116

стар чвор

преди 1 година

СЛАВА на Русия една кръв и вяра сме с руснаците

115

Анонимен

преди 1 година

Гледа като кyчeнце. Не може този мил човек да е наредил войната! Да се обади на д-р Енчев, че много му се е смъкнало лицето от дъpтocтта!

114

ОФ

преди 1 година

За качеството на този материал трябва да съдим по откровената лъжа, че Император Николай I е царувал и управлявал от 1796 до 1855 г. От 1796 до 1801 г. царува Рицарят на Малтийския орден, Император Павел I. От 1801 до 1825 г. самодържец е Александр I, известен с това, че разбива колективнозападните пълчища на Наполеон, перз 1814 г достига победоносно до Париж, а през 1815 г става автор на Виенската конвенция и на Швейцарската конституция. Император Николай I е царувал от 1825 г.

113

от село

преди 1 година

Николай I e управлявал Русия от 1825 до 1855 г. Роден е на 25.06.1796 г. Моля оправете своята грешка, а преди да пишете нещо, правете обстойни справки.

112

Алекс

преди 1 година

В Кримската война Западът е срещу Русия и Русия губи войната.Руско-Турската война от 1877г. е реванш за тази загуба.Русия тръгва на тази война едва когато е напълно сигурна, че Западът няма да се намеси.Благодарение на Априлското въстание Западът е срещу Османската империя.Сега историята се повтаря.Западът е на страната на Украйна и Русия ще загуби войната.За съжаление рашките не обичат да четат учебника по история.Разчитат само на мускули.

111

Анонимен

преди 1 година

От 45 милиона украинци, 300 хиляди били поискали руски паспорт. Толкова за връзката между руснаци и украинци.

110

Анонимен

преди 1 година

До 215 май злорадстваш?

109

пришълеца

преди 1 година

Путин е вече вечен дявол:))) новият е известен също:)))освен името друго нема....))))

108

Анонимен

преди 1 година

До франсета и англета. Злорадството е признак на безсилие и звучи не добре.

107

Анонимен

преди 1 година

Аман от тези безкрайни почивни дни. Само аптеките работят. Обаче за сметка на това лекарите лекарите не работят. Магазините не им се работи по принцип камоли на Нова година дори на Коледа и ресторанти не работеха. Може би е богу угодно да не работят.

106

Анонимен

преди 1 година

До франсета и англета. Отминал си с безразличие предните мнения. Какво очакваш. Не те подкрепям.

105

Франсета и англетая

преди 1 година

Баш ние, българите, никакъв интерес не сме имали от това, Османската империя да спечели Кримската война. С това, че Англия и Франция са се втурнали да подпомагат турците, на нищо не прилича. Бог забавя но не забравя сега си го получават и се борят с ислямското нашествие в собствените си страни.

104

Анонимен

преди 1 година

Досаждам с въпроса за лайковете но това е верно. Проблем има щом слагам лайк отива дислайк и няма опция да се поправи.

103

Анонимен

преди 1 година

До Българската журналистика слагам + плюс но скача минус- . Защо така не разбирам..

102

Анонимен

преди 1 година

Има все пак малка разлика между години на живот и години на царуване. Толкоз малка, че сте изтрили двама руски владетеля от историята и на тяхно място сте разположили Николай I.

101

Анонимен

преди 1 година

Много ми е интересно по долното мнение за кой "нелегитимен шут" говориш. Аз се сещам само за един шут.Шегичка.

100

Анонимен

преди 1 година

Русия също не трябвало да вярва на мошенници които са обещавали че Нато ще спре разширеното си но за двайсе години има пет или шест вълни на разширение . Подписали са минските споразумения без да имат каквито и намерения да ги спазват и както Меркел си призна с едничката цел Украйна да се въоръжи.

99

Анонимен

преди 1 година

Българската разследваща журналистика може и трябва да работи за интересите на България и българския народ. Намеренията трябва да са честни морални и почтени . Ровенето във вътрешните работи на друга страна и развиването ьна подривна дейност срещу тази страна е шпионска дейност не е и не може да бъде никаква журналистика. Мисля че е незаконно на практика.

98

Анонимен

преди 1 година

Не виждам защо трябва задокеанските трролове всеки ден/всяка нощ да влизат в бг сайтовете и да обиждат българите след като вместо да работят за работодателя си работят за украинизация на Европа

97

русофилски нефел

преди 1 година

дори за правата лопата е НЕдостоен.