34

Анонимен

преди 1 година

Уджаз....сега всички ша Омрем!!111!

33

Анонимен

преди 1 година

В американския план е предвидено да ни ликвидират до 2026 година и както виждате, стриктно се изпълнява.

32

Анонимен

преди 1 година

Добре че ПП дойдоха че започнаха преговорите за диверсификация на ядреното гориво, които Радев нямаше как да спре, заради големия обществен отзвук. Иначе щяхме още 50 години да сме зависими от комунистите.

31

Зозо

преди 1 година

Хахахаха, а от старото гориво ще правим *** бомба и ще се заканваме на съседите като Путин психото :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

30

Анонимен

преди 1 година

Продължаваме да издържаме краварите И това ако не е робство

29

Анонимен

преди 1 година

в рамките на 6 месеца чакайте ядрен инцидент от ниво 5 при което България заминава, но голяма работа, нищо нали нашите приятели ще спечелят пари

28

Анонимен

преди 1 година

Да се купува ядрено гориво от създанията взривили Фукошима с бруталната си некадърност е меко казано престъплениеНационални предатели

27

Анонимен

преди 1 година

Това са закони и решения все вредни за обикновените хора и всички правителства са против мнението на народа. Предпоследното доказателство е това, а последното ще е с еврограбежа и пак така подмолно и коварно ще подпишат. Принудителното ваксиниране беше същия геноцид.

26

Вуте

преди 1 година

Аз още си гледам аганьока! Кви са тези, лед... смард! Тежът, като салфетки?

25

ТЕЗИ КОИТО ПОДПИСАХА

преди 1 година

С УЕСТИНГХАУЗ, ДЕЦАТА ИМ ЖИВЕЯТ НАДАЛЕЧ В ЧУЖБИНА

24

Бягайте в Русия

преди 1 година

Облака няма да стигне до там, като гръмне!

23

Анонимен

преди 1 година

Гнусни изчадия на ада. Ще ни затрият.

22

Анонимен

преди 1 година

На коя дата започва с новото гориво?Питам да си сложа датата на надгробния камък.Знаех ск,че рано ще умра.Ако разберете напишете статия.Между другото не е работа на служебното правителство да сключва дългосрочни договори.И Радев се продаде.Онзи където все пише как трябвало да се затрие семето на комунистите сигурно ги е натиснал за сделката и сега ще стиска палци да гръмнем,за да си отмъсти за това как едно време комунистите му били убили родата.Този е психар.

21

Анонимен

преди 1 година

Защо Уестингхаус не изградят нов АЕЦ на тяхната система, а трябва са си правят експерименти с руската, от която нямат и понятие!

20

Народен Съд!

преди 1 година

Не забравяйте че искаха да ни набутат уестингхаус да прави белене, и понеже не им се получи затриха милярди и останахме без втора АЕЦ! А сега искат да затрият и козлодуи!

19

Всичко руско

преди 1 година

е без аналогови! Ако не е руско в България няма да работи! Москвича ми е за ремонт, но ще си го оправя, че на западни коли не вярвам!

18

ВМС мрази Румен

преди 1 година

Останаха ли съмнения на кого служат правителствата на рапона-старшинаРадев и чии интереси защитават, и #кой го катапултира на Дондуков, всеки случай нито е митрофанова, нито от паркхотел Москва са го сложили, в Лозенец са господарите му, те го обучиха в техните академии, а тъпумгените-чалгатистански да продължават да плюят, очаква ги още по-скъп ток от догодина, и по-ниски доходи .... Ашкулсум сокол ефенди, че с твоята прозорливост допусна този димитровградски *** да ни затръка за цел живот

17

аспиринен

преди 1 година

руснаците още отсега не ни искат отработеното гориво

16

Абсолютни васали!

преди 1 година

С американските самолети, които никога няма да долетят до България си платихме такса спокойствие, за да не ни превърнат в Украйна. Защо няма да долетят - защото не получават металните сплави от Русия или Китай, от които се произвеждат двигателите на самолетите. Сега с горивото на Уестингхаус си осигуряваме пълно разрушаване (изгаряне) на вътрешната обшивка на реакторите и затваряне на АЕЦ след 5-10 години!!!

15

Решетников

преди 1 година

Много моля, отработеното ядрено гориво да се складира в мазата на Кирил Петков, Асен Василев и който там друг е подписал този договор, докато не се уреди кой ще го извозва. Българите не са длъжни да се разболяват и умират от радиационно отравяне в резултат от далаверските им схеми.