22

Анонимен

преди 1 година

Оплескана история с това нексо! Щом дори и Хампарцумян твърди,че това не е банка и криптото не било валута.....Чудя се онези неграмотни разследващи и проверяващи кого ще питат какво да правят.

21

Юлия

преди 1 година

Всичко около криптовалутите е измама. Печелят само тарикатите на гърба на милиони лековерни. Своево рода финансови пирамиди.

20

Анонимен

преди 1 година

пак ще плащаме за сийка и герб

19

Анонимен

преди 1 година

Nexo какви държавни поръчки са спечелили, кои магистрали се строили, какви концесии са взели, колко далаверки с руската мафия са врътнали? От българска гледна точка даваха работа на доста хора.

18

Анонимен

преди 1 година

С тази прокуратура и тези мутренски похвати, ситуацията изглежда ала КТБ.

17

Анонимен

преди 1 година

Поредната ПР акция на ГЕРБ и лакейчето им Гешев. А махленската слугиня на властта БТВ, както винаги е много информирана за гешево-милиционерските кьорфишеци.

16

Анонимен

преди 1 година

Може да тръгнат срещу малки крипто банки, но няма да чуете за КТБ или няма да видите да тръгнат да разследват офшорни сметки защотот там вече са истинските мафиоти които контролират света.

15

Анонимен

преди 1 година

Значи затова изскочиха вчера тия немормалници от Жандармерия на Цариградско, каращи като обезумели... Почти причиниха ПТП при The Mall, светкаха с фарове като мутри по магистралата на колите да се отдръпнат, приближаваха се опасно близко до колите и със зиг-заг движения се опитваха да избутат шофьорите, насмалко щях да се блъсна... *** абсолютни!

14

Анонимен

преди 1 година

Все още не са ни представени официални документи, които еднозначно да посочат претенции към Nexo. Компенсира се обаче с ненужно показна акция, с участието на лица, които отказват да се легитимират и часове наред не са показвали заповед за претърсвания.Задържани са хора, без да има поименни заповеди за задържането им. Всичко случващо се до момента е в остър разрез с установените правни и процесуални норми, показващи тоталната некомпетентност на провеждащите тази срамна акция и са недостойни за една правова държава.

13

Жалко

преди 1 година

Откакто съм си купил криптовалута, цената и само пада. Пълна набутвация.

12

Мафията

преди 1 година

Тома Биков и Гешев едно ли са, щото говорят едно и също, Прокуратурата частна армия на ГЕРБ ли е!?

11

Анонимен

преди 1 година

И ТУК БЕЗДЕЙСТВИЕ НА БГ ВЛАСТИ, ЯВНО СА ГИ НАПЪНАЛИ ОТ САЩ ДА СЕ РАЗМЪРДАТ МАЛКО!

10

Анонимен

преди 1 година

до 2 - сигурно е легален бизнес - те не са лицензирани да извършват банкови операции и да събират депозити. просто пирамида и перачница на пари

9

Анонимен

преди 1 година

Жалко. Добре щеше да е да се ограбят тлъстите бургери, че вече се оядоха с пари. Нищо, алчните кръвопийци пак ще клъвнат и пак ще олекнат с пари.

8

Ненаситни слуги

преди 1 година

Гешев убива пореден легален бизнес за да прибере огромни пари за да си храни мафията от мутри !

7

От 2

преди 1 година

Защото в целия този шум аз разбрах за едно единствено лице някак си свързано с теpoризъм. А вие смятате ли, че така хубаво регулираните банки не работят с престъпници? Не отдават заеми на престъпници, нито пък им пазят или умножават парите?

6

Факт

преди 1 година

Гешев не слугува само на САЩ но и на мутрите явно срещу мбого пари!Цяла България го вижда този бандит и си мълчат като роби-невероятно!

5

Йосарян

преди 1 година

Всяка една криптовалута е инструмент за спекула и измама. Генератори на инфлация.

4

аз

преди 1 година

Това са поредните лустросани измамници с дипломи от престижни университети.

3

Анонимен

преди 1 година

как регулиран брокер прави измами....я проверете Българския регулатор....не вярвам да са изрядни като PWC....