205

И. Петров

преди 1 година

С АЩ проливат чужда кръв в угода на своите интереси. Американският генерал ясно го каза, че срещу някакви си 6млрд. долара са успели да запалят войната срещу Русия. Целта е изтощаване на Русия и предизвикване на вътрешни смутове, които да върнат времената на Елцин, т.е. до разпад. В тази кауза е включен и ЕС. Меркел без свян потвърди, че чрез Минските споразумения са измамили руснаците за да подготвят войната. Не са предвидили обаче, че тоягата има два края!

204

Анонимен

преди 1 година

СЛАВА УКРАИНЕ! ГЕРОЯМ СЛАВА!

203

Анонимен

преди 1 година

Айде путин, и да са инатиш и да вееш белия байрак, все едно! Игрътъ свърши!

202

Анонимен

преди 1 година

Кой напада суверена държава и иска мир ??? Путин иска Украйна ще получи още черни чували живота в Русия не струва нищо

201

Анонимен

преди 1 година

На путин не му останаа деньги за иранско оръжие и е валат! Само жлъти копейки му дрънкат в жona! Извинете, исках да кажа в джo6a!

200

Анонимен

преди 1 година

Българският мъж е наравно с жената. Той вече не е патриарх и не му се слуша думата, защото много често не може да изкара прехраната на семейството си. Защото не може да изхрани семейство, българският мъж много често няма семейство, много често-има, но жената изкарва прехраната, защото мъжът няма занаят. В творчеството българско накрая на романа или жертват момата или тя се саможертва. Ако българските мъже можеха да раждат, можеше да има български народ, ама не могат.

199

Анонимен

преди 1 година

До 213 Русия не е тръгнала да оправя чужди държави , а навежда ред в собствените си територии които пянчото Елцин подари на краварският бандитски запад!!!

198

БЕРЛУСКОНИ

преди 1 година

ФОРЦА УКРАЙНА!

197

Анонимен

преди 1 година

Българският мъж отдавна приключи с патриархата: власт няма нито в селото, нито в занаятите, нито в семейството. Селото-държава ум ря. Мъжът-българин прилича на п с е, което се надява господарят да му сипва в купичка или поне да му подмята кокалче. П о ми я рите обаче нямат господар и не са необходими след като дворът вече е разграден.

196

Дарвин

преди 1 година

Докато големите си го мерят, малките държавици ще изядът дървото, уж косвено, както винаги..

195

Анонимен

преди 1 година

Капитализмът е финансова пирамида, необходим му е безкраен растеж. Ами, ако не може да се разрастне? 11.09.покри фалита на много американски фирми. Ако на САЩ не им провърви с войната в Украйна? Разбра се, че американците са планирали 3 фази на тази война. Да поживеем,да видим.

194

Анонимен

преди 1 година

Украйна са номер едно в стария свят! След като омете русия, продължава в беларус и с. корея! Естествено България и цяла Европа ще подкрепим братушките укри!

193

тоя

преди 1 година

късия-московския няма да миряса докато не ликвидира младите руснаци в месомелачката на една абсолютно безсмислена война, която няма да спечели.Скоро ще видим путин-юген на фронта.

192

Анонимен

преди 1 година

В идеалния случай колко ще е свободна Украйна като фалирала държава и с кои пари ще се възстанови като ЕС е в банкрут, а САЩ е с трилиони долара дълг? Може би Китай са и дио ти и не знаят, че след Русия е техния ред, ако не вземат в свои ръце нещата?!

191

Анонимен

преди 1 година

Карфиола от снимката блъфира! Плаши с унищожение, за да склони Зеленски на мир че много му изтъня джoпa! Аз съм картоиграч и инстинктивно ги усещам тея номерца!

190

Анонимен

преди 1 година

Русия е приела най много украински бежанци спрямо останалите европейски страни и от държавите членки на ЕС и Нато. От началото на конфликта 2014 до сега. !!!

189

Анонимен

преди 1 година

Миналата година САЩ избягаха позорно от Афганистан след 20г. Безславна война. САЩ бягаха а сценките на летището бяха тъжни.

188

Анонимен

преди 1 година

Вовата ако си беше оправил държавата украинците сами щяха да дойдат. Никой не бяга от по хубавото.

187

Анонимен

преди 1 година

Искаш да кажеш преди да ти "бият камшика" сорросе.

186

Алекс

преди 1 година

До Анонимен 211 Преди САЩ, СССР направи същото упражнение в Афганистан.Рашките отнесоха много повече бой от афганистанските селяни преди да си бият камшика.