184

Анонимен

преди 1 година

Русия няма бъдеще, пичове. Сега, като махнат Байдън, новия ще натисне копчето.

183

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен Нали разбираш, че ако започнат да пишат за Бойковите кражби и престъпления, няма да стигне и цяла седмица да се изброяват? Присмял се хърбел на щърбел!

182

Анонимен

преди 1 година

Накратко, има два варианта, единия е, да върнете Украйна на Русия, защото е руска територия с руско население и да се потуши омразата, конфликтите и да работите за мир, просперитет, съзидание, взаимоизгодна търговия и по-добри условия за живот на всички хора, другия вариант е, да тръгнете по пътя на злобата, агресията, русофобията, разрухата, страданието, войната, смъртта, отчаянието, омразата! Останалото са празни приказки! Лично на мен, повече ми харесва мира и съзиданието!

181

Анонимен

преди 1 година

Аз мисля, че ще е разпад. Но и тоталитаризъм ме устройва. Агресията на следващия кремълски комплекса ще се насочи навътре, към собствения му народ. Ми руснаците това и заслужават.

180

Анонимен

преди 1 година

На мен ми пука за Русия! За разлика от всички останали българи, които не знят какво се е случило през 1878 г.

179

Анонимен

преди 1 година

Общото е че сега чрез откраднати пари от американците се финансират партии които идват на власт и още в първите седмици на управлението заграбват над 10 милиарда лева от парите на хората. След това унищожават цялата енергетика и енергийна сигурност на държавата и бутат на АЕЦ Козлодуй опасно ядрено гориво способно да доведе до екологична катастрофа като Чернобилската.

178

Анонимен

преди 1 година

Браво на българските избиратели!

177

sev

преди 1 година

С Русия ще стане това, което е ставало винаги : глад, мизерия войни, мъка и страдание, водещи до повсеместен алкохолизъм.

176

до 202

преди 1 година

Млъквай, герберски ***! КТБ , източена от Дебелия с помоща на Борисов, хиляди българи с изгорели влогове , разграбени активи за милиарди от Пеевски и Борисов какво общо има с NEXO ?

175

Анонимен

преди 1 година

С Русия ще стане каквото винаги е ставало. Нищо. Нищо не ставаше от тях преди, нещо не става от тях сега, нещо няма да стане и в бъдеще.

174

Анонимен

преди 1 година

Няма ли да има статия за най-грандиозния скандал след КТБ? Статия за криптопирамидата NEXO и замесените политици от ПП и ДБ? За огромните суми които е получавала групировката на грантояда Иванов? Няма ли да напишете че разследването се провежда от САЩ, Британия и Израел за пране на пари и финансиране на терористи?

173

Анонимен

преди 1 година

На мен третия сценарий ми се струва най-вероятно.

172

@

преди 1 година

До СветославВойната между НАТО и РФ, но НАТО още не били дошли и не разбрали, че са във война ;) )))

171

илюминат. ренегат

преди 1 година

А четвъртият сценарий е:Опустошена Европа и островна северна Америка!

170

Анонимен

преди 1 година

Според мен, Русия няма да загуби войната, а по-скоро ще се вкопчи в завоеванията си дотук. В един момент на западняците ще им писне да финансират щедро Украйна, без армията й да постига кой знае какво, независимо от бодряшкия тон по медиите. Нещата ще затихнат така и украинците ще загубят тези територии. После руснаците ще се опитат да върнат нещата по старо му със Запада, но дълго ще си останат презирани и отбягвани. Бъдещето им по-скоро е с китайците.

169

Анонимен

преди 1 година

Хахахаха, на запад продължават да не разбират Русия и руската нация. Продължават да не разбират какво е Путин за руснаците. Продължават да бленуват разпад. Интересното обаче, е че Русия е преминала през огромни кризи и не се е разпаднала, а в трудни времена нацията се обединява около ръководителя си. Като погледнем по вероятно е Великобритания и Испания да се разпаднат отколкото Русия. Шотландия, Северна Ирландия и Каталуня...не виждам някой в Русия да иска независимост.

168

SS

преди 1 година

Рецесията и все по нарастващата миграция към Западна Европа от *** , ще накарат ЕС да колабира ! Хората ще се усетят ( правят го вече) че повече не могат да плащат данъци за да издържат Брюкселските хомосексуалисти,и и тия които прииждат от Изток за да висят на социал ! Много ще кажат например Франция на французите и така нататък ! По скоро ЕС ще се разпадне отколкото Русия !

167

Анонимен

преди 1 година

Русия е пътник.

166

Светослав

преди 1 година

ейй, отново анти-руска пропаганда в медийте... имам усещането, че някой ви плаща да насаждате любов към НАТО и САЩ. Нито една медия не отразява успехите на руската армия, нито една медия не се усмели да каже, че войната е реално между НАТО и РФ, а Украйна е просто жертва на политиката на САЩ.

165

Мизерник

преди 1 година

До Анонимен 178 --- О, йес! Русия беше много развита държава наред със САЩ. Много точно. Виж им леките и товарните автамабили, допотопните холодилници, грамофони, магнетофони, радиоприемници, сателитните без/връзки, умрялата хранителна промишленост, смешните колиби, в които още някои спят върху печките, за да умрат от гъдел, блатните пътища, невзрачни селца и градчета и всичко останало. Както един колега беше споменал - "разкошна мизерия".