10

Анонимен

преди 1 година

Бедняци. Даже баш банкера си брои стотинките . Тис пари ги вземам със съботите и неделите и допълнителната работа в Сиатъл . Черна *** а ще изкарам и другата година.

9

32 г, ерген, безрабо

преди 1 година

а за такива като мен с вишу 'икономика' колко ще е или да си търся в лидла?

8

Иде Видовден

преди 1 година

Сега като въведат еврото, ще видите с какви заплати сте! Ще се види, че у нас висшисти с по 20 години стаж по специалността получават заплати, каквито на Запад взимат само неграмотните начинаещи болногледачки без трудов договор, взети на работа в дома на хора със скромни доходи, които не искат да дадат своя старец в старчески дом, защото нямат възможност да го настанят там, където грижите са наистина добри. БЕДАТА Е, ЧЕ НЯМА ЗА КОГО ДА СЕ ГЛАСУВА!

7

Разследващ полицай в

преди 1 година

МВР. Разследващ полицай съм в МВР, взимам чисто 1000 лв. Работата ми е 200 пъти по-отговорна. Разкриване на всякакви престъпления.

6

Анонимен

преди 1 година

Браво, заслужават ги!

5

Горкият той!

преди 1 година

По света, в нормалните бели държави, заплатата на млад банков служител, работещ в солидна банка, достига 10 000 евро или долара, когато вече е наближил30-ия си рожден ден. Тоест, с по 4-5-6 години трудов стаж. А тук? Управителят на най-важната ни банкова институция е с горе-долу същата заплата. Какво да кажем за нашенски обикновен висшист, който не е висш държавен служител или близък роднина на олигарх-айдук, при когото да иде да работи?

4

В България

преди 1 година

за да се оцелява трябва да си мутрааа и за теб да няма закони и правила. Иначе ще мизеруваш цял живот с 1000 лв. Истината е - Терминал 2. Той Бойко затова си ни краде, беше си казал- българите са лош материал и затва ша ви спукам от крадене.

3

В НАП е истината

преди 1 година

крадат яко от данъци

2

Да не е

преди 1 година

780 лева?!?

1

Анонимен

преди 1 година

Нищо не прави този управител. А ние с по 1500-2000 лв. Срам и позор. Има хора с по 800 лв. заплати.