33

Мухаха

преди 1 година

КОГО ЗАБЛУЖДАВАТЕ ? Всички знаем НА КОГО са въглищните мини и защо не е разрешено да се затварят . Тия неориентирани изказвания за въглищната индустрия дето е била популярна ПРЕДИ 2 ВЕКА и да говориш за деинтустриализация .... Ахахахха . Неграмотен министър ли си имаме или нагъл мУшеник ?

32

Анонимен

преди 1 година

Поредният слуга на Ковачки.А да кажеш че премахването на въглищата е деиндустриализация е неандерталщина!

31

Анонимен

преди 1 година

На изток май затъват леко, фино, неотразимо и патетично...

30

Анонимен

преди 1 година

България беше държава по времето на соца, когато беше с Русия. Икономика, армия - на световно ниво. Днес в ЕС и НАТО България е нищо, просто една жалка васална територия коят всеки подритва с презрение.

29

Анонимен

преди 1 година

През пролетта ще усетим първите ефекти на предстоящия икономически срив на ЕС

28

Анонимен

преди 1 година

Копейката сега защитава американските централи. Въртиопашка.

27

Бай Илийчо

преди 1 година

Дотам видът авропейските ценностти !

26

ВЕСЕЛИНЪ 7112136860

преди 1 година

НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА АРАБО-ТУРКИЯТ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ И ДОГОВ ЗА ВЗАИМОДЕЙСТВИЕ МЕЖДУ АНГЛИЯ,ИРЛАНДИЯ,ШОТЛАНДИЯ,ДАНИЯ,ПОЛША,ГЪРЦИЯ И ИЗРАЕЛ. ПИСНА ВЕЧЕ ОТ АРАБИ И ТУРЦИ,РУСНАЦИ И УЛРАИНЦИ В СТРАСБУРГ И БРЮКСЕЛ! НЕЗАБАВНО НАПУСКАНЕ НА ФАШИСТКИЯТ АРАЖО-ТУРСКИ ЕВРОПЕЙСКИ СЪЮЗ ! ДОЛУ ЕС !

25

Анонимен

преди 1 година

Може да няма индустрия, но пък има банани!! Целогодишно!!

24

Анонимен

преди 1 година

За жалост ще трябва да се примерим, че започва текезесацията на БГ.

23

Анонимен

преди 1 година

До 25Програмист . . . Тежката, енергоемка индустрия трябва да остане в изостанали държави с евтина работна ръка - Китай, Индия, Русия, Пакистан, Нигерия и подобни. . . . . И ставаме още по зависими! Кой ще ти прави компютрите? Толкова простичък и двумолекюлен мозък на програмист не съм срещал! Едната молекула е на stand by , a другата поддържа жизнени функции! Това се нарича стратегическа индустрия! Програмист с четвъри клас - браво!

22

Анонимен

преди 1 година

Шарлатаните от ПП са дошли само лъжи и пари да правят-затварят централите за ток за покупка на батерии.

21

от 2153-та

преди 1 година

За да има народен съд, първо трябва да има народ все пак, а такъв липсва. Каквото беше ,беше . Който е умен да се прегрупира в РФ/Беларус . Времето ще отмие мръсотията, но е нужно време , а тук цялта тази кал ще ни повлече. Единствено там може да спасим душите си, а с това и надеждата. Не можем да се борим с толкова предатели, така и Ботев са предали, един ден тук ще живеят рускоговорящи , а българската държава ще е поне в музеите, защото със сегашните партньори дори и това няма да ви ни позв

20

Анонимен

преди 1 година

българе ония ви имат за разходен материал - по долу и от индианците - и кой вие виовен - искахте банани имате банани-

19

Анонимен

преди 1 година

Все пак този план е приет и изведнъж коренно се приема. . . . . А може ли разбор на изречението? Има ли противоречия или идиотщина в изречението?

18

Герб

преди 1 година

Герб договори затварянето на тецовете сега се правят на улавиБорисов подписа зелената сделка документите са факт

17

Възраждане

преди 1 година

Незнам България дали ще изпълни Плана за възстановяване и устойчивост, но плана Ран-Ът ще го преизпълни!

16

До Анонимен

преди 1 година

Тя индустрията че е примитивна - примитивна е. Ама това просто показва какви хора си намират работа там. Пробвай да ги накараш да мислят - няма да стане.

15

З

преди 1 година

Опитват се да създадат нова Римска Империя , затова младежкия европейски конкурс се нарича 'КарлВелики', и българчетата за него трябва да възхваляват и да плюят по лошите български владетели ,защото са били православни русофили. Впрочем сега на власт в англия не ели пак един карл ?

14

Анонимен

преди 1 година

Народа е щастлив вижда се с най ниските пенсии заплати изчезващи села с яденето на ГМО от чужбина с даването на вода на франсетата да ги щавят с даването на енергото австрийци и чехи да ги шават с даването на турците да ги щава с даването на злато канадци да ги Шави .Щастлив български народ с лекари ,армия ,полиция с ниво племе на Соко Фофона даже и по зле .Щастлив български народ с подпримитивно мислене туй то