77

Анонимен

преди 1 година

Типичния пример как когато спортист влезе в политиката мисли само и единствено за собствения си интерес. И в нас имаме такива примери -Боби Преславата, бившия позорно изгонен кмет на Сливен Шмърканн Леччков, кралицата на уредените тото тиражи Весела ЛеВчеВа и т.н и т.н. От героите на народа станаха най-омразните продажници.Дано и Кобрата се въздържи от политиката че иначе и той Бая ще се изцапа.

76

анонимен келеш

преди 1 година

Арсенал Казанлък и ВМЗ Сопот от утре за първия работен ден от 2023 на 3 смени:):):)Бая руски зелки ше хвърчат из Украинските полета с бомби родно производство:):):)Руски тролейбуси безпомощно продължават да вият под новините и да заплашват,че България няма как да оцелее Зимата без руски газ:):):)ЧНГ наздраве:):)

75

Космонавт

преди 1 година

До 87 Продължаваш да не раазбираш? Тъжно е да си русофил. За последно - ако имаше мозък, щеше да събереш инфо от двете (или повече) гледни точки и да синтезираш истината. Ако не си разбрал все още, плачи.

74

до 89

преди 1 година

Няма нужда да съм платен да ви гледам сеира на русофилите как с мъка и стиснати зъби от злоба се опитвате да изкарате всяка руска загуба - победа :) седнал да ме плаши с Кадиров и не знам си кой :) я ти , Кадиров, Путин и цяла русофилска пасмина тук с бодра крачка да върите на майната си :)

73

Анонимен

преди 1 година

Уважаеми дежурни платени! Незабравяйте, че освен виртуалното пространство съществуваи и реално. Така например един татуиран беше записал клип, че щял да изнасили дъщерите на Кадиров- Измъкнаха го от Азовстал и го пратиха в Грозни за следствени действия. Ония двамата дето застреляха 10 руски войника също са в руски ръце вече, под Бахмут ги хванаха. Така че по- полека моля...

72

Анонимен

преди 1 година

Жените в Москва протестират защото по аптеките свършват тампони и превръзки изкупувани от руската армия поради липса на апетечки за войниците. :(

71

Анонимен

преди 1 година

С какво са извършили руснаците атаката? С ракетите, които изчерпаха преди 3 месеца или със 100-те процента свалени дронове от ВСУ?

70

Космонавт

преди 1 година

До Нищо не разбра, нали? Седни си, слаб две.

69

до 81

преди 1 година

Те малко като сваления украински дрон който пак удари няколко самолета :))) ама по-големи пво от руското нема :)

68

Дрт Ръсофил

преди 1 година

Ех кога ще дойде време за парада на 9и да изплакнем окото по безаналоговите руски оръжия и да погледаме малко маршируващи курсантчета :(

67

Анонимен

преди 1 година

"Свалените" руски дронове пак са поразили киевската енергийна система.

66

Анонимен

преди 1 година

Жужанко се мъчи да плаши с ядрено оръжие ама като гледам на какво дередже е великата му червена армия надали изобщо работят :) не че някой се е притеснил особено от приказките му :))

65

Космонавт

преди 1 година

До Българин Да, само истината ще ни направи свободни, но не чуждата истина. За да имаш своя истина трябва да имаш мозък който да е приел достатълно информация и да може да изпълнява команда "синтез". Русофилите имаат по един невроимпулс, само за aкaHе, Йедене и спане, няма как да достигнат до истината. Точка.

64

Анонимен

преди 1 година

Ами тоя Кличко не е ли прочел официалното заявление на ВСУ, че са свалили цели 100 от всичките 50 изстреляни ракети? Що така лъже, че няма ток?

63

Анонимен

преди 1 година

Великата ви червена армия стана за смях от шепа украинци с остаряло западно оръжие :( дори няма свои дронове ползва еднодневките на Иран :(

62

Анонимен

преди 1 година

Ох колко русофилска мъка има по таз земя :(

61

Космонавт

преди 1 година

Страхливите рашки дънят само с артилерия. Защо не влязоха в столицата, нали щяха да я превземат за 3 дни? Така ги драха, че на километри миришеше на изрорени 0Pkи и фeкaлии. Стопените танкове в пунктовете за вторични суровини още са с полепнало изгоряло месо.

60

анонимен келеш

преди 1 година

Рано или късно този Кличко или брат му все ше набарат някъде на къс пас мокрият сън на нашите русофилчета,талибанът рамазан кадиров:):):)

59

Анонимен

преди 1 година

Тая русия която ни освободи не съществува от 1917а година, а тези които ни освобдиха бяха разтреляни като кучета от родствениците на днешните. На днешна русия не дължа и добър ден.

58

Българин

преди 1 година

Най-продажните , мячат че сме били "роби" на САЩ! Значи ,ако не си влюбен в Путин, си "роб"на САЩ! Увредени мозъци! На тях им забранено да мислят! И през ум не им минава, че може да има и свободни хора, които признават достойнството! Само..."истината ,и Истината ще ви направи свободни"! На крепостните в Империята на Лъжата им е забранено да мислят! Там са ...Кремълската шайка и ...стадото! Останалото е ...ФСБ/КГБ/!