51

Анонимен

преди 1 година

задушава Украйна като питон - не като мечка!

50

До 49

преди 1 година

Води война на изтощение затова-задушава Украйна като питан-не като мечка!

49

Баба ми

преди 1 година

Е ръководила ТКЗС произвеждали са ананаси,банани,портокали хранили са Запада да не загине,комунисткаРусфилка.От нея знам че русАрмия е сила. По вс теории на военното дело,този който атакува месеци и не пост целите си,дава минимум 3пъти повече жертви. Но русАрмията е високотехнологична и ултраХиперСупер междузвездна и за нея не важи.Тя атакува с месеци,не превзема,но и жертви не дава,баба ми така каза.Хахаха!

48

Анонимен

преди 1 година

Чудя се на Путин...до кога ще ги гали с перце......Крайно време е покаже мощта на руската мечка!

47

До до 37

преди 1 година

Като ти чета неграмотните писаници и си мисля , че няма какво да с научи от теб! Не ставаш за съждения!

46

аа

преди 1 година

Парадната армия всеки ден превзема Соледар

45

Do SS

преди 1 година

Да, ГРАД е. От ВСВ. Нищо ново

44

Архиваря

преди 1 година

Бойците при Вердюн са се питали какъв е смисъла от толкова много cмъpт и толкова много кръв, само за да се овладее някакъв забравен от Бога буренясъл хълм, на някое забравено от Бога място... Същата е ситуацията днес в малкото, забравено от Бога градче Соледар, което преди войната никой не беше чувал... Жалко че войниците не могат да ме чуят, но най-добрия вариант за тях е да се оттеглят и едните и другите, и да поискат от началниците си, те да отидат да мpът за някакви безумия...

43

До 37

преди 1 година

И в двата случая Англия действа на принципа разделяй и владей. ЮОщи един пример, когато Англия трябва да се откаже от остров Кипър, та не ме разрешава да се присъедини към Гърция а насъсква разделението межде двите етнически групи! Още един пример- Острова Ирландия още е разделен- една част е окупирана от Англия!! В Украйна също Запада активно раздели народа чрез пропаганда и финансиране на преврат!Ако не можеш да видиш схемата по която действат САЩ и Англия- не си умен..

42

ха ха

преди 1 година

Утре рашките пак ще са превзели Соледар

41

Нямам търпение вече!

преди 1 година

Кога ще видим отново окупация на Петербург и много умиращи от глад руснаци?!

40

Анонимен

преди 1 година

Аз не разбирам до ден днешен за какво е тази война?" -------------------------------------------------- За пари! САЩ досега са спечелили един трилион долара от продажба на оръжие и втечнен газ..За кантрол! САЩ циментират контрола си върху Европейската колония!

39

Анонимен

преди 1 година

Не ме интересува Бахмут Соледар ПАНИМАЕШ ли бре Пено ?Интересуваме тука и семейството ми ПАНИМЕШ ли бре Пурко ?

38

Анонимен

преди 1 година

Соледар е зачислен,ахмат сила.

37

до 34

преди 1 година

Нищо общо няма Индия с Пакистан и Русия с Украина.Недей да сравняваш краставици с картофи.Тук не днес се дава да е държава на Украина.Лани баба пръднала чак сега и замирисало,лазва народната поговорка.

36

Натовеца

преди 1 година

Z

35

300 000

преди 1 година

Горе-долу толкова западни наемници ще загинат и в Украйна.

34

Анонимен

преди 1 година

Израел спира помощите за украински бежанци,аре отлюспени.

33

Анонимен

преди 1 година

"Аз не разбирам до ден днешен за какво е тази война?" -------------------------------------------------- Когато Англия е принудена да признае независимостта на Индия, тогава английските интриганти започват да прилагат правилото "РАЗДЕЛЯЙ И ВЛАДЕЙ". Дотогава живели в единна държава, подкокоросвани от англисйките интриганти се образува държавата Пакистан, по късно Бангладеш. Пакистан и Индия толкова се мразят сега, че е много вероятно да разменят и ядрени удари - естествено подкокоросвани от друг.

32

Анонимен

преди 1 година

Хората са разделени, едните искат да са роби на САЩ, другите роби на Русия! САЩ и Запада не им разрешават референдум, да си избират съдбата по мирния начин!