78

Укронацизъм

преди 1 година

Бившият френски военен Адриан Боке, който говори за украинската инсценировка в Буча, се обърна към Путин и стана руски гражданин. По-рано той каза, че не може да се върне във Франция от страх, че ще бъде лишен от свобода. Той каза още, че има заплаха за живота му и даде пример, че на 26 септември в Истанбул е бил нападнат от агенти на украинските специални служби.

77

Анонимен

преди 1 година

До Строител 76 Да. В Херсон избиват и учителите, дето са продължили да преподават и при руснаците. В Николаев родителите на изнасилени момичета от поляци са отпращани от полицията, защото поляците били дошли да помагат и затова нищо не може ли да им направят.

76

Идва пак Рамщайн

преди 1 година

До Строител: Така е. Тъжно е за Украйна, но да добавим малко оптимизъм. На 20-ти т.м. САЩ пак събират министрите на отбраната на сателитите си в американската база в Рамщайн, Германия. Всеки е длъжен да си сложи наколенките и да докладва какво ще подари на Зеленски. ..................................................................................................... А по американската телевизия един гол до кръста н'егър с чашка за събиране на подаяния питаше: Защо на Украйна дават, а на мен не.

75

русия е зле

преди 1 година

Русия е напът да претърпи следващото си поражение.

74

Анонимен

преди 1 година

Украйна за Путин през крив макарон

73

Помнете

преди 1 година

До анонимен 3Прав си, кучета са! И то какви ! Преди малко повече от 100 години, прекъснаха редовните посещения на доста заптиета при пра пра баба ти за културен обмен! А пра пра дадо ти е чакал търпеливо отвън . Сигурно доста пра пра и тнт са чакали търпеливо. Доста търпеливо -500 г.И ако не бяха точно тези кучета, сега и Ти щеше да чакаш търпеливо отвън.Но според американската неолиберална доктрина , сигурно щеше да гледаш , а може би гледаш от близо

72

Мхм

преди 1 година

Путин е пътник, обачето Украйна му е багажа..

71

русофилите в затвора

преди 1 година

Подкрепата с коментари по форуми за руските окупатори трябва да се криминализира в Европа и всички драскащи рубладжийски тpолoве да се изловят и да се пратят в кариерите да чyкат камъни

70

Правилно

преди 1 година

До Анонимен 70: Това е по втората опорна точка за русофобските т.ролове: "Руската армия е дала много жертви за превземането му (украинската - не)". Действай сега по следващите две.

69

Раша разгром

преди 1 година

Колкото превзеха Херсон и Изюм, толкова и Соледар ще превземат.

68

Строител

преди 1 година

Слава на Украйна! Ще бесят окупаторите по дърветата. САЩ дадоха рекордна помощ на Украйна, французи и германци дават също оръжие, както подкрепа от целия цивилизован свят. Yшaнkuте дават много жертви, което поражда недоволство в пРоссиа. Кремълската върхушка се крие в бункери от недоволството на почернените майки и вдовици. Украйна защитава земята си, за това ще победи, а и да не забравяме, че Америка е с тях, историята показва че САЩ винаги са на страната на победителите. Кураж братя украинци!

67

Анонимен

преди 1 година

Да ги примамят и с артилерия да включат украинците месомелачката, ще станат на пихтия руските opkи

66

Анонимен

преди 1 година

урките едно и също повтарят,но на фронта мрът един след друг,вече над 220хил. стадоха фира

65

Мишо

преди 1 година

Кое удържат?! Не разбрах. Откраднали са табелата от входа на града и си я удържат за спомен? Или да удържаш е да воюваш без шанс в пълно обкръжение. Само днес около 500 войника са се предали или са били убити.

64

Анонимен

преди 1 година

Лелеее! Ама опашата лъжа. Соледар е превзет от вагнерите. На две места има обградени украински части. Ще се крият в галериите на солните мини, но накрая ще излезат. Малко под хиляда човека. Бахмут/Артьомовск/ е отрязан за доставки и той върви натам, Скоро и Авдеевка ще бъде изолирана. Още преди Коледа ги съветваха да изтеглят частите на нови позиции. Да, ама не.

63

Анонимен

преди 1 година

Добре е да се ликвидират повече рyсoфашисти

62

Анонимен

преди 1 година

Сега излезе информация че Соледар, в същност е било капан за рауските сили, да могат да ликвидират максималн брой от тях, който е сработил. Руснаците са дали огромен брой жертви, а все още ликвидирането на руснаци продължава.

61

Анонимен

преди 1 година

Соледар до 2030 година ще е интегриран в РФ.

60

Анонимен

преди 1 година

Привържениците на ра6истите, чудите се къде е Зеленски, дето всеки ден се появява от различни места по фронтовете на Украйна, но не си задавате въпроса къде, в кой бункер е покрито ченгето. където освен собствен бункер си има частна катедрала да си говори с КГБ-йския господ, заедно с полковник-патриарха им. Муахаххааа

59

Анонимен

преди 1 година

Солидар е изцяло под руски контрол.Аставете КЕЛКА Василева какви глупости пише.