29

Анонимен

преди 1 година

Има свестни в ГЕРБ, но факта, че една мутра им е шеф разваля цялостното впечатление :)))

28

Анонимен

преди 1 година

Герб НЕИЗБЕЖНО ще се върне на власт ... ако не сега, то след едни нови избори, и не защото са много добри, а защото останалите са още по-зле.

27

Анонимен

преди 1 година

Герберите са ясни. Никой няма да гласува срещу хляба си. Буди притеснение все още големия резултат за ПП. Тука психиатриите имат думата. ***, кво каже губернатора от Козяк. При тях важи евреиската мъдрост,че търговец и лека жена се раждат. В кръвта им е. Преди КПСС, сега Ю ЕС Ей. БСП трябва да се разпусне и събере отново.

26

Ха ха ха

преди 1 година

Ленче, каквото и да пишеш тук никой не вярва на кирчо вече!!!!! Само вашата групичка барабар с тати Петко вярва в приказки....ама на кристали!!!!

25

Пич

преди 1 година

А 4 месеца след вота ще ви изметем всички, че ни е писнало от вас.

24

Анонимен

преди 1 година

Ми гласуват около 20% от населението, нормално е слагачите свързани с партиите да си гласуват за себе си. Другите 80% кучета ги яли, сами да се оправят едва ли не, тъжна картинка :))) Иначе има образовани и умни в ГЕРБ, но факта, че най-големия селянин в БГ им е шеф, разваля всичко :))

23

Анонимен

преди 1 година

Изумявам се.Който чуе Бойко Борисов настръхва.След всичките разкрития неговата арогантност, демонстрация на Его.Цинизъм .Простащина.Кой иска планината от корупция.Не познавам трезвомислещи да говорят за ГЕРБ положително.Това не може да бъде вярно .Това е някакъв абсурд да има хора желаещи ГЕРБ.

22

Анонимен

преди 1 година

С ГЕРБ наистина няма как да стане. Трябва само малко здрав разум да се разбере, че тия хора не могат да предоставят компетентно и честно управление. Ама не казвайте "Няма друг кой". Големият поет е бил изключително проницателен; " У нас свестните считат за луди". Или пък за "шарлатани".

21

Анонимен

преди 1 година

ГЕРБ, както и ортаците им в краденето от ДПС са просто голяма бизнес организация. Единствено се интересуват от далавери.

20

вай, вай, ваййййй...

преди 1 година

Тези двамцата на фотото, персонаж от Мъпет шоу ли са?!

19

Анонимен

преди 1 година

Тиквата ще го изчегъртаме докрай. Така както изчегъртахме Бай Тошо преди 33 г

18

Анонимен

преди 1 година

Ох, много трудна стана задачата пред нас про стите ГЕРБави и лично пред вожда ни Мутрата от СИК.От една страна от ЕС приготвят МИЛИАРДИ помощ ( уж за България, *** те са си наши ГЕРБави милиарди), от друга чекмеджетата ни чакат за нови евро и атлантиче$$$ки ценности (ний затуй сме се събрали - да си имаме евро и щатско развитие), а от трета не можем както преди сами да си направим грабителство с "тайната" помощ на ДС (с пееффски в средата).

17

Анонимен

преди 1 година

Тази изненадваща номинация на кандидат за премиер поставя много сериозен проблем.Цяла България знаеше до миналата неделя, че Меси ще се намеси и ще омеси баницата.Защото само Той може и знае как. Само Той е годен да залепи с уникалните си държавнически умения парчетата от счупената България.И - хоп! - точно преди седмица, миналия понеделник сутрин към 9 часа, Зайчарят вади иззайче от шапката и реч: Ето ви нашия кандидат за премиер, страхотен е, прави жестоки мозъчни операции, значи ще оправи и държавата.Кога разбра Габровски, че е

16

до 2

преди 1 година

Кой народ точно иска ГЕРБ ?

15

Анонимен

преди 1 година

Ако Бойко бе предложил за кандидат премиер някой високопоставен Божи служител щеше да хване декиш сред божието стадо.С тези мастити професори и двамата започващи с Г- Герджиков и Габровски провал.Проф. Габровски сам си избирал министрите под охраната на Десйа Атанасова и Томи Дончев.Проф.Габровски как ще избира министри ,като живота му е минал по болници и МБАЛ,,Пирогов.Дали министрите не са доктори от различни специалности.Извода е ,че професора избира от това което му е сложил на масата Бойко Борисов.Другото е черна пропаганда съшита с бели конци от Борисив и компания.

14

Анонимен

преди 1 година

Сега сме като през 89та година. ГЕРБ малко или много пак са на власт, както тогава БКП. Хората искат нещо да стане, ама се боят да не би нещо да стане.

13

Чекмеджан ефенди

преди 1 година

ДОЛНА ЛЪЖА.

12

Анонимен

преди 1 година

Така ще бъде, докато българинът не проумее, че с ГЕРБ няма как да стане - нито във вътрешен, нито във външен план. Винаги разбираме по трудния начин, а тоя път по изключително труден.

11

Радослав

преди 1 година

До Дядо Соци: българският народ ясно показа, че не иска нищо от предложеното на тарабата от партиите като на избори отидоха да гласуват по малко хора отколкото има на опашка за банички, сутрин пред баничарница в малко село.

10

Радослав

преди 1 година

Искате да кажете, че един от 10-те човека които гласуваха на миналите избори си е променил мнението. Еха, това е толкова колосална промяна. А защо не казвате колко от 10-те които гласуваха на миналите избори ще си направят труда да гласуват на следващите и дали реалната избирателна активност няма да се срине още повече?