244

Гордост българска

преди 1 година

Депутатите от 48-то Народно събрание, гласували за изпращане на оръжие на Украйна: https://pastebin/7hjLpWsu

243

Каро и Пика:)

преди 1 година

Киро и Асен управлява а колко:) - 6 месеца. И какво,, крадци,, едва ли не са и че едва ли не те са виновни за вс беди. Колко ще открадне за 6 м бря-то да си опитен политик каквито те не са ти трябва мн повече време.Виж.Тези преди Киро те са др ракия обаче. :))

242

Жиката

преди 1 година

Седяха дядо Либен и дядо Генчо и спореха ингилизите или бурите ще победят.И сега така....Нищо ново под слънцето.

241

Падаря

преди 1 година

Да пратим Киро и Асен в Русия да правят малко промяна и там .След 1 година "промяна" Русия ще фалира и войната ще спре.

240

БББ

преди 1 година

А нас не ни е страх!Крачим бодро към Европа в крак.И война да има ще победиме ние-води ни нас любимий вожд-генерал лейтенант Бойко Борисович Банкянский!Води ни вожде наш любимий с теб от Путин не ни е страх!

239

Алеко Константинов

преди 1 година

Като чета този форум, виждам че добре съм пресъздал Българина в образа на Бай ***. Няма разлика от моето време...

238

нато вибрато

преди 1 година

Само се зъбите, куци шм.атки

237

Тиром

преди 1 година

...тъкмо по-бър3о да се приключи с вкисналото блато и да се ликвидира ядрения им арсенал , после да плашат гаргите у Сибире !

236

Не едно животно

преди 1 година

Това е чудесна новина. Надявам се най после и в Русия да започне да гърми и да гори та да разберат и те от спец операцията.Касетъчни бомби САЩ също да предоставят на Украйна че руснаците си ги ползват от самото начало редовно. Фосфор и за кенефокрадците и да греят като факли и те и то възможно най бързо. Бой до последна победа, че те само от това приемат-от бой

235

Това е реалността

преди 1 година

До Анонимен 308Ами като не могат да не си пъхат гагата там където не им е работа значи няма да е далече времето когато Русия ще ги награди с ядрения си потенциал. И като се започне един път спиране няма да има. Ние бедните няма, какво толкова да губим освен животите си, но алчните западни и атлантически ... ще загубят и животите и парите си, които никога няма да могат да изхарчат. Важното, че и те ще пукnат и то ненарадвали се на откраднатото от нас бедните.

234

Анонимен

преди 1 година

Че то и сега си е такъв.

233

Анонимен

преди 1 година

По-вероятно е спец. операцията да продължи до 2053.

232

Още

преди 1 година

не мога да разбера! На НАТО, или на Путин му се иска, война между тях?

231

Това е реалността

преди 1 година

Има лесно, сатаНАТО не си пъха гагата там, където не му е работа, държи се дистанцирано и неутрално и няма да има проблем. Кое му е сложното ? Нооо знаем, че ги сърбят ръчичките да се пробват с Русия, ама не им стиска и търсят разни такива като зеленото човече, че чрез него да си изпробват оръжията на чужда територия и да си извадят изводите както за тяхната ефективност така и за стратегията и начина на отговор от страна на Русия. А Русия все още не воюва истински, а провежда спец операция.

230

Анонимен

преди 1 година

До 298....Ако Русия има премиер Иван Костов и сив кардинал като Ахмет Доган то и те щяха да си дадат златото....Но не да не би да си забравил.Иван Костов е завършил в Москва.А а Ахмет Доган е вербуван от КГБ...Така че , с помощта на Русия американците са ни вземали златото...Е...и после да си го разделили.По примера Хитлер Сталин Полша....хахаха

229

Анонимен

преди 1 година

Първо ще бъде източен ЕС в посока САЩ и чак тогава ЕС ще бъде фалиран и закрит. IV-тият райх ще спре да съществува, ако САЩ съумеят да победят Русия може да създадът V-тият райх, ако не ще трябва да делят световният ред с Русия и Китай!!!

228

Ако трябва да избира

преди 1 година

Предпочитам да гледам крави, а не ботуши и калашници !

227

Анонимен

преди 1 година

Вовата разгологъзи Русия и я СЩ или Китай ще се възползват от това.

226

Дедо Морз

преди 1 година

Войната в Украйна беше нарисувана още при събитията в Косово.

225

Анонимен

преди 1 година

Както се пее в една песен на Ози Озбърн:Няма справедливи владетели. Важи за всички владетели и те : Just want you- това е отговорът на онзи, който се чуди дали да избере крав ари или ват няци.