99

До 101

преди 1 година

Значи е имало германски султан??? Кой е той?

98

profetey

преди 1 година

До Анонимен 88: В това което пишеш има няколко пропуска. Защитата в Запорожие на руснаците е окопи и съоражения (не като Харков). Колкото до Бахмут - там има прекалено много войски и техника за да се атакува. В Харков на изток от река Оскил украинците имаха успехи преди месец, докато не пристигнаха резервите на руската армия. Иначе за Херсон - заради язовирната стена се изтеглиха руснацита. Украинската армия няма и достатъчно техника с която да атакува. И още много причини, но нямам място.

97

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Ако украинците успеят да пробият защитната линия Сватово-Кремина тогава Лисичанск и Северодонецк ще бъдат практически оголени за удар откъм Север. Това на практика ще принуди руската армия да отстъпи зад линията от 24 Февруари или да рискува тотално обкръжение и ликвидация.

96

Анонимен

преди 1 година

Явно много не са запознати.Месомелачка беше за украинците.Руснаците действат с артилерия.Имат си укрепени позиции и само отблъскваха доскоро атаките.Слабо укрепените села се атакуваха от ЧВК "Вагнер". Всички приказки за загубите на руснаците са лъжа.Мита за американските връх оръжия отдавна е развенчан.

95

Анонимен

преди 1 година

Друг интересен факт е, че ра6истите са загубили и над 3000 танка. Подробност е, че не са истински танкове, ами дърти т-72 и т-6х,но с това разполагат нещастницитее. Напоследък самолети на практика не губят защото не летят над Украйна.

94

Русия=Психиатрия

преди 1 година

Избиването на възможно най-много русо-фашистки нашественици е правилно но натиска към Бахмут няма да спре защото за Путин няма значение броят на загиналите. Украинците трябва да отрежат тила на руската групировка и най-вероятно това ще стане с атака към Лисичанск последвана от завой на Юг за пресичане на логистиката към Бахмут.

93

Анонимен

преди 1 година

След превземането на Мариопол и Азовстал в централата на ЦРУ на входа сложиха още две звезди ! Разбира се че ,анонимно сащ действа по цял свят, дори в това скапано сайтче,но идва краят...

92

До анонимен келеш

преди 1 година

Патриотите са за противовъздушна защита, не са за стрелба по фронта. Затова и ра6истите така вият - ще им пресекат терористичните занимания с които тормозят цивилните. Последното което могат да правят, те друго вече така или иначе не могат.

91

Лицемери американски

преди 1 година

В полша и сащ военните гробища растат като китайски град ! Интересното е ,че в американските на гроба на военните няма дати роден -загинал... за да не скочат медиите че в Украйна умират стотици..аахахахах

90

Случаен

преди 1 година

Начи да си легаме с обувките.

89

Анонимен

преди 1 година

До АнонименПрез ПСВ българите са воювали не за България, а за австрийците , защото владетеля на България Фердинанд е бил австриец, немците и Австрия, завладяват огромни чужди територии в Европа и на други места и битката е била между англичани, французи и немци. Руснаците просто застават на страната на англичани, французи във войната. Немци заемат престола в България, Сърбия, Гърция, и дори Турция и днешна Румъния(1865 г. заместват българския език с измисления "румънски" език),

88

анонимен келеш

преди 1 година

Ти ше видиш след няколко дни с Пейтриът кво ше става:):):)Бой по руските каски до откат:):):)

87

Анонимен

преди 1 година

Бройката дневно ликвидирани скочи откакто украинците използват химарсовете за поражение на меки цели. А иначе ра6истите са вкарали към 450- 500 000 пушечно месо. 120К първоначално, 300К от могилизацията и към 20К затворници. Допълнително чеченските главорези. Така, че 100К ликвидирани е ок. Тепърва ще стават още повече.

86

Рамбовче,

преди 1 година

До анонимен ***. Да Украйна избива по 300 цивилни руско говорящи украинци на ден ,така излизат сметките ти, да !

85

анонимен келеш

преди 1 година

Ти кой си да казваш кое е истината бе?:):):)

84

Не

преди 1 година

До Да Напротив ,Вагнер взима пленници , храни ги пои ги и ги лекува. Виж укрите разстрелват на място ,това е истината.

83

анонимен келеш

преди 1 година

Лека корекция в изчисленията:):):)То по празниците всеки ден много алкохол и нещата се пообъркват:):):)Всеки ден ВСУ изтребва средно по 300 руски терориста:):):)Така излизат сметките:):)Дай Боже да вдигнат бройката:):):)

82

да

преди 1 година

украйна: от трън, та на глог! от руска зависимост - на американско робство!

81

Рамбовче

преди 1 година

Тез 100 хил.убити руснаци ,да не се окажат като онези свалени 70 руски ракети от 60 изстреляни ,а в у руина няма ток незнайно защо ? ...ааахахахахахахсх

80

Анонимен

преди 1 година

Що бе? Укринците казаха, че Бахмут(Артьомовск) не е от значение за тях.