111

Обективно

преди 1 година

Русия и Иран се отнасят към Украйна като към Хамериканско прокси и тъй като не е в Нато - ще правят там каквото си искат! Не знам как украинците не разбират това! Нахендриха ги между *** и наковалнята по ужасяващ начин.

110

Анонимен

преди 1 година

"Срещата на върха ЕС-Украйна ще се състои в Киев" ЕС лидерите ще им отидат на крак там пак да се унизяват. Много жалко!

109

читател

преди 1 година

Светна ли ти накрая ?

108

Чудя се

преди 1 година

Някой знае ли защо уркаинците постоянно говорят за това какво мисли Русия, колко загуби на бойното поле има и т.н., а не казват нищо за това какво всъщност мислят те да правят?

107

ХХХ

преди 1 година

Май укрите първи използваха дронове Байрактар или паметта ми ме лъже ? И всяка цел на Русия щом е провалена какво *** по цял ден тоя ?

106

Нечувано

преди 1 година

При война някой да се опита да изтощи противника!?!?1

105

Базедов

преди 1 година

И денги има, и петрол има, и газ, и ракети, и всичко необходимо за руската победа над Запада. Даже Световната банка обяви, че Европа влиза в рецесия, а еврохартийките без ресурси са напълно безполезни.

104

СЛАВА УКРАЙНА

преди 1 година

Браво пускайте още такива статии,те направо съсипват русофилите.

103

Хашимото

преди 1 година

Денги болше нет, друзя. Доставките на газ и нефт от расиюшка се сринаха , както и самите цени. Нали не мислите че нещата ще вървят по план за сметка на хартийки наречени рубли без покритие от петролна и газова валута, при условие че те не вървяха когато имаше свръх поктитие през пролетта. Как вам такое , а друзя?

102

Оффффффффф!

преди 1 година

Или да не поканват руски представител и да капитулират безусловно!

101

Оффффффф!

преди 1 година

На тая среща да вземат да поканят и руски представител и да започнат да уговарят условията на украинската капитулация!

100

Освобождението идва

преди 1 година

Зеленясалия Нацист лично ръководи операцията ПРЕД ЗЕЛЕНИЯ ЕКРАН! Хахаха

99

Анонимен

преди 1 година

Издишате кacкети русофилски... Мокрите ви сънища нямат нищо общо с реалността. Украйна навсякъде громи руския башибозук.

98

През 2022 година

преди 1 година

Над 600 дупки от артилерийски снаряди бяха освободени и заселени от укрофашяги. Някои от тях бяха интервюирани от ББС и казаха че най-после се чувстват като у дома си. Там където нацистите принадлежат. Под земята!

97

То Укроармия има ли?

преди 1 година

То Укроармия не остана вече! Там вече основно се бият разни главорези от Ислямска Държава и други наемници на които НАТО плаща заплати от НАШИТЕ ДАНЪЦИ! А пък на Урсулката и другите роботи им плащаме заплати пак от НАШИТЕ ДАНЪЦИ за да защитават по екраните това безумие. Да ни е честито!

96

от Кочериново

преди 1 година

Олиото падна под 4.00 лв, а бензин вече се намира и под 2.50, а войната още не е свършила. Представяте ли си още колко ще поевтинеят стоките ако кремълскто жуже капитулира? Руснаците и досега бяха бензиностанцията на европа, а пък след като укрите ги положат както си следва ще станат евтината бензиностанция на европа и ще се продават за жълти стотинки десетки години напред.

95

Христо Христов

преди 1 година

До 115 Не знам как е днес в германия, но знам че немците могат да се вдигнат най-много до позиция "магаре", че да са удобни на този отзаде.

94

Анонимен

преди 1 година

Този защо не каже нещо, което не е очевидно?

93

Ицето Иванов и

преди 1 година

паплачта от ДБ отишли до Укрия. На границата напълнили гащите и се прибрали. Миризмата била непоносима.

92

баба Ванга е казала

преди 1 година

Русия ке пребъде! ФАЩ фаща!