43

Петко

преди 1 година

Стратегията на Путин: всичката пара в свирката! Вече е паднал в американския капан от който жив няма да излезе!

42

Нане

преди 1 година

Бееее.... Ррррррр... На краварските слуги.... ===))))

41

Pen

преди 1 година

Еми ние сме много богати , ядем предимно трюфели! Това е причината ! :)))А и да не е така , Путин е виновен, не ние.

40

До 24

преди 1 година

Стефанеее,много общо има еврото.Като започнат да ти закръгляват стоките от 1 лв.на едно евро или айде,1,60 лв.на 1 евро,тогава ще го усетиш.

39

до Атакиста

преди 1 година

При Бай Тошо имаше салам един път в годината. Какво ми говориш за бай Тошо като си роден 1991 г.? При бай Тошо спираха тока на всеки 2 часа, а водата всяка седмица. При бай Тошо се чакаше половин ден на опашки за всичко: олио, сирене, хляб. При бай Тошо хората имаха пари защото магазините бяха празни и нямаше за какво да похарчиш парите си. При бай Тошо за един пръдлив Москвич се чакаше 10 години.

38

АТАКИСТ

преди 1 година

до 35 Любчо, краварче, ако не си разбрал от 33 години сме не под руска опека, а под краварска демокрация. Разбра ли кого трябва да съдиш, краварче умрялo???

37

Нане

преди 1 година

Имате ли банани и тоалетна хартия, краварски роби... Имате... Тогава, ще блеете.... ===)))

36

Шойгу

преди 1 година

Русия е виновна на 80% за бедността на България. А другите 20% са заради Доган и Радев ама те пак са хора на Москва и Кремъл.

35

Анонимен

преди 1 година

Аре за качество да не отваряме дума ,че става страшно .

34

Анонимен

преди 1 година

А Добро утро! Наспахте ли се?При цени близки до европейските, а понякога и по-високи, а доходи по-скоро близки до африканските какво точно се очава? Естествено, че много повече ще даваш за храна отколкото германеца.

33

Анонимен

преди 1 година

Да беше само храната,то битова химия,козметика ,дрехи.

32

Любчо

преди 1 година

Понеже вие сте вагини аз ще ви кажа истината: България е бедна заради Русия и Путин. И Русия е бедна заради Путин. Ще видите като го гръмнат че всичко ще се оправи и ще станем Швейцария на Балканите!

31

Читател

преди 1 година

Не само че продуктите са на почти 2 пъти по скъпи ами и са в много пъти и по не качествени.

30

Анонимен

преди 1 година

Скоро колонизираните ни управници ще усетят гнева Български

29

Нане

преди 1 година

Така ще е, докато не гилотинираме спекулантите Публично на Площадите... ===)))

28

я пак?

преди 1 година

20% от доходите за храна? От депутатските, предполагам. Вкъщи към 50% отиват в бакалиите, а не сме с особено ниски заплати. Ако тези от статистиката бяха като Пинокио, носовете им щяха да стърчат по 3 метра пред тях.

27

Анонимен

преди 1 година

Вярно е,че у нас храната е скъпа.Но също така е вярно,че около Коледа и Нова година супермаркетите се пукаха по шевовете от народ,който пълнеше количките като полудял.Няма статистика колко от тая храна е изхвърлена.

26

Шнапс

преди 1 година

България е най-верния съюзник на най-загиващата империя - руската империя! Путин е работил с мафиотите и Бойко така. Обаче заради тяхната алчност всичко вече е окрадено, а те като не могат да крадат и умират!

25

селянин

преди 1 година

цените са двойни на тези в германия и англия а заплатите 10-пъти по малки и всъщност 70-80% от доходите отиват за храна останалото за сметки а за други екстри нема

24

Watch

преди 1 година

Така е