48

Не ви ли писна бе

преди 1 година

Всеки ден четем за излагациите на Русия и слушаме безмислените дрънканици на българските русофили ! Хайде стига вече за Русия че ще повърна

47

Русия

преди 1 година

ще стане велика империя при Путин ХVl.....

46

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 49...Абе,дженди,като Путин не е жив що само по негов адрес кудкудякате бе.А колкото до тия там Чаланджъри и прочее допотопни железа,по добре заедно с тях да пратят и Силвестър Сталоун та да ви се сбъднат розовите сънища.Ама лошото е,че такива неща се случват само в Холивуд.А на истинското бойно поле печелят руснаците.Айде бегай да си стискаш гноясалите младежки пъпки и не овонявай ефира.

45

Брей,

преди 1 година

Тука някакъв ,Путин и на "мъж" ни го изкара? Затова ли се крие само по бункерите, и му викат...Бункерният Карик? Истинският Путин, когото свързваха с Людмила и Кабаева отдавна е дал фира! Тоя последният, с големите бузки и свинските очички , някой да го е виждал с жена? Няма и да го видите!

44

Анонимен

преди 1 година

Путиндрофили, пребоядисвайте се овреме ! Да не гладувате през 2024 !!!

43

Да

преди 1 година

се бърше от плюнките на Путин ли?

42

Сата НАТО

преди 1 година

СатенЧо ,за Ким Чен Ун гласуват 99%! ----///------ И реално са толкова.

41

Анонимен

преди 1 година

Тоя Столтенбрг ли е, какъв ли е, ако се изправи лице в лице с Путин за десетина минути, ще му трябват няколко памперса.

40

Анонимен

преди 1 година

Първо, Путин не е жив, има двойници с латексови маски. Второ, по 500 до 700 руснаци загиват в денонощие без да напредват. Украинците събират бронетехника. Чалинджър 2 е издържал на 70 изстрела от ръчен гранатомет през войната в 2003. Ще има и Гепард 2, ще има и Брадли, ще има и други танкове и БТРи и БРДМи. Ще се повторят офанзивите както при Харков и Херсон, но тоя път ще е още по неочаквано и по тежко за руснаците.

39

До Сандо

преди 1 година

Знаеш ли колко са 2000 танка? Как са стигнали до Кувейт? И, ако се наредят в редица, ще излизат от двете страни извън Кувейт? Да беше завършил трето отделение!

38

Анонимен

преди 1 година

Джуджефин скоро ще прави втора мобилизация,че затворниците и прецаканите от първата мобилизация са на привършване. Желаещите баламурници от форума които подкрепят руските фашисти може да се запишат в армията на злото. Тъкмо да ни освободят от присъствието си.

37

...!

преди 1 година

СатенЧо ,за Ким Чен Ун гласуват 99%!

36

Сата НАТО

преди 1 година

И смяташ, че обикновените руски де били не искат да имат империя и да тее бът, докато ги обслужваш ли? А, розав? Кой според тебе гласува 90% за Путин?

35

Анонимен

преди 1 година

Бла бла, бла бла, а Путин още не е вкарал редовна армия...

34

Анонимен

преди 1 година

Миротворците дрънкат оръжия!Искат да пият още славянска кръв.Имаше и такива по-рано - Наполеон, Хитлер, ....

33

...!

преди 1 година

СатенЧо, всички нормални знаят за какво се бият руснаците! Събрали са ги насила, защото който откаже, от 5 до 10 години затвор! Имперска, завоевателна война за грабежи,земя, ресурси ...! Кой каквото завлече! За обикновеният мужик пак остава по някоя пералня, или тоалетна чиния! Само че май. и те привършиха!

32

Слава богу

преди 1 година

че сме натовска страна а не примерно Армения и да трябва да разчитаме на руската армия да ни защити от Азербайджан... Трябва да се гордеем !

31

Сандо

преди 1 година

Америкацните влезнаха с 2000 танка в Кувейт за да го освободят. Източна Украйна е около 6 пъти по-голяма от Кувейт. Какво ще направят едни 40-50 танка?

30

В соледар са

преди 1 година

унищожени стотици окраинци!Не ви ли стигат убитите или още кръв искате? Но какво ви пука. Стоите на топло и получавате хиляди евра...

29

Сополан Пасси НАТО

преди 1 година

ОЧАКВАМ ГЛАДНИ И КАНИБАЛСКИ БУНТОВЕ В РУШШИЯ..А РУШКАНИТЕ ЩЕ ЯДАТ ДЪРВЕСИНА, И ПРЪСТ......НЯМА СПАСЕНИЕ ЗА ГЛАДНА СЛАВЯНСКА РАШШИА .