35

Анонимен

преди 1 година

Най-умното което може да направи ЕС е да изгони Бг, Унгария и Румъния от съюза.НЕЗАБАВНО !! И трите страни са руски поддлоги.

34

Анонимен

преди 1 година

До питанкаПолитиците са такива, какъвто е народа. Дори в процентно отношение в НС са долу-горе същите. То се вижда и с просто око. Хората да се сърдят на себе си. Никой отвън не ни е виновен.

33

АНТИКОМУНИСТ

преди 1 година

До АнонименИ аз винаги и навсякъде съм повтарял, че 1989г. - комунистите не сдадоха властта и не си отидоха! Комуниста КОКАЛА НИКОГА НЕ ПУСКА и то - доброволно! Но *** БГ-стадо с промития си мозък и сега да го питаш - ще твърди, че комунизъм в БГ-етото от години няма :) ! А голитици с власт в БГ които да не са свързани по никакъв начин с БКП/БСП и ДС - В БГ -НИКОГА НЕ Е ИМАЛО !!! Или са самите те са във властта през други партии, или техни деца, роднини, техни приятели и подставени лица.

32

Loyko

преди 1 година

Живял съм в Хърватска три години и още когато ние влизахме в Европейския съюз,те имаха поне 3 пъти по висок стандарт на живот от нас.Закъде да ни изпреварват.Те са си били винаги доста пред нас и като стандарт и като манталитет.Католици.

31

Анонимен

преди 1 година

Хърватия в Шенген и Еврозоната а Булггаристан на Боко и Доган става руско-турски вилает. Това е положението. ПроЦт народ, слаба държава.

30

Анонимен

преди 1 година

Няма истина,няма покрити изисквания,а има само интереси.

29

Анонимен

преди 1 година

Голем праз.Може да е и за добро.За да ги приемат има някаква изгода.От нас няма затова не ни искат.Нека си отглеждат там скакалците и да си ги размножават.

28

питанка

преди 1 година

Питам се кое повече ни спъва за да не сме и ние като хърватите ? ? ? Дали еФтините и продажни политици, които са "купени" още преди да проходят в политиката, или пък тъпият ни и ограничен народ, който не си отовори очи вече над 33 години, и все гледа "назад" , какво било, как било, защо било... Сантименти и меланхолия не правят живота по-хубав, това могат да си позволят супербогатите и супертаалантливите... , обикновенния човек по цял свят обича да гледа напред и да живее в днешния реален свят!

27

Анонимен

преди 1 година

Турция доста втвърди даването на турско гражданство на етнически турци, заради многото желаещи, така че никой да не се натиска за Турция. Който иска турско гражданство трябва да си купи недвижимост в Турция. Така че Турция не я пипайте. Факт е обаче, че в Турция храната и дрехите са чувствително по-евтини от тези в България. Бензинът е по-евтин и други неща са по-евтини. Има и по-скъпи неща от тези в България, например колите са много скъпи, месото е скъпо, смартфоните са много скъпи.

26

Морен сокол

преди 1 година

АХ Какво Лицмерие само.и двоен аршин в таз ес бре.

25

Анонимен

преди 1 година

Хубавото на цялата работа в България е, че вече хората в България започнаха да разбират истината. А тя е, че в България няма елит. Няма никакъв елит. Има само един вакум създаден от управлението на болшевиките,и този вакум не може да се запълни с друг вакум. А сегашният "политически елит" е просто една червена подигравка с всички и даже със самите тях. Но има още време докато българите осъзнаят това напълно.Нужно е време още за да се осъзнае истината.Колко време ще мине още,за жалост не се знае.

24

Анонимен

преди 1 година

Чалгария ще влезе в турския Шенген! Безвизов режим с Турция! Слава на президент паша Радо Шишарката и ориенталската музика!

23

Учуден

преди 1 година

ЧНГ Палави Паляци!!Не са отчайвайти,чи не сме влезли в Шенген!Важнуту е,че НИЙ ПАК СМЕ ТУК от ПП и ще продължим да ва променями цените и банковите сметки,първите нагоре,а вторите надолу!Ни съ угорчавайти,че кой знай какво са случва в шенгеня!Там са по нещастни от вас,щот нямат такива кат нас да ги променят!Ще си ум,рът един ден непроменени!А ний тъкмо тръгнахме дубре и променихме бюджета с минус едни 9 милиарда и лошити ни свалиха,но с помоща на Мадуру,пак ще са намерим,пак ще са прегърнемФСБ!

22

Анонимен

преди 1 година

Ако не бяха съборили правителството на Петков, сега щяхме да бъдем заедно с Хърватия. Уплашиха се ретроградните сили и българските лапнишарани им повярваха.

21

Анонимен

преди 1 година

Само в българските сайтове има такива недоразумения като копейките путинисти. Ами не може да искат да се върне СССР, и в същото време да искат държавата да е добре, да има високи доходи и пенсии и държавата да се развива.

20

Анонимен

преди 1 година

Трябва да се идентефицират ясно силите, които ни пречат да вървим напред. Има едно недоразумение Костя Копейкин, което активизира около 10% недомислеци, за които няма нищо друго, освен отрицание на хубавото, умното и красивото. Има и едно БСП, които уж са по средата, но по същество са прът в колелото на историята.

19

Анонимен

преди 1 година

Оф, краварските *** не спряха! От над 30 години е демокрация, скачащи мои американски ***! Не са ви виновни руснаците. Търсете вината в новите си приятели, които ви го набутват ежеминутно от Козяк. Митрофанова не е привиквала министрите ни. Херото го прави

18

Samo minavam

преди 1 година

Погледнете само, митничарите на една държава и разбирате, за какво става въпрос

17

Анонимен

преди 1 година

В България няма никакви промени. Корупция, връзкарство, на всички нива във всички власти е пълно с червени предатели. Няма лустрация, няма национално достойнство. Хората гласуват за такива смешници като Копейкин, Резидента, Мутрата, Нинов, Киро Канадеца и агентите на ДС от ДпС.

16

Смях

преди 1 година

А *** е във Виена, за да се опитва тепърва да договаря нашите условия. И за да гледа концерта на Виенската филхармония :)