109

Анонимен

преди 1 година

Ботати смеее! Богати смеее! Съседката се хвърли от 7 етаж за неизплатен заем! Угажда ме сиии! Баба ми живее с 300 лева, купува си риба и хайвер всеки деен!

108

Мултипликатор

преди 1 година

До До 97 - Хич не се и учудвам, че си в Берлин, но си мислиш, че в Русия е по-хубаво. И аз съм бил в Русия и то не къде да е, а в центъра на Москва, в нидерландско-руска компания за комикси, но сега съм в Ротердам и никога няма да изхвърля подобни мисли, защото съм видял как живеят *** и каква сбирщайн "нация" са.

107

Айде мантрата

преди 1 година

Богатии сме! Угаждаме си! Всички българи с 10 къщи, 20 коли и 5 любовници!! Всеки българин ИТ специалист с 10 000 лева заплата! ПП са най добрите! Нато е върха!

106

Аз съм

преди 1 година

ит кофражист!

105

Анонимен

преди 1 година

В България само 20% от населението живее над границата за бедност, те милеят за Русия! Еййй, брейй!

104

Анонимен

преди 1 година

Крепостниците с радост ще платят, щом царят-батюшка иска това.

103

Чугунолеяр

преди 1 година

Думата "и.д.и" = "отивай", "заминавай", защо е звездичкосана. Вий тая граматика хептен сте я погелпили и не знаете кои думи да премахвате. Направо забранете писането на български и да минаваме на руский.

102

До 96 от Берлин

преди 1 година

И аз съм IT архитект за Deutsche Bahn работя, а ти??

101

Анонимен

преди 1 година

Добре,че има и други журналисти в България ,за да научим,че държавата ни е изпратила 14 самолета СУ-25,чрез натовски държави,които са ги от купили от нас.

100

В Русия

преди 1 година

революция ще има, само, ако няма водка....

99

Зозо

преди 1 година

Крепостните пияндури винаги фалират. Стотици години промивка на мозъчето - Маркс, Енгелс, Ленин, Сталин ..... Накрая 180 евра заплата и менте водка :))))))))))))))))))))

98

До 97

преди 1 година

Всъщност, аз живея в Берлин, но съм живяла и в Москва и в Лвов..Женена за украинец съм..

97

Анонимен

преди 1 година

Във фашистка Русия ще има революция...

96

До 96 от Берлин

преди 1 година

Еййй удари се още наколко пъти по гърдите и извикай ***, *** ;))

95

Мултипликатор

преди 1 година

До Мисля / *** поживей в Русия, а после в Германия и ще сФанИш ситуацията. На дивана пред компа се пишат лесно неръкотворни теорийки, щото вси таквиз кат тебе не мойш ги измъкна от САЩ и Западна-ла Европа.

94

до Берлин

преди 1 година

Драги ми смехурко, средната брутна заплата в Берлин е около 3 пъти по-ниска от моята в София. А за нетната да не говорим. Дали съм живял на запад? О, да- че дори имам и жилище собствено в Мюнхен. ИТ архитект съм. Забавен ми е масовият бачкер българин на запад как стои и раздава акъл. Иначе у нас вече складов работник взима чисто повече от теб в Германия.

93

Българин

преди 1 година

Вие не сте никакви журналисти. Поредната заглавна статия с въпрос? Нас ли ни питате? Или просто ползвате най-евтините психологически трикове на журналистиката, за да насаждате в умовете ни това, за което ви плащат? Продажни ***.

92

СеСеСеРеец

преди 1 година

"Който на теб СеСеСеРе измени, Той на Великата Правда изменя." Заб. За СеСеСеРе смях от сърДце.

91

Мисля

преди 1 година

Че в Русия живеят по добре хората отколкото в Гирмания! Ние сме икономически роби на САЩ!

90

Берлин

преди 1 година

До 90 Да невероятно *** съм! Но аз и 30 милиона данъкоплатци в Германия сме на прага на революцията и само 200 те милиарда помощи от правителството още ни удържат гнева!