия и такива глупости няма да седне да говори.

17

Калеко Алеко

преди 1 година

Ами типично по руски и кремълски, първо твърдяха че не е руска, а сега признаха че е руска но свалена от украинските ПВО, един вид украинците сами си виновни, затова че путин тръгна да провежда "специална военна операция", затова че срина до земята украинки градове като Мариупол, затова което извърши в Буча, затова че подложи на геноцид украинския народ, като целенасочено разрушава градска инфраструктура и енергийни обекти ... наглост, безбожие, гьонсуратлък и сатанизъм до последна капка кръв...

16

Говедо

преди 1 година

Укрите избраха да запазят ГСМ-базата си,към която е летяла ракетата и да я гръмнат над жилищни сгради.Въпрос на ценностна система.Списаревски избра да загине ,врязвайки самолета си в "летящата крепост",и да спаси хората долу,които щяха да загинат от бомбите!Намерете разликите!

15

Соледар е освободен

преди 1 година

Украинците са нужни на запад, единствено, като пушечно месо, а ние финансиране тази война. Инфлация, мизерия, политически терор. Украинците започват да виждат истината, хиляди безследно изчезнали, за да не бъдат изплащани компенсации на семействата им. В същото време милиарди за война... Военните се крият зад гърба на цивилните, в Бровар днес военен хеликоптер се разби в детска градина...украинците се опитаха да го представят, като руски дрон... Овцестадо...вЕрвайте им.

14

О хо хо

преди 1 година

А защо НЕ пищете нищо за акция Градинар на ГДБОП , уличаваща Бойко Рашков в банкови постъпления за хиляди евро през Градинаря му? Това е потресаващо престъпление към държавата ни!

13

хаха

преди 1 година

"Командирът на украинските военновъздушни сили Николай Олешчук заяви, че украинските въоръжени сили не разполагат с огнева мощ, способна да свали Х-22." -- Укрите кога лъжат? Сега или когато се хвалеха, че са свалили всички ракети?

12

Ракета

преди 1 година

Нали го бяхте унищожили, бе монголл тяхното пво? Що ви е ударило кривата ракета тогава.

11

Непозната

преди 1 година

То и съветникът на Зеленски написа още вчера, че украинската противовъздушна отбрана е свалила ракетата на това място. След което го накараха да си подаде оставката. Явно че е изпуснал нещо, което не е трябвало да казва.