10

за успокоение?

преди 1 година

Руснаците са спокойни, в домовете им е топло дори и на севре където температурата пада до -70 градуса, имат работа, икономиката им се оправя, инфлацията намалява. Доката в ЕС инфлацията расте и западно-европейците обедняват в Русия е празнично настроение "Moscow Winter Walk - Tverskaya Street. From Pushkinskaya Square to Triumfalnaya Square".

9

Анонимен

преди 1 година

Баси успокоението за рашките, направо да си спът спокойно.......хахахахаха :))) Удари единия, хвани другия, баси лудия свят :)))

8

Анонимен

преди 1 година

Русия няма никакво модерно ядрено оръжие. Съветски бойни глави, които са я годни, я- не. Великият Сармат е 1бр. картонен прототип. Онзи ден Путин каза, че скоро ще са готови са разполагане. Толкова готови, колкото Су-57. Който вярва, че Русия има някаква модерна технология (освен хиперзвуковите ракети с крадена от НАСА технология от 60-те), е доста заблуден русофил, който не е стъпвал в Русия. Докато НАТО прави лазерни оръжия, Русия си развива технологии от 60-те.

7

Анонимен

преди 1 година

Крайнодясната руска общност, да нарамват калашника и в окопа.

6

Луди за връзване

преди 1 година

Са тези,които непрекъснато афишират,че ще използват ядрено оръжие. Дано след тази първа и последна ядрена война, Копейкин и сие да се изпарят последни , за да се насладят на победата на Путин.

5

Анонимен

преди 1 година

Това е поредната лъжа руснаците казват, че няма първи да използват ядрено оръжие.

4

Мама му стара

преди 1 година

Защо не дадем на укрите няколко атомни бомби от резерва на Българската армия че да свърши тая война.

3

Анонимен

преди 1 година

Всички, абсолютно всички, трябва да премахнат ядреното си оръжие! Едните са диктатори и уж имат ядрено оръжие, за да се пазят от уж намесващият се в техните дела Запад, другите пък имат уж, за да се пазят от първите. Използват ли се тези оръжия, това ще е краят на човешката цивилизация, каквато я познаваме. Включително и на тия, които натиснат червеното копче. Ще останат само *** и разни микроорганизми.

2

Nuclear blast

преди 1 година

Няма да нападаме Украйна и няма да използваме ядрени оръжия, ако спрете доставките на оръжие за неонацистки в режим на зеленски.

1

писна ми от укрия

преди 1 година

Писна ми от пропаганда. до гуша ми дойде. войната е ясна. Русия не иска долара повече, както и Китай.