81

Анонимен

преди 1 година

Бееегай *** Лельооо, хората ще стана 4 пъти по-боедни. Виж кво говори Григор Сарийски и тогава излизай да приказваш.

80

Анонимен

преди 1 година

Да, предимствата за Гърция и Италия ще са огромни, понеже ние ще им плащаме дълговете. Това служебно правителство е пълен срам, време е за импийчмънт на Фигуранта!

79

Анонимен

преди 1 година

Няма предимства, а само загуби за всеки човек поотделно и за държавата като цяло. Всички истински финансисти и икономисти обясняват подробно с факти негативите, но няма кой да ги чуе и разбере.

78

Анонимен

преди 1 година

А госпожата как би коментирала ПортугалияОткакто преха еврото бял ден не видяха !

77

Емилов

преди 1 година

Велкова ти сама вярваш ли си????Ние не сме толкова глупави!

76

Анонимен

преди 1 година

Стига с това евро ,аре че ни писахте нещо.Всичко Мара втасала,та да споделяме кредитите на другите държави Или може би като Гърция,която си продава островите и продаде Акропола да си плаща кредитите.Аре спрете се.

75

Анти Тяло

преди 1 година

Огромна лъжа на човек с огромна гуша!!!!

74

Евро зона

преди 1 година

Холания ще тупне неизпълними критерии за България. И след хиляди мъки, когато България изпълни всичките според холандците неизпълними критерии, тогава Холандия ще каже НЕ!, ха да ви е!

73

Майстора

преди 1 година

Тия всичките защо не са се възползвали от ПРЕДИМСТВАТА на еврото? БРЕ пак ли ние ще излезем най-умни и най-хитри? Или нещо друго? Датска крона DKK Исландска крона ISK Нова румънска лея RON Норвежка крона NOK Полска злота PLN Унгарски форинт HUF Хърватска куна HRK Чешка крона CZK Шведска крона SEK Швейцарски франк CHF? Как сме по-хитри от швейцарци, поляци, унгарци, чехи? Те и англичаните навремето бяха по-загубени от нас, и те не се сетиха за ПРЕДИМСТВАТА

72

Сандо

преди 1 година

кви глупости дрънка тая Цонка! Има анализ на БНБ от миналият месец според които ясно е изразено, че не сме готови за евро зоната. То в Шенген не ни взиамт ние за евро зоната бълнуваме

71

Анонимен

преди 1 година

Како, първо да ни приемат в Шенген, после еврозоната. Нали така направи Хърватия.

70

Българин

преди 1 година

6 от 7 партии искат да набутат еврото.. смятай електоратът колко е зле

69

Германец

преди 1 година

Корабът се пълни с вода, а балгаретата се натискат да се качат на него ахахах

68

sis

преди 1 година

Предимства за кого?

67

ДжО1984

преди 1 година

Как така отговяряме за Шенген, но НЕЕЕ!!!Как така не отговаряме за еврозоната, но всики без изключения ДААА!!!Как така няма да сме за сега в Шенген, но сме в еврозоната неофициално (от както сме във валутен борд) и ще станем и официално СЪС ВСИЧКИТЕ НЕГАТИВИ.Защо Швеция, Дания, Полша, Чехия, Унгария и Румъния не изпозват еврото???Историята се повтаря вижте РИМ (старият европейки съюз), вижте ЕС днес.

66

Исторически парк

преди 1 година

ВРЕМЕ НИ Е ЗА ВЪЗРАЖДАНЕ!

65

Анонимен

преди 1 година

Предимствата от качването на потъващ кораб са... Е, няма предимства.

64

gogo

преди 1 година

айде почнахме от 9 дола вода да носим за предимствата :ДДхора изглдайте 1-2 интервюта с покойния Владо Каролев или други специалисти по темата и после навувайте гайдата за предимствата : )

63

История

преди 1 година

До до История...Типичен отговор на човек с който прогрес не става...Те за това сме и на това дередже...Аз от 20 год.работя с евро,за разлика от теб...*** с твоят лев с Франция и си купи нещо...така ще си умреш от глад...Колко Държави приеха еврото,те са глупави,ние сме най хитрите...Това е лошият маТриал....

62

Анонимен

преди 1 година

Половината държави в Европа си пазят валутата и не са с евро, ама ние нали сме най-умни... Или с най-евтини политици...