151

Анонимен

преди 1 година

Абе русофили, колко от вас живеят в Русия и колко назапад? Над 2 милиона българи са напуснали България в последните 2-3 деситилетия. Колко от тях са в любимата ви Русия?

150

Анонимен

преди 1 година

За улеснение на сметките на "анализаторите", курсовете долар, евро/рубла са пак същите, както преди войната. Колко много могат да страдат руснаците, като знаят, че имат най-евтините топло, светло, транспорт, вода, хляб и какво ли още не, В СВЕТА~

149

Никола Стефанов

преди 1 година

Чий провал? Въпреки лъжите, бълвани от прес-тит-утките на запад и у нас, руснаците се справят доста добре в Украйна; с това темпо (ако американците не пуснат атома самоубийствено, разбира се) ще накарат украинците да се предадат безусловно до две години. А за това време в ЕС няма да е останала каквато и да било икономика.

148

Анонимен

преди 1 година

Ако погледнете назад към последните американски президенти, почти всички те са имали проблеми, за които дори не са знаели. Джордж Буш-младши не предусети атентатите от 11 септември. Барак Обама не успя да предвиди Арабската пролет. Доналд Тръмп не очакваше пандемия. Аха да да ама не. Всяко едно от гореизброените е дело на американския президент по онова време.

147

Сандо

преди 1 година

февруари руснаците са в Киев, само да замръзне пак земята и влизат отново с танковете... и Украйна замина за запада

146

юлиян

преди 1 година

Стараят се натовските''експерти''да ни внушат,че военните действия в Украйна се намират в''задънена улица''.Нищо вярно няма в това.Руската армия методично''премила''намиращите се на предната линия украинско-натовски части.Киев засега успява да ги подменя с нови,макар и необучени.Те още по-бързо се топят под плътния огън на руската артилерия,но това не може да продължава дълго.Положението все повече започва да прилича на истинска месомелачка.Колко млади украинци още трябва да загинат заради САЩ.

145

Анонимен

преди 1 година

На русофобите по тивитата, са им подали инструкции да не говорят ид.и0тии.те от позиция на фобията, с което да показват болестното си сътояние, а да лъжат и мажа с мек и тих глас с което да покажат на българите, че Русия вече е загубила войната и единственото, което и остава е да капитулира и да се саморазпадне, а Мацква ще стане столица на джендърията! Дали това ще стане истина, предстои да видим. Живеем в интиресни времена, стига да не ни навестят и нас снарядите, бомбите и ракетите!

144

Кога ще свърши

преди 1 година

Войната ще свърши когато руската армия пак стигне до Киев. Но този път оттегляне заради обещания за мирен договор няма да има. Една и съща л'ъжа два пъти не минава. Зеленски ще избяга на Запад да си харчи доларите, ще основе там правителство в изгнание (за да продължат да му плащат) но поне украинският народ ще се оттърве от него и от укронацистите.

143

Доктор Ху*

преди 1 година

Понеже Путин не разрешава джендъризъм в Русия и е против еднополовите бракове , та затова нашите геюве толкова го мразят и се пишат по форумите за русофоби...... не че щото толкова много са заобичали някаква си Украйна .... п.с. Те не спират да правят всякакви опити да го изкарат един от тях или че е лудд, /което си е едно и също/ ама за сега неуспешно и много се безпокоят че ако навсякъде стане както в Раша няма да има къде да се бракосъчетаят с интимния си приятел... Уууужас .

142

анонимен келеш

преди 1 година

Абе не е много сигурно дали отрепаните фашаги от сталин са повече отколкото отрепаните от него руснаци:):):)

141

Анонимен

преди 1 година

Бандеровците , трябва всичките , да ги съберат не едно място и да ги изгорят , заради гаврата с Руските войници, които са взете под плен и издевателстват над тях. Всички бандеровци до един поляти с бензин и запалени.

140

Анонимен

преди 1 година

Най долната е оная черната, в сената дето, не дава думата на никого, дано я изгорят.

139

Русофобите пак вият

преди 1 година

Като линейка в задръстване. Безсилието им не ражда друго освен обиди, клетви, плюнки, псувни което ги прави още по забавни.

138

анонимен келеш

преди 1 година

За сталин е верно,че свърши работа:):):)Маса руснаци изтрепа:):):)

137

174

преди 1 година

А Кочинистан кякво е рай за мафиоти

136

Агенция руски рай

преди 1 година

Даваме дума да преизпълним петилетката за 9 месеца!

135

русофил

преди 1 година

До анонимен ***: То и Сталин не беше славянин, но свърши добра работа!

134

Анонимен

преди 1 година

Русия е психиатрия, за тях всички са нацисти, сатанисти, жендАри и т.н.

133

запознат

преди 1 година

До При чичко Химарс... Споко джендърче! За теб са подготвили ГРУЗ-400 и ГРУЗ-800!

132

анонимен келеш

преди 1 година

Рамазан Кадиров в кремъл:):):)Тоз и той Славянин,православен брат:):):)