24

обикновен

преди 1 година

евреин-нацист....

23

Еха

преди 1 година

Руските и съюзни войски са пробили отбраната на гр.Соледар и продължават напред.

22

Анонимен

преди 1 година

Долу неолибералния западен фашизъм, обърнал ценностите на поколения млади хора. Липса на уважение, наглост, алчност, хедонизъм, скверн. Русия поне осъзна какво я очаква по западния път , та реши да въстане срещу това. Слава РУСИЯ !

21

гербисто-патриот

преди 1 година

Нека да увеличим доставките на оръжие за Украйна и да увеличим и военния си бюджет за да можем да пращаме повече безплатно оръжие. Само така ще помогнем за победата на световния ред и възцаряването на световен мир.

20

Стефанов

преди 1 година

Никаква милост за свинособаките. Не трябва да се оставят глътка въздух да си поемат. Помитайте ги с HIMARS.

19

Анонимен

преди 1 година

До Iv . "Колкото украинската армия може да напредне за 36 часа.." 36 часа е половината от 72 часа, нали толкова им трябваха по план, за да превземат Киев.

18

радомир

преди 1 година

Сега е момента всички евротлантисти да се стегнем и да стигнем до Москва по време на Коледата им. Да ги изненадаме, да не даваме възможност на Русия да почива, да нападаме за да донесем световен мир и да се преборим с тероризма и бедността.

17

Анонимен

преди 1 година

Някой е влезнал у нас да краде. Ха, ама то празник. Дай да пием по една ракия, после ще се разправяме.

16

Анонимен

преди 1 година

Ех, тая Украйна, бе! Известна като една от най-корумпираните държави в света, за украинската мафия всеки знае, дори наш Брендо се крие там - Зеленски даже му даде и гражданство, за полка Азов самият ЕС го беше определил като нацистка организация, ама за тия работи вече не се говори. И сега целият Запад ревнал за Украйна?????

15

Анонимен

преди 1 година

няма как една изостанала държава да победи обединение на най-развитите и индустриално силни други държави.

14

Анонимен

преди 1 година

Русия казва, че ще спре обстрела и военните действия, за да може православните християни да отпразнуват Рождество. Евреинът наркоман, с ръце потънали в кръв заявява, че по този начин Русия иска да го спре?!? Демек, като се отказват да воюват за един ден, това някак му пречи да изввършва престъпленията си, които върши всеки ден??? Такава "мисъл" може да роди само Байдън или пък Байдън я е родил, а тоя я повтаря май.

13

Петров

преди 1 година

зеления наркоман и ментора му, онзи вампир биден искат кръв, кръв, кръв

12

анонимен

преди 1 година

давай,кокаине, давай! давай, до последния украинец! те май малко останаха, ама давай!

11

Анонимен

преди 1 година

Иска да каже, че ще използва предложеното от Путин временно примирие, за да избие колкото се може повече хора. Зеленски е чудовище. За него няма нищо свято. И точно поради тази причина толкова се харесва на запада. Виждат в него родно демократично и глобалистко отгледано дете.

10

Иванчо+Марийка

преди 1 година

Тоя Зеления си вярва. От 10 месеца напредва и все на едно място стои.

9

до 16

преди 1 година

То Зеленски доказа че вярва в Бог, щото. Такава ерес в Украйна, не е имало и по времето на Сталин.

8

Анонимен

преди 1 година

Късно е за примирие, а Путин доказа, че не вярва в Бог, като не само не прекрати военните действия на истинската Коледа 25. Декември, но и уби цивилни по време на празниците.

7

Анонимен

преди 1 година

Зеленски им го каза директно! Безаналоговите външноклозетници да връщат пералните и тоалетните чинии и беж по колибите! Немедленно!

6

Анонимен

преди 1 година

Тоя ептен изтрещя. Русия искала да използва Коледа като прикритие? Вие вече издихаюте при Бахмут, къв Донбас ви гони в мокрите сънища.

5

Iv

преди 1 година

Колкото украинската армия може да напредне за 36 часа, толкова и руската да си засили позициите за това мижаво време. Зеления пак не си е доспал и ръси. Поне да бяха оставили войничетата и от двете страни да си поемат въздух.