141

Клипче с Хамър

преди 1 година

Гледах на клипче някакъв Хамър - цъфнал като зелка може да го познаеш само по фрагменти. Такова нещо никъде не съм виждал - явно рашките ползват по-нормални оръжия от тези които са ползвани през американските приключения в Ирак и Сирия.

140

За неразбралите

преди 1 година

остатъците от украинската армия в Соледар са в ролята на свинята..А касапите вече наточиха ножовете..

139

Мангализатора

преди 1 година

Оркестрантите ме кефят. Сигурно при атаките им пускат Вагнеровата симфония от Хапокалипсис сига. Хаха. Давайте пичуи ние сме за вас.,Да са мислили като трепеха мирните руски граждани в Донбас .

138

Анонимен

преди 1 година

Руснаците смешни станаха с този Соледар. И пак не са го взели. Инак Киев за три дни, палячовщина.

137

Руска сган

преди 1 година

Аз вярвам, че тук има много свиркаджии на Путин и Ви пожелавам да ви пратят и вас в Соледар ****ци :D

136

Анонимен

преди 1 година

тя и свинята си е в ***, докат дойдат касапите..Но това не променя нерадостната и съдба съществено..

135

Анонимен

преди 1 година

бе ти може да вярваш и че земята е плоска, титан :

134

Съветски Трол

преди 1 година

До Анонимен 142 - Русофилиатът смотря картография по Путински и КаГеБешниковски. Там е ясно показано, че Украйна е превзета до границата с Польша.

133

Обам Бараков

преди 1 година

Вагнер са по добри даже от редовните войски. Гената явно налива яко кинти. А и ядрото им е съставено от бивши командоси. А сега е пълно и с пандизчии. Аз вярвам че Соледар е превзет. Ама хохлите крият от срам.

132

До рашист

преди 1 година

Ти на офис ли работиш? Не си ли на клон?

131

Анонимен

преди 1 година

това отдавна беше ясно и на сащ, но оставиха войничетата да умрат заради ината на зеления нaркоман. същата съдба ще е и на Бахмут, Краматорск, Славянск, Красный лиман....Харков и Одеса. За жалост за това ще загинат много хора - няма значение от каква народност - ВОЙНА = СМЪРТ :( Само някои самозабравили се господари си мислят, че укрите ще спечелят войната

130

Анонимен

преди 1 година

Хвърча по задачи от сутринта, влизам набързо да прегледам пресата и кво чета - Соледар пак бил взет. Дето се вика , нищо неочаквано.....правя бърза справка с няколко клика из мрежата и кво да видя - ми пак греда, взели руснаците дедовия. ВСУ си е на същите позиции в западния квартал, къде си беше и вчера.

129

Русофилистик

преди 1 година

Ко стана бе русофобчета евроатлантисченца. Много ши ривети. ВС на РФ ще напредват ден подир ден. А само да видите какво ще се случи през пролетно лятната кампания.

128

Анонимен

преди 1 година

В този град се намират най големите залежи от сол в Европа. Според данни на ООН има запаси за над хиляда години. А вие си разправяйте че превземането му няма ----///---- Най-големите, но далеч не единствените.

127

До солди пари

преди 1 година

Сега Путин, освен с ракети ще изнудва света и за сол.....

126

Анонимен

преди 1 година

да го кажем на разбираум за краварите език.Гейм овър.Загубата на Соледар е началото на края на ВСУ..Да се готвят Харков и Одеса

125

юлиян

преди 1 година

Министерството на отбраната на Русия официално съобщи за пълното освобождение на Соледар вечерта на 12 януари.

124

Руски олЕгофрен

преди 1 година

До Анонимен 105 казва: "Зеленки живее в когнитивен резонанс с реалноста!" /// Подобен оксиморонен шедьовър на мисълта скоро не ми беше попадал. Давай, още можеш!

123

Васил

преди 1 година

Какво сте седнали тука драскачи да лаете, там е война и стотици обикновени момчета умират всеки ден и руснаци и украинци, и това са все обикновени деца и хора дето вина нямат...Едните ако искат да избягат ги разстрелват, другите ако не искат на война ги пращат 10г в затвора...Стига натовци и русофили сте се радвали за мизерията и страданията на обикновения човек, който няма избор освен да умира за господарите, щото обикновените хора реално сме си роби...

122

Анонимен

преди 1 година

Фашагите украинци трябва до крак да се оправят. Мачкай Путин без капка жал.