36

Анонимен

преди 1 година

ЧЕСТИТА ПРОМЯНА

35

Сахар

преди 1 година

Ще караме нови.

34

Анонимен

преди 1 година

Дъргел на десет-плюс години който едва диша му търсят 15 каймета,абе вие съвсем се побъркахте!

33

Христо Христов

преди 1 година

Голям прас! Българите членуват в клуба на богатите - ЕС!

32

Анонимен

преди 1 година

Още малко ви остана да скубете хората с дъртите таралясници,чайниците до две-три години ще залеят Европа с нови автомобили на прилични цени!

31

Анонимен

преди 1 година

Защо не наложим таван от 3 хиляди лева ?

30

О, божке

преди 1 година

Ганняя си е тарикат човек. Кара мерцедес на 20 години, който се чупи през месец, кара го в провинцията да го оправят по-евтино за 300-400 лв, но той е баровец. Пари за нова кола, и то каква да е, няма, но да оправя дрънголника има. Все пак е мерджан. Сутринта 50 човека се наредили на Лидл. Бре, викам си какво са пуснали. Ъглошлайфове и бор машини и Ганяя се наредил. Ще остави 300 лв, но може пък да потрябва, и да го ползва 2-3 пъти у годината. Страшни майстори всичките, ей. Пълнят немската гуша.

29

Анонимен

преди 1 година

13 бона и нагоре за десетгодишен дарак,на тия чавка им е изпила мозъка,и това при положение че можеш да си вземеш чисто нова масовка за около 30 бона!

28

Гей-Бей

преди 1 година

Винаги може да ви откажат от мераците ви срещу 10лв литъра.

27

Анонимен

преди 1 година

Ше чекаме да намалеят. Който не му се чака да се охарчва.

26

Кънчо Трънчев

преди 1 година

Безспорният факт е, че в България цените са спекулативни. Има няколко оновни играча, които в картелно споразомение се разбират за цените. Като пример, Кауфланд сравняват цени с конкуренти, но не за да предложат най-ниска цена, а за да следят дали "конкурента" спазва споразумението. Сответно и другите вериги ги правят. Реално полититците в България ползвар това за популистки алабализми да залъгват избирателите си. На всички така е изгодно, освен на обикновеният човек.

25

София

преди 1 година

Кола само втора ръка от първи собственик след представяне на документация и проверка в регионално представителство за достоверността на документите. Иначе коли Н-та употреба дето никой знае как са карани, поддържани, бити, млатени, ремонтирани, не благодаря те са за наивниците.

24

Анонимен

преди 1 година

Моят бюджет за кола, която се кара в града е 3000лв. Човек ако разбира, може и за 1000лв да си купи кола, която няма да го остави на пътя и няма да се разваля.

23

До дамм

преди 1 година

Глу.. пако, че ти искаш 2000 на панелката на 60г и няма кой да ти я купи си е твой личен проблем. Ако искаш вдигни още цената на тоя коптор

22

Анонимен

преди 1 година

Вече виждам, че срам няма, само алчност: Сирене кг 55лв, кашкавал кг 100лв, фиатче на 15г 25000лв. После търговците ронят крокодилски сълзи, че бизнеса не върви и фалирали.

21

Анонимен

преди 1 година

До Поцинкована Мутка - ела ходи ти пеш тук, където най-близкият магазин е на 7 км, а ако ти дотрябва нещо извън основна необходимост трябва да минеш 15. На посока. автобуси тук има през целия ден два.Айде да те видим!

20

Анонимен

преди 1 година

винаги е било скъпо да си богат

19

Анонимен

преди 1 година

Да бе, за тези таралясници над 10 години, няма кой нормален да даде тези пари. Опитват се пак да надиграват хората. Как в Европа не са на тези цени, а само тук. Поредната спекула, както с храните. В чужбина спират да внасят български стоки защото са мн.скъпи. При нас прекупвачите в момента надуват цените.

18

Анонимен

преди 1 година

Еми сега какво ще правят нашите виртуални "богаташи", ще требва да просят по улицата :)))

17

Damm

преди 1 година

Ганята все чака да паднат цените я на панелката, че нямал 2000 ойро/квм за Лозенецо, жип мерцедес на 10г с газова му одвял 50% над това което си е представял. Абе едно време нозата била 6ст, как така сега има такива цени! Да идва комунизъма и да прецъфтява от просперитет панелния диспечър с компотите от село.