37

Анонимен

преди 1 година

38 Младите от ПП, ДБ първо, не са толкова млади/Буйкикев/, второ, не са единствените млади в България. В ГЕРБ има достатъчно млади и образовани хора, които не са от мафията на белите якички, както тези в ПП и ДБ. Вече излизат на светло, техни далавери за милиарди.

36

Случаен минувач

преди 1 година

Докато е бил правосъден министър, се е кланял доземи на Борисов. И веднага е почвал: Да, господин министър-председател... Както желаете, г-н министър председател... Веднага, ще бъде направено, г-н министър-председател... Раболепие и поклони! А сега го плюе!

35

Радефф

преди 1 година

Омразата е огромна. Между партийте и между гражданите (сеяните). И този най-голяма разделеност в оществото я донесе "обединителя" всявайки омраза и вдигайки юмрук преди две години. Докара шарлатани да ни управляват (по собствените му думи). И сме в една спирала, от която нищо добро не следва.

34

Случаен минувач

преди 1 година

Ицо, ти си един пишмaн юрист, завършил с тройки, по втория начин. Кой те знае дали и не си плащал за изпити. Безспорно си връзкар, защото и бате Гойко те направи министър на правосъдието... Ти удобно забравяш това. Както е казал Радой Ралин: Колкото по-пpocт, на толкоз по-висок пост! Така е тука, за жалост! Но какво реално можеш да вършиш? Да, можеш да караш лодка. Ами стани лодкар! И не се изказвай неподготвен, защото пак ще станеш за смях!

33

Анонимен

преди 1 година

Значи редовно правителство ще има само ако културтрегерът на Бобоков и телефонистът на Маджо, протестърът на черепа, Христо Иванов Буйкикев стане премиер? Мечти.

32

Докога?

преди 1 година

Толкова загрижени за народа, а на година по три пъти дават по 200-300 милиона да разнасят машини по анадолските чукари. Дайте ги на болни деца, на пенсионери, които броят стотинките. Тези вземат по 11 бона. Закъде да бързат за кабинет, заплатите си вървят, станали са по 120 кила. Ако и този път се провалите, вие и пп изтичате в канала при славчо. Същите им и и красиви.

31

Иван

преди 1 година

ГЕРБ искат да се върнат на власт, но това е невъзможно, ще бъде нелепо, но като искат да са клоуни, да заповядат. Животът иска млади политици, а не дядовците от ГЕРБ, доказаха се 10 години напред-назад, направо цъфнахме със 100 лева пенсия.

30

Криптоман

преди 1 година

Важно е да се направи компромис за техническо правителство под ръководството на Крипто за България, което да въведе крипторазплащания и да може да си платим данъците в крипто. Криптото е бъдещето.

29

БАНко

преди 1 година

БЪЛГАРИЯ СЕ НАДЯВА ПРЕЗ НОЕМВРИ ДА НЯМА ДЕМоНИЧНА БЪЛГАРИЯ , ДА СИ ОСТАНАТ В КАНАЛИЗАЦИЯТА ОКОЛО ЖЪЛТИТЕ ПАВЕТА !!!

28

Измамници

преди 1 година

Операцията с Нексо провали третия мандат, също така ще потопи ДБ и ПП на следващите избори.

27

Мравояд Грантояд :

преди 1 година

"Липсва диалогичност и демокраДичност,спонсора каза да тупаме топката,да останем чисти и бели,а маджо, терореро и крипто не са на дневен ред,най-важното е правосъдната реформа,Истанбулска та конвенция,да дадем дпе за покрайна и да изпълним заповедите на Козяк...ъъъъ....Кремъл...обърках сА!"

26

Анонимен

преди 1 година

Най-хубавото е, че при едни избори такива като мравояда и гнома отиват в канала.

25

БАБА

преди 1 година

Нормално е да няма правителство в ненормална държава.

24

Анонимен

преди 1 година

Което значи, всички избори от 2021 са по сценарий. Вие ми говорете за машинно гласуване, програми за управление и др. Научавате първи, дето се вика, че през април пак нищо няма да се случи. То и през ноември няма да се случи кой знае кво. Изборите в САЩ май бяха за 2024.

23

Анонимен

преди 1 година

Някой помни ли как през 90-те възникна фразата избори до дупка, но беше нещо като метафора за лоши времена, а не толкова прогноза, че реално ще се случи? Е, ето, вече сме в тези времена, които и тогава не сме си представяли.

22

Анонимен

преди 1 година

Абе троляка на ДиБъ никакъв го няма. Какво да не ви плащат с криптообещания :))))))))))))))))

21

Анонимен

преди 1 година

Ай че плаши тоя бре. На много страшен. Я Пинокио кажи си правичката оная секретарка заради криптовалутата ли искаше да махне Гешев?

20

Иван

преди 1 година

Ще ядем камъни, с две думи. Доста е плашещо като перспектива, както и да е.

19

Анонимен

преди 1 година

За редовно правителство не знам, но теб точно няма да те има ни в правителството, ни в парламента. Пък и днес на ранина мощни взривове пак ехтят в Киев. СВО се движи на запад.

18

клубДондуков 53

преди 1 година

Сега ако имаше разследващи журналисти у мас щяха да публикуват и други страни зависимости на висшето ръководство на ДБ, както и партиините им вояжи през ГЕРБ, Ковачки, Марешки и т.н Освен дарения доста техни роднини са назначени на сладки длъжности във фирми за търговия с енергия на свободният пазар, зърно,общо взето все апетитни длъжности. За съжаление с откраднатите от народа пари си купуват медиино спокойствие за да продължават с грабежа ни