69

стоян

преди 1 година

Нека Радев и Гълъб Донев изкарат само един месец с българска минимална заплата.Пък тогава да видим дали ще говорят за вяра в доброто и т.н.Срам и позор.

68

Анонимен

преди 1 година

този май не ходи на служби в Александър Невски Каква вяра има?

67

Отчето

преди 1 година

За какъв мир приказваш нечестивецо , като пращаш оръжие на фашистите в Украйна?Ще те гази руски ботуш барабар с другите военолюбци!

66

Анонимен

преди 1 година

Не ,благодаря човече .Преди каза няма да даваме оръжие ,после се обърна това не е мъж та какво остава за друго .Никой не иска даване на оръжия

65

Анонимен

преди 1 година

До 2023И като се приберат в БГ ще цъфнат и вържат.

64

Т34

преди 1 година

Чорапа и другите войнолюбци в парламента веднага да отиват на фронта да се бият за укрофашистите.Трябва да дадат пример как се обират осколки от ракети в касапницата наречена Украйна.

63

Василев

преди 1 година

След 1917г. няма такава държава като Русия!Винаги съм казвал, че руснаците са най-простите хора в света, които допуснаха с един брониран влак с пари и една шепа масони юдеи революционери , да завладеят най-богатата страна в света!Б България това става , след като Червената армия влиза през 1944г. и започва голямото клане!Една глътка въздух за България беше времето , когато руските суровини и пазари директно вляха жизнени сили в балканската провинция!Идва Новият Световен Ред, и пак сме слуги!ЦРУ!

62

Анонимен

преди 1 година

Пратиш ли сина ми да се бие за Украйна, аз лично ще почна от теб. Заклевам се!

61

Бичев

преди 1 година

Родните мур3илки са готови и фес да нахлупят, но да няма война.

60

Резервист

преди 1 година

Ако Русия бъде заличена и светът ще бъде заличен.Какъв ще е този свят без Русия.Това са думи на Путин.

59

Горельов Родопски

преди 1 година

Ватняците мятат партенки за война и мобилизация. Тавариши не се правете на одарени, напълно ви е ясно, че докато някой не нападне България, мобилизация не може и няма да има. Поняли?

58

Яхти бахти

преди 1 година

И какво намазахме от това НАТО.За тридесет години никакво съвременно оръжие не е постъпило в България.Пълни нещ----ци.

57

Точно така

преди 1 година

За да има мир Русия трябва да бъде заличена!

56

2023

преди 1 година

Българските гастарбайтери масово до края на 2023г.ще се приберат в България.Кризата удря и испанци и германци и всички други.Гювеча свърши.

55

Милионер

преди 1 година

Обяснете му на генерала президент, че в България има не само деца. Възрастните също искат да е мирна, щастлива и още по-богата Новата 2023 г. Военните да се готвят за война и мобилизация. Просто не разбирам, защо политиците ни си мислят, че с оръжия се постига мир. Те дори и правителство не могат да изберат, а пък Радев го е подкарал през Конституцията. Демек през просото.

54

Василев

преди 1 година

Радев го сложиха същите хора, които назначиха Доган,Борисов,Сакскобурготски,Гоце,Нинова,Костов,Плевнелиев,Кирил Петков на ръководни държавни постове!Това е един болшевишки елит и система от 200 човека с голям ресурс, които са паралелната държава и които управляват задкулистно, за която говори и Нинова!Тези хора пък са зависими от едни други хора и фактори, които са на по-голямо ниво в ЕС и САЩ!Нишката води до свръх богатите еврейски фамилии,които управляват най-елитните банки и корпорации!Мо!ЦРУ

53

3M

преди 1 година

кога ще го гоним този реZидент?

52

Анонимен

преди 1 година

Тоя вече ни вкара във войната.Нищо хубаво не ни очаква.

51

МКОЛ

преди 1 година

От този търнокоп няма нужда.Да си върви.

50

Майната ви

преди 1 година

Хуманитарна помощ, само че с оръжия.Така ли се постига Мир?Тежко ни на такива малки като нас.