196

Анонимен

преди 1 година

Бългсрите още не знаят че ги чака голяма мизерия. Много погрешно гласуваха на изборите на 2 октомври и не се поучават не се поучават. Има опасност да загубим държавност. Ако се разминем с национална катастрофа как да е. Но може да изчезнем въобще.

195

Анонимен

преди 1 година

до 97 - Ами US генералите да не са без мозък да казват че за 30 дена ще направят русия небоеспособна .

194

Анонимен

преди 1 година

до 195 - Кого лъготиш, че нато щяло да влиза в Украйна, фюфютко. Ако нато можеше да влезе в Украйна, да го е направило досега. Сам Байдън многократно заяви, че ще направи всичко възможно да няма война между САЩ и Русия. Ще ти влиза нато в Украйна за твоя кеф.

193

r3v0lv3r

преди 1 година

До Анонимен стига дезинформация, турците губят 8 танка и то от ИДИЛ, но там турците правят грешка, като пращат танковете в градски бой без поддръжка, а и терористите винаги се прикриват като цивилни и е по-лесно да изкочат от удобни позиции.

192

Чукундуриан

преди 1 година

Руските танкове, та руските танкове,... Вие май забравихте как Джавелин пробива хубаво тези Т-90М само с един выстрел. Хубавото е, че в 20% от случаите екипажите имаха шанс да избягат преди експлозията на боеприпасите.

191

Анонимен

преди 1 година

Кризата с газта едва сега започва. През пролетта ще усетим ефекта от предстоящия икономически срив на ЕС. За богатите и оядени западняци това означава когнитивен дисонанс когато усетят мизерията, те вече почват да я усещат, но са убедени от медиите че това са само временни затруднение и когато започне отново разграбването на Русия всичко ще си бъде както преди. А българите така и така вече 34 години живеят в мизерия, за тях няма когнитивен дисонанс, но ще има още по ужасна мизерия.

190

Режисьор

преди 1 година

До Анонимен 190 - Русия е в пълна невъзможност да произведе нещо свястно на база крадени данни. Единственото, което успя да направи беше атомната бомба открадната и представена на рашковцете от еврейското комунистическо семейство. След това краденият "Конкордски", който се сгромоляса по време на аеро шоу, колите Лада, Жигули, Москвич, също с крадени и окендзани двигатели, електроника от Швейцария, но неизвестна за сесереняците и всичко останало. няма кадърни хора в Русия. Завеса

189

Анонимен

преди 1 година

руснаците са най добри шахматисти, урсула да му мисли, ако й остана малко мозък след ваксините

188

Анонимен до 195

преди 1 година

И аз съм съвсем сериозен. Много скоро няма да има кой да използва тези оръжия които се пращат. Стотиците пленени украински войници го доказва това пленниците са между 16/17 годишни и над 55. И още по сериозно НАТО не може да се намеси защото Русия има няколко страшни аргумента които възпрепятстват това го знаят във Вашингтон и си траят. Най смешно ми стана с цялата си сила и коя е тя, че не мога да се сетя ?

187

българина

преди 1 година

ракетите не отчитат годината на производство....

186

Анонимен

преди 1 година

Съвсем сериозно ! Трябва да се доставят оръжия на Украйна за да принуди Русия в губеща ситуация да започне да преговаря . Ако това не се получи НАТО влиза на поле но с цялата си сила . Това го знаят и в Москва .Има трети вариант вместо обща мобилизация отбой и сичкото алкаш обратно у магучая .

185

Анонимен

преди 1 година

Цял свят им пра ще а пара и оръжие! И за какво е цялата дъндания? Войната е кофти работа!

184

Анонимен

преди 1 година

В Сирия през 2020 г. сирийските сили унищожиха десет турски танка Леопард 2 с противотанкови ракети. Английските Челанеджър и френските коллесни танкове също са остарели и ще станат лесна плячка на руките танкове Т-90 Прорив с двойна динамична защита и гранати за аерозолни димни завеси, които ги правят неуязвими в директен двубой.

183

Анонимен

преди 1 година

Доакто се сетят да им пратят танкове на по 30 години, РУснациет ще си направят и докарат новите ....

182

!!!!!!!!!!!!!!

преди 1 година

Пратете им няколко слънца на НАТОвските украински фашисти. Изпепелете ги всички

181

Анонимен

преди 1 година

До Мхм.. - Защото от нямат надежни бази, пдоготовка и ресруси за всичкото това. А освен това, не се знае, дали някой от тея смаолети, няма да се озове в руски хангар. Има причина, защо САЩ и Израел да не пращат нищо по-ново в Украйна. Ако Русия научи някакви нови неща, може да се научи не само, как да се противопоставя, но и как да си прави самичка. Може и да е малко верояняо, но рискът не си струва.

180

РИА НОВОСТИ

преди 1 година

Путин се крие в бункер някъде из тайгата ,нагласил си е цян калий и и две кила нафта за секи случай човека е пътник и го знае!

179

Анонимен

преди 1 година

Да им пратят Грета Тумбрг да им вдигне моралът.

178

Анонимен

преди 1 година

Путин за няколко месеца разтури краварската 8 годишна подготовка за война.

177

Волжските болгари

преди 1 година

Московският хан в знак на респект е облизвал кумиса (кобилско мляко) от гривата на коня на Казанският посланник посрещайки го в покрайнините на москва .