19

до 19

преди 1 година

Чел, недочел. Айде прочети пак, отвори сайта на ресторанта, виж активите на собственика и новата РАБОТЕЩА бизнес идея, печеливша. Тогава се върни да коментираш. А фирмата, в която слугуваш, не ме интересува.

18

Анонимен

преди 1 година

До 9 Фирмата в която работя няма нужда да проси социални помощи за да не я закрият щото не може да си плаща сметките . А великият ти ресторант където изпражненията от патица струват 1000 долара и ти ги поднасят още пресни е пред затваряне.Разбираш ли разликата.

17

до 15

преди 1 година

Никъде не съм казал, че съм баровец. Ако бях баровец, щях да ям доста по-скъпа храна. Разбира се, със сигурност месечния ми доход е най-малко колкото твоя за 2 години. Но това не ме прави богат баровец, а средна класа човек. А тебе- бедняк, прочее.

16

Анонимен

преди 1 година

*Сърце от северен елен върху легло от бор,специалитети от живи мравки и скариди,патешки мозък които се яде от черепа му с лъжица от езика му* Що за извратенняци ядат там?!?...Трябвало е Реджепи да вдигне нивото.Примерно свиннски бут от германка,панирани очи от африканчета, сурово още туптящо сърце от сирийче,мариновани пеннниси на нигерийци и т.н. Има много богаташи садисти дето щяха да му бъдат редовни клиенти.

15

Анонимен

преди 1 година

До Анонимен 10Никакъв мега баровец не си ти.Хвалиш се с някаква манджа за 500 долара. Истинските богаташи ползват минерална вода за тоалетните си а кранчетата на чешмите са украсени с брилянти.Освен това колекционират яхти. Ти си просто клошар който се опитва да изглежда специален.

14

DO 10

преди 1 година

Няма как да те разберат повечето българи. Мисленето им е в друга посока. Грешна, разбира се. Да им обясниш защо този ресторант го е имало толкова години е все едно да обясняваш на сляп по рождение какво е жълто, както е един любим мой израз. Не можеш да обясниш защо има вина за 10$ и вина за 10000$ и всичко се търси на поразия. Няма кой да те разбере. Аз те разбирам де. Ама масовият читател няма да те разбере. И да- по доходите се познава мисленето в 90% от случаите. Има и изключения.

13

Чик чок

преди 1 година

Рано или късно, всичко си има край. Както и българските "ИТ МИЛИОНЕРИ". Каква новина само, откога я чаках. Баш ме интересува, кой ял за 1500 или за 3500 долара за предястие и сега няма да може. И аз какво да направя? Да си намерят нов, в който ще обядват за 15500 долара. Не ми дреме ни за едните, ни за другите.Толкова по темата с "великия ресторант".

12

до 11

преди 1 година

Пречи ли ти някой сам да си гледаш пшеницата? Не. Пречи ли ти някой да си сложиш фотоволтаици? Не. Сам си пречиш да си богат, иначе казано.

11

Анонимен

преди 1 година

Ето бате, богатите ядат сърце от северен елен а на мене ми вдигат цената на фуража(пшеницата), тока и тн да има повече за тях...

10

Анонимен

преди 1 година

Вижте- както аз не ви разбирам как ми слугувате в склада на Спиди за 3к месечно, така и вие не ме разбирате защо искам да ям Рибай за 1000$ бройката. не съм ял толкова скъп за момента, но съм давал 500$. Толкоз по темата.

9

До 5

преди 1 година

Гледай сега- то и ти си евтино изглеждащ, ама си и евтин и затова и трудът ти е евтин. Пък има хора с не евтин труд, дори и у нас. Не гледай в чуждата паница, а наблягай на пърцуцата и пазаруването в Кауфланд.

8

до 7

преди 1 година

Ти нали се сещаш, че българинът го вълнува свинското месце за 4лв./кг, пърцуцата и салатата?! Къде си чувал и виждал най-функционално неграмотните слуги в ЕС да разбират от гурме храна?! То не иска да мръдне на сантимеър да влезе дори в 1900-та, камо ли да дойде в 2023-та. Иначе в Noma има и съвсем номални ястия, бутилка вино започва от 30 евро (стига до огромни суми), което е съвсем нормално.

7

123

преди 1 година

Всички станаха шефове, а преди си бяха прости готвачи...... И кво толкова ще ми сготвят за 2 бона, освен някоя русалка, за друго не се сещам....

6

до 6

преди 1 година

В глупостите, които си написал, балъкът си само и единствено ти, че работиш за толкова малко пари. А Noma е едно уникално прекрасно място, в което човек може да хапне и за много по-малко пари. Вярвай си на тъпотиите, ама по-важно е да се концентрираш върху кариерата си, че с тоя хейт си за никъде.

5

Анонимен

преди 1 година

Ще им яде някой смешните порции за по 1000 долара. Гледам в нета в една чиния сложили 3 (три) варени миди с украса от камъни и морски водорасли и една лъжица жълт сос (може би един жълтък с подправки). Чинията е от евтино изглеждащ бял дебел порцелан. В кауфланд подобна чиния струва 2 лева. Е тва всичкото заедно със салфетка и прибори струва една средна бг заплата. Очевидно балъците са на свършване.

4

Бляк!

преди 1 година

Като прочетох какви ястия предлагат и не ми се приходи баш там. Нещо извратено има в това за патицата и елена

3

Учуден

преди 1 година

Да им имам проблемите

2

НЕКЪФ ЧОВЕЧЕЦ

преди 1 година

Защо ме тревожите така. Къде ще обядвам сега

1

Анонимен

преди 1 година

Рене Реджепи. Човекът е с турски произход.