10

Сдържани?

преди 1 година

Много работа било свършило правителството на гълаба! Ето например, вчера свърши с Шенген. Утре ще свърши с военната помощ. Вместо да си сдържан, изтегли посланика ни от Хага, гълабе! Явно е че се гъбаркат, щом искат неща дето нема как да дадем.

9

Анонимен

преди 1 година

безгръбначно правителство, видяхте ли реакцията на Румъния към Австрия за спирането им за Шенген. Некадърни политици, вие способни ли сте на нещо подобно, поне на 10% от това което направиха румънците.

8

aa1820

преди 1 година

Румънците бойкотират всичко австрийско - банки, курорти, продукти, омв, обявили са Австрия за неприятелска и са казали че може да разчита на безпринципно вето по отношение на австрийски инициативи...нашия гълъб щял да бъде сдържан....пълно унижение и липса на грам достойнство.

7

Анонимен

преди 1 година

От тази сдържаност сме последна дупка на кавала в ЕС. Бойкот на холандски и австрийски компании и продукти, няколко месеца на отворени граници за бежанци към ЕС, даже и автобуси бих им осигурил, ще ги накара да се замислят малко повече следващия път. Прекалиха с лицемерието, че и ще се извиняват после...що за наглост.

6

Анонимен

преди 1 година

После ще ни набутат в еврпозоната да плащаме масфара на австрийци и нидерландци.

5

Анонимен

преди 1 година

За пореден път политическият ни бо к лук показва, че са пусита.

4

Анонимен

преди 1 година

Бойкот на всички Австрииски фирми които ни доят в България. А този на фотото да си еемакята. Евала на Румънците. Привикаха австрииския посланик и му връчиха протестна нота. Обявиха бойкот на всички австрииски фирми в Румъния.Изтеглиха си влоговете от австриискит банки.

3

Анонимен

преди 1 година

Сдържайте се бе, голи охлюви! Румънците - достойни хора с достойни политици, ние тук ще се съдържаме, докато кой къде ни свари ни го тура яко!

2

Анонимен

преди 1 година

Като си сорросоидно меккотело ще си мълчиш.

1

Анонимен

преди 1 година

Брей...тцътцътцъ...въздържател един вид