137

Анонимен

преди 1 година

Всеки харесва да побеждава, но те не могат да ни бият, как да гледаме на тях сериозно :))) Пишат се за голема работа, но ние вътрешно знаем, че не са стока :))))

136

Анонимен

преди 1 година

Сърбите са подли и двулични песове. Нападнаха ни, защото се обединихме с Източна Румелия. Е после ядоха големия пердах, но добре че беше Русия да ги спаси от пълна окупация. Имаха късмет, че още изпитвахме някаква фалшива признателност към Руската империя.

135

бай уй

преди 1 година

Е кой да ни обича като ние сме си такива . То се вижда и сега какви дупедавци сме .Нали ги виждаме в народното събрание

134

Анонимен

преди 1 година

Аз лично се срамувам от това,че сме позволили преди 25 години сръбския народ да бъде бомбандиран от самолети, прелитащи над България. Българите не са зверове, но продажните ни елити са зверове.

133

Натовеца

преди 1 година

Аз като българин ,като мисля и повечето българи нямам нищо против Сърбия и сърбите ,напротив много ги уважавам ,сърбите не клекнаха нито пред Хитлер нито пред ФАЩ .Смела и горда нация са а не върти опашки ,като нас !В момента тече хибридна операция с анти-сръбска пропаганда и мисля .че краварският окупатор иска да ни използва нас ксрещу Сърбия !Да внимаваме да бъдем умни и да не се поддаваме на американската пропаганда и опити за разпалване на война на Балканите пак !

132

Анонимен

преди 1 година

"унищожаването на сръбската култура там" - Каква сръбска култура е имало в Македония преди 1944? Хайде опомнете се малко кой е окупатора на Македония? Ние или сърбите?

131

Анонимен

преди 1 година

До АнонименЩом Косово е българско защо го подарихме на наркомафията, подкрепяна от САЩ и НАТО. Да изгоним ГЕЙФОР и да си върнем Кососво в България.

130

Анонимен

преди 1 година

"от депортацията на сръбското население са били потресени дори и германците" - Да бе, нацистите са потресени от депортация ( изселване ) на сърбите. Същите нацисти дето прщат в газовите камери не само евреи и комунисти, но и всички, които смятат за техни врагове са били потресени, че българите искали да изселят няколко сърби от изконно български територии.

129

До 150

преди 1 година

Марш в библиотеката )) да изучиш историята.Да,а при кой цар е взет Белград?)

128

До 142

преди 1 година

Най-старата държава викаш в Европа,хм и колко време е била под иго за своите 13 века !?А на трите морета е била ,но за колко време знаеш ли ? Дай малко информация))

127

Анонимен

преди 1 година

Малко им беше урана преди 20 години. Дано влязат пак в Косово да получат малко демократични подаръци за Нова Година

126

Натовеца

преди 1 година

американците искат да ни насъскат срещу сърбите не се подддавайте на тази хибридка ,същата тактика ,като с умишленото влошаване на отношенията ни с Русия !Готвят ни нещо на балканите !Краварският окупатор където стъпи само омраза и разделение !

125

До 144

преди 1 година

И кога е бил Белграл български и колко време ?

124

Анонимен

преди 1 година

Сърбите имат една спечелена битка срещу наш цар, забраих му името, като челяка е склучил мирен договор с тех и не е очаквал да го изненадат изотзаде :))) Естествено сме ги разбили после, но те се гордеят с единствената си победа срещу нас, дори с измама :)))

123

малко сме ги били

преди 1 година

Когато Велика България граничеше с Унгарското царство, а Белград си беше български, сърбите бяха част от българския народ, като да речем шопите! Само че много им порасна работата и се взеха насериозно!!

122

Анонимен

преди 1 година

Откраднали са снимка от клането в Батак!!!

121

Анонимен

преди 1 година

Ейййй, още ги е яд че са яли як кютек. Българите нямат едно пленено знаме и са мачкали всичко наред, макар и бедни, боси и с недостатъчно оръжие. Не случайно сме били на три морета. България е от 681 г., а другите нямат такава дълга история и си измислят. Няма красива война, винаги е голяма мъка, ако не убиеш, тебе ще те убият.

120

Вучич е пътник

преди 1 година

Сръбският народ заслужава по-добра участ. Сръбският народ заслужава демокрация. Русия губи влиянието си в Сърбия предлагайки само оръжия и бедност. Вучич си отива...

119

Анонимен

преди 1 година

България я управлява един варварин над 12 години, изгонил от България над 1 милион Българи.

118

Анонимен

преди 1 година

Това все още се прави с Българите в България.Поне не го правят в съседните страни.Иначе ежедневно се избиват и унижават Българи в България.Време е да се извиним на нашите съседи.На Сърбите,Гърците и Македонците за всички злини ,които нашите предци са им причинили. А И ДА СЕ ИЗВИНЯТ НА БЪЛГАРИТЕ СЪЩО ТАКА,КОИТП ВСЕ ОЩЕ СА ТЕРОРИЗИРАНИ.