104

Напразни надежди

преди 1 година

Цяла Русия с мощната си армия и частния башибозук на Пригожин с върховно напрежение от 5 месеца очакват падането на Соледар едно разрушено село от градски тип с 500 украински защитници и толкова жители в момента. С такава армия Русия никога няма да освободи българските русофили от лютото робство на ЕС.

103

Анонимен

преди 1 година

Както винаги съм казвал "и най-добрия генерал нищо не може да направи, ако армията не става, а армия за няколко месеца не се прави.

102

ПРЕКРЪСТВАНЕ?

преди 1 година

До 87 Пола никога няма да си го сменя и не се чувствам западно европеец! Но ако си сменя клона на християнството и се прекръстя, следователно това би ме доближило до Бог. Защото ще отмие греховете от раждането ми до 33 годишнината ми (в която мисля да се прекръстя). Това следователно ще подпомогне да си имам семейство и Бог да закриля жена ми и децата ми!

101

Анонимен

преди 1 година

До *** подкрепящи Укрия - скоро по новините ще спрат да говорят за Украйна, както стана с всички останали (големи и скандални събития). Малко по малко и тази т.нар. война ще отече в канала. Така става в нашия свят - нещата, които трябва да се забравят и да се промени наратива на балона, в който живее клетия обикновен човек, просто спират да се атестират по телевизийката - избледнявят и изчезват :-)

100

пу си Капан

преди 1 година

чакаме с нетърпение да видим как някой хаймарс ще стигне до някой от Вагнер..Гладните кокшки пак просо сънуват...

99

Анонимен

преди 1 година

Руските ботове по 10 поста в минута да пишат, 2млн украинци да избият, не променят фактите - Соледар не е вземат, укрите удържаха пробива и държат западната част. Дори и да загубят тези няколко сгради, линията на фронта е възстановена. При Бахмут си е истински геноцид над руската армия, чак ми е неудобно да го коментирам.

98

Анонимен

преди 1 година

Тексас ще се отдели от САЩ много преди така жадувания от некои разпад на Русия

97

к...у...r КАПАН

преди 1 година

Тея дни вагнеровците ще се запознаят със химарсите и ще видят как 4-ракети минават през една дупка -- и на 20 метра във бетон под земята да си онова те намира !

96

Анонимен

преди 1 година

До долния: ако под джудже имаш предвид Еленски, правилно.

95

Анонимен

преди 1 година

Алкохолиците пак са в делириум. Джуджето седи в бункера и командва ***. Искат не искат, ще има разпадане на СССР - епизод 2.

94

До Смех

преди 1 година

Това в кое американско издание го прочете?

93

Анонимен

преди 1 година

Хаха русофилитe как се кефят че превземат едно село 5 месеца. Ахмaк Смееееех

92

Смех гоуем

преди 1 година

Лошите евроатлантиците заграбваха руския нефт по 80-100 долара за барел, а сега добрите индоатлантици им дават по цели 37$. Ха-ха абе ей туй ватата сте големи дебиляги бе.

91

Анонимен

преди 1 година

За огромно съжаление Украйна е придатък на органи за Европа в последните 10-11 месеца. Има над 60 000 безследно изчезнали души от 15 до 30 годишна възраст. Знае се, че се разфасоват в европейски частни клиники, като един човек за органи струва 1 милион долара. Тотална дехуманизация на държавата, организирана от щатите и Европа. Ако това не е престъпление, не знам кое друго е.

90

Анонимен

преди 1 година

СВО е просто учение за руската армия. Сменят ръководството, за да може всеки от генералите да добие реален опит ;)

89

Последните дни

преди 1 година

Най-голямо е търсенето на новичок!

88

Анонимен

преди 1 година

Нацягите гинат яко в Соледар. Скоро в Украйна няма да има мъже, които да оплождат жените. Тъжно, но факт.

87

Анонимен

преди 1 година

Така като ги гледам тия двамата, никакво доверие не ми вдъхват че могат да спечелят войната в Украйна. По-скоро ще избягат заедно с върховния си главнокомандващ някъде в Южна Америка като стане напечено.

86

укрите са докарали

преди 1 година

По море ли ги докараха или по въздух..

85

Анонимен

преди 1 година

Монголите ще се изтровят взаимно. Това винаги в било така когато не им върви във война.