302

Анонимен

преди 1 година

Фалшива статия!

301

Анонимен

преди 1 година

А ние като не сме на Евро, защо всичко поскъпва?

300

Анонимен

преди 1 година

А при нас как така поскъпват стоките като не сме приели Еврото?Тази статия е пропаганда.

299

Агент Уеб Милър, ЦРУ

преди 1 година

Икономическите закони са железни като природните. Лева е стабилен защото е вързан за еврото. Преди това си купувахме хляб за 1000 лева и вземахме заплати от по 60-80 хиляди лева. Поняли?

298

иха

преди 1 година

Направете си извода какво ни чака,Варуфакис е абсолютно прав,че не бива да правим тази глупост.

297

Анонимен

преди 1 година

Аз сън десен сектант и вярвам на Малтин Димитров - икономист без ден трудов стаж, както и на Георги Ангелов - сорроспия на хранилка от 30 години. След въвеждането на еврото цените ще паднат с 25 % минимум.

296

Black Metal

преди 1 година

Да не гледаме в паницата на другите, ами да си признаем, че Чалгаристан е блато, прокажено и гадно място, пълно с "хора" в будна кома! В нито едно отношение, не сме нормална държава. Чалгата, кебапчетата на промоция, пърленките на акция, мЕтането на салфетки, въртенето на мазни гьобеци, тв Планета, Слави Трифонов, Гацо Бацов и Деса Поетеса, Жик-Так...и после питайте, защо не ни приемат в Шенген и защо никога няма да ни пуснат в еврозоната. То, с Чалгапитеци не става...

295

Бай Баяни

преди 1 година

Като спрете да обменята в чейндж бюрата левове за евро и ще си избиете закръглянето нагоре. С евро се качвате в самолета като американски гражданин и не ви трябва смени на валута. Трябва да се борим за по-високи заплати и да работим качествено,а не да се занимаваме с трафик на мигранти и дрога.

294

Подаръчно пликче

преди 1 година

Не се психясвайте с еврото. Скъпотията идва от аматьорското крадливо управление на Кокорчовците и проруския ни пРезидент. При ГЕРБ бюджета ни завършваше на плюс сега с 900 млн.лв минус. Излишъците Бойко даваше за магистрали, сега за една година са ремонтирали 40 км.Асен Василев назначил бодигард на щат в Министерството на финансите със заплата 1700лв. ,а сега го взел за технически сътрудник на депутат от неговата парламентарна група. И тея ревяха за "смяна на модела" и борба с корупцията.

293

Рачо Ковача

преди 1 година

Цените се урегулират сами. Завишени цени в магазина,завишени постъпления от данъци. От друга страна е шанс за нови играчи на пазара, които могат да си пласират продукта на по-ниска цена и така да заемат по-големи пазарни дялове. Не може всичко да тръгне гладко от 1вия ден. Поняли?

292

от Китанчево

преди 1 година

Хе-хе западняците ви обирали. Сигурно те са наредили на Тиквата да открадне 60 милиона или пък на катаджиите да вземат подкупи. Ами не плащате данъци бе тавариши, няма тлъсти заплати в бюджетната сфера и хората заработват за сметка на некачествени пътища и лоши публични услуги и инфраструктура. Поняли?

291

Бен Ходжис

преди 1 година

Хе-хе друзя, зад еврото стоят някои от най-мощните икономики в света. А зад лева кой стои - гай *** с rолия си диpник. Вие какво произвеждате освен да работите на ишлеме за евро и долари по технологии предоставени ви от евро и доларовите държави? Който владее технологиите той поръчва музиката. И това не е тавариш Путин. Поняли?

290

Анонимен

преди 1 година

И със и без евро, търговците могат да си закръглят както си искат. И сега го правят. Така че няма да има никаква промяна, когато приемем еврото.

289

Анонимен

преди 1 година

българи събудете се - и мислете за бъдещето на децата си - не го оставяйте в ръцете на евроджендърите

288

8

преди 1 година

Еврото дойде и хлябът им взе!Нищо добро от западняците, освен ново маскирано робство!

287

Анонимен

преди 1 година

Сарийски президент! Долу националния предател Радев!

286

Анонимен

преди 1 година

Подкрепете подписката на Възраждане за организиране на референдум в защита на българския лев! Има лев, има България, няма лев, няма България!

285

Анонимен

преди 1 година

Е нали ни уверяват че нямало да е така! Смятайте какво ще се случи у нас! В момента и без това вс е безбожно скъпо!

284

Евроатлантик

преди 1 година

Няма значение, важното е да сме европейци на хартия! Може да сме бедни, ограбени, болни, но пък сме ЕВРОПЕЙЦИ! Това е важното! Повърхността, а не какво има под нея!

283

Анонимен

преди 1 година

В България цените поголовно ще са нагоре тука чорбаджиите ни са много алчни , а и има тотална липса на държава. Тука ке е най зле от всички държави приели еврото